Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Kinder Joy of moving - A mozgás öröme program
Kiíró:
Eurolex Consulting Kft.
Határidő:
03/12/2020
Érvényes:
03/12/2020
Tárgymutató:
rendszeres testmozgás
Pályázhat:
bármelyik magyarországi, nem sport tagozatos általános iskola
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Kinder Joy of moving - A mozgás öröme program pályázati kiírása
Általános iskolák számára
2019/2020-as tanév

A Kinder Joy of moving - A mozgás öröme program évek óta elkötelezett az iránt, hogy rendszeres testmozgásra ösztönözze a fiatalokat. A program hitvallása, hogy a sport kiemelkedő szerepet játszik a gyermekek fejlődésében, mert segít nekik megismerni önmagukat, leküzdeni az akadályokat, és hozzájárul ahhoz, hogy sikeres és erős felnőtté váljanak. A Kinder Joy of moving - A mozgás öröme kezdeményezés célja, hogy a mindennapi sportot az aktív életmód részeként vonzóvá tegye a gyermekek számára.

A 2019/2020-as tanévben ismét meghirdetjük a Kinder Joy of moving - A mozgás öröme programot, amelyben továbbra is a gyermekek testmozgása áll a középpontban. Célunk, hogy a gyerekek közösen, csapatjátékosokként küzdjék le az akadályokat, melynek pozitív tapasztalatait mind a magánéletben, mind pedig leendő munkahelyükön hasznosítani tudják majd.

A pályázat témája: Kinder Joy of moving - A mozgás öröme program a 2019/2020-as tanévben

A pályázók köre: A Kinder Joy of moving - A mozgás öröme programra bármelyik magyarországi, nem sport tagozatos általános iskola jelentkezhet.

Az iskolák jelentkezését a következő nyolc területről várjuk:
1. Budapest
2. Közép-Magyarország: Pest megye
3. Észak-Magyarország: Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megye
4. Észak-Alföld: Hajdú-Bihar, JászNagykun-Szolnok és Szabolcs-SzatmárBereg megye
5. Dél-Alföld: Bács-Kiskun, Békés és Csongrád
6. Közép-Dunántúl: Komárom-Esztergom, Fejér és Veszprém megye
7. Nyugat-Dunántúl: Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megye
8. Dél-Dunántúl: Baranya, Somogy és Tolna

Budapest területéről és a fent felsorolt 7 magyarországi régióból 8-8 általános iskola vehet részt, így országos szinten összesen 64 intézmény képviseli magát a 2019/2020-as Kinder Joy of moving - A mozgás öröme programban. A pályázati határidő lejárta után sorsolással dől el, melyek lesznek a résztvevő intézmények.
A versenyeken a 2., 3., 4. osztályok összlétszámát alapul véve a négy legkisebb és a négy legnagyobb taglétszámú iskola külön-külön versenyzik majd, így a kis iskolák a kis iskolákkal, a nagy iskolák pedig a nagy iskolákkal mérik össze erejüket.

Általános pályázati feltételek: Azok az általános iskolák jelentkezhetnek a Kinder Joy of moving - A mozgás öröme programra, amelyek
- a jelentkezést megelőzően, 2020. március 12-ig, a testnevelés órán kívül megtartanak egy szabadon választott, minimum 45 perces sportfoglalkozást a tanulóknak, és a sportfoglalkozásról egy rövid, fél A/4 oldalas beszámolót írnak, valamint minimum 3 db fotóval dokumentálják;

- a programba bekerülés esetén vállalják, hogy minimum kéthetente 45 perces edzést/foglalkozást tartanak a testnevelés órán kívül, délutáni sportfoglalkozás keretében, amelyek során a Kinder Joy of moving - A mozgás öröme sorversenyek feladatait gyakorolják a 2., 3. és 4. évfolyam tanulóival, és az edzéseket/foglalkozásokat dokumentálják;
- a programba bekerülés esetén vállalják, hogy összeállítanak és felkészítenek egy 12 fős csapatot a Kinder Joy of moving - A mozgás öröme bajnokság versenyeire a 2., 3., és 4. osztályok tanulóiból az alábbi összetételben:

-- 4 fő 2. osztályos tanuló, akik 2011-2012-ben születtek: 2 fiú - 2 lány
-- 4 fő 3. osztályos tanuló, akik 2010-2011-ben születtek: 2 fiú - 2 lány 4 fő 4. osztályos tanuló, akik 2009-2010-ben születtek: 2 fiú - 2 lány
-- fiatalabb versenyzőt lehet indítani az adott korosztályban, de a nemek aránya nem változtatható (6 fiú - 6 lány);

- a programba bekerülés esetén vállalják, hogy részt vesznek a 2019/2020-as tanév során a Kinder Joy of moving - A mozgás öröme program aktivitásain:
-- a programindító megbeszélésen, ahol iskolánként egy testnevelő tanár részletes tájékoztatást kap a sorversenyek szabályairól
-- a regionális elődöntőkön
-- a felkészülés és a versenyek során a 4-4 legtöbb pontot gyűjtő kis- és nagy iskola az országos döntőn;

- a programba bekerülés esetén részt vehetnek az extra ajándékokért folyó játékban, ahol különböző feladatok teljesítéséért további pontokat lehet szerezni. A megszerzett pontokat a tanév végén értékes sporteszközökre lehet beváltani. A felkészüléshez minden kisorsolt iskola Start+ csomagot kap, melynek tartalma: kosárlabdák, kézilabdák, focilabdák, jelölő mezek, ugrókötelek, bírói sípok, hulahoppkarikák és bóják. A sorversenyek pontos részleteiről és az extra ajándékokért folyó pontgyűjtésről a programba bekerülő intézmények testnevelő tanárai részletes tájékoztatást kapnak a programindító megbeszélésen.

A költségek megoszlása: A programindító megbeszélés, a regionális elődöntő és az országos döntő költségeit a Kinder Joy of moving - A mozgás öröme program fizeti. A felkészülési időszakban a szervező a Start+ csomagokon és az extra ajándékokon kívül egyéb költséget nem térít, így a felkészítő edzések helyszínét és az edzéseket levezénylő, felügyelő tanárok jelenlétét a pályázó oktatási intézménynek kell biztosítania.

A pályázat fődíja: A Kinder Joy of moving - A mozgás öröme bajnokság első négy-négy helyezett csapata (4 kis taglétszámú és 4 nagy taglétszámú iskola) felszerelheti tornatermét az általa kiválasztott sportszerekkel és eszközökkel, vagy segítséget kaphat egy iskolai sportesemény megrendezéséhez, illetve - külön megállapodás alapján - hozzájárulást kaphat a tornaterme felújításához mindösszesen az alábbi értékben:

Első helyezettek: 1 200 000 forint értékben
Második helyezettek: 800 000 forint értékben
Harmadik és negyedik helyezettek: 500 000-500 000 forint értékben

Kinder Joy of moving - A mozgás öröme EXTRA pályázat a nem kisorsolt iskoláknak:
A Kinder Joy of moving - A mozgás öröme programba pályázó, de a sorsolás alapján a programba be nem került iskolákat is szeretnénk megmozgatni. Azon iskolák, akik nem jutottak be a versenyprogramba, a sorsolást követően - 2020. március 13. és május 17. között - részt vehetnek az egy fordulós Kinder Joy of moving - A mozgás öröme EXTRA programban. Amennyiben minél több tanuló bevonásával iskolai sporteseményt szerveznek, és erről fotókat küldenek részünkre, sorsoláson vehetnek részt, amelyen sportszercsomagot nyerhetnek.

A sportnap megszervezésének költségét az intézményeknek kell vállalniuk. A további részletekről később küldünk információt, illetve azok közzétételre kerülnek a http://www.kinderjoyofmoving.hu honlapon.

Jelentkezés módja: A Kinder Joy of moving - A mozgás öröme programra a mellékelt pályázati űrlap kitöltésével lehet jelentkezni a palyazat@kinderjoyofmoving.hu e-mail címen vagy az alábbi levelezési címen. Eurolex Consulting Kft. 1052 Budapest Petőfi Sándor u. 3. 1. emelet 13. ajtó

Jelentkezési határidő: 2020. március 12.

A pályázati feltételek változtatási jogát fenntartjuk. További információ az info@kinderjoyofmoving.hu e-mail címen kérhető.

Jó versenyzést kíván a Kinder Joy of moving - A mozgás öröme csapata!

Kinder_palyazati_kiiras_2019_2020.pdfKinder_palyazati_urlap_2019_2020.pdfIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum