Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Kedvezményes árú nyári táborozás, osztálykirándulás szervezése
Kiíró:
Gémes Fogadó
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
12/31/2012
Tárgymutató:
nyári táborozás, osztálykirándulás
Pályázhat:
azok a szervezetek, egyesületek, alap- és középfokú oktatási intézmények, osztályközösségek, diákönkormányzatok, alapítványok, melyek gyermek/ifjúság közösségeit fogják össze, és közösségépítő programok hasznos megvalósítását tervezik. A pályázatot benyújthatják azok a magányszemélyek is, akik legalább 15 fős létszámmal kívánják megpályázni a programot
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

A Gémes Fogadó pályázatot hirdet kedvezményes árú nyári táborozás, osztálykirándulás szervezésére.


Pályázat célja:
Vállalkozásunk pályázatot hirdet olyan hátrányos helyzetben lévő oktatási intézmények, szervezetek, egyesületek, gyermek- és ifjúsági csoportok számára, akik a jelen gazdasági helyzetben nehezen engedhetik meg maguknak költségesebb kirándulások megszervezését. Rendkívül kedvező áron, mégis nyugodt, rendezett környezetben szeretnének osztálykirándulásokat, táborokat szervezni.

Pályázati feltételek:
- minimális csoport létszám: 15 fő
- a csoport minimum 70%-a 18 éven aluli legyen
- hátrányos helyzetű gyermekek kirándultatása, melyet a pályázati adatlapon kérünk feltüntetni
- hiánytalan pályázati adatlapunk visszaküldése
- sikeres pályázat esetén 10 000 Ft-os pályázati díj befizetése

A pályázat időtartalma:
2012. január 20.-tól folyamatosan várjuk a beérkező pályázatokat.

Pályázók köre:
Pályázatot nyújthatnak be azok a szervezetek, egyesületek, alap- és középfokú oktatási intézmények, osztályközösségek, diákönkormányzatok, alapítványok, melyek gyermek/ifjúság közösségeit fogják össze, és közösségépítő programok hasznos megvalósítását tervezik. A pályázatot benyújthatják azok a magányszemélyek is, akik legalább 15 fős létszámmal kívánják megpályázni programjukat.

Pályázható létszám/éjszakák száma:
A megpályázható napokra vonatkozóan semmilyen kikötést nem határozunk meg, sem a kirándulások, sem pedig a táborok esetében. A létszám mindkét esetben minimum: 15 fő. A megpályázott dátumokat mindenképpen kérjük feltüntetni az adatlapon. Érdemes tartalékidőpontot is megadni, az esetleges foglalások miatt.

Költségek:
Azok a pályázók, akik sikeres pályázatot nyújtanak be napi: 2500 Ft-os áron vehetik igénybe szolgáltatásainkat. Az ár tartalmazza a szállás, valamint a háromszori étkezés díját!!!
Pályázati díj összege: 10 000 Ft, melyet csak a sikeres pályázatok után számítunk fel. A pályázati díj összege a kirándulások költségéből utólagosan levonásra kerül!

Helyszíne:
Nagyrábé Nagyközség, Gémes Fogadó
Nagyrábé, az észak alföldi régióban fekszik, a Bihari rész sárréti tájegységén. A település mind természeti, építészeti, mind néprajzi oldalról vonzó idegenforgalmi lehetőségekkel rendelkezik. Területére kiterjed a Bihari Tájvédelmi körzet. Bihardancsháza felé eső határrészén előfordul hazánk legnagyobb testű madara, a túzok. A község középpontjában áll az 1809-ben épült zsindelyfedésű református templom, mely védett műemlék. Érdekes látványosság a település központjában álló Des Echerolles család hajdani kastélya. Füstpusztán ékeskedik a múlt tanúfája a 250-300 éves kocsányos tölgy, védett természeti érték. A Művelődési Ház parkjában álló tájház az itt élő emberek egykori életvitelébe nyújt betekintést.
A falusi turizmus ékes példája a Sárrét szívében meghúzódó saját étteremmel rendelkező Gémes Fogadó. Háborítatlan csend, friss levegő, madárcsicsergés, tájjellegű ételek és komfortos apartmanok – nagyjából így lehet jellemezni a hangulatát. Az épületet nádtető borítja, fala pedig a táj természetes építési anyagából, vályogból készült. A 4 apartmanban 26 személy (gyermekek esetében 30 fő) számára biztosítanak zavartalan pihenést. Érdekes színfoltja az apartmanoknak a búbos kemence, mely valamikor a családi házak központja volt. Az udvaron szalonnasütésre valamint bográcsozásra is lehetőség van.
Amíg a felnőttek főzőcskéznek, addig a gyermekek lefoglalhatják magukat a Fogadó saját játszóterén.

Szolgáltatásaink: A Fogadóban lehetőség nyílik szauna, szolárium, konditerem, ping-pong asztal, használatára, sőt az időjárástól függetlenül egy jakuzzis fürdőzés is hozzájárulhat a regenerálódáshoz. Igény szerint szervezünk kézműves foglalkozásokat, valamint egy lovas szekerezés keretén belül megismerhetik vendégeink településünk látnivalóit, utcáit.

A pályázatot postai úton vagy e-mailben kérjük megküldeni, melynek tartalmaznia kell a pályázati adatlapot, a rövid bemutatkozót a pályázók csoportjáról, valamint a megvalósítandó kirándulás célját.
A pályázati adatlap letölthető az alábbi linken:
http://www.gemesfogado.hu/hu/gemesfogadorol/bemutatkozas.html

A pályázókat a döntésről a beérkezéstől számított két héten belül értesítjük!

A szálláshellyel és a pályázattal kapcsolatban további információ kérhető a 20/496-3443 -as és 20/368-7879 es telefonszámokon, illetve az gemesfogado1@gmail.com e-mailcímen.

A pályázatot postai úton vagy e-mailben kérjük elküldeni 1 példányban a következő címre:
Gémes Fogadó
4173 Nagyrábé Kossuth u. 22.
e-mail: gemesfogado1@gmail.com

Ismerje meg szálláshelyünket bővebben honlapunkon:
http://www.gemesfogado.hu !

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
pályázati adatlapIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum