Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Egy nap Bugaszegen kulturális kísérőprogramokkal / ÖM-PA-2015
Kiíró:
Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány
Határidő:
04/20/2015
Érvényes:
04/20/2015
Tárgymutató:
közösségi kirándulás támogatása Bugaszegen
Pályázhat:
nevelési-oktatási intézmények (óvodák, általános iskolák, szakiskolák, középiskolák, alapfokú művészetoktatási intézmények, gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézmények, többcélú intézmények); szociális intézmények, egyházak és azok intézményei, önkormányzatok; civil szervezetek; alapítványok; egyesületek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Közösségi kirándulás pályázat: "Egy nap Bugaszegen kulturális kísérőprogramokkal" (ÖM-PA-2015)

A tavalyi sikerre való tekintettel, az Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány idén újra meghirdeti közösségi kirándulás pályázatát.
Az előző évi kedvezményezettek beszámolói az alábbi linken tekinthetőek meg:
http://oszintemosoly.eu/index.php/palyazatok/om-pa-2014-1
Képgaléria: http://oszintemosoly.eu/index.php/rendezvenyek/154-bugaszeg-2014

A pályázat célja:
Olyan Magyarország területén megvalósuló közösségi kirándulás támogatása, mely hozzájárul különböző - főként hátrányos helyzetű - társadalmi célcsoportok közösségi élményeinek kialakításához.

A pályázat keretében:
Csoportos kirándulás formájában egy teljes napot (10:00-tól 16:00-ig) tölthetnek el a támogatottak ingyenesen a Bugaszegi Téglagalériában az alábbi szolgáltatások igénybevételével:
- kulturális és egyéb kísérőprogramok (színházi előadás; zenés felnőtt- vagy gyermekműsor; állatsimogató)
- ebéd
- igény esetén bruttó 90 Ft/km útiköltség hozzájárulás

Pályázók köre:
Pályázatot nyújthatnak be nevelési-oktatási intézmények (óvodák, általános iskolák, szakiskolák, középiskolák, alapfokú művészetoktatási intézmények, gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézmények, többcélú intézmények); szociális intézmények, egyházak és azok intézményei, önkormányzatok; civil szervezetek; alapítványok; egyesületek.

A projektben pályázott kirándulások megvalósulásának időpontjai:
2015. május 15., május 16., május 17., május 22., május 23., május 24., május 29., május 30., május 31., június 5., június 6., június 7., június 12., június 13., június 14.
A pályázatban meg kell jelölni a megvalósítás időpontját. (Csak egy időpont jelölhető meg!)
A nyertes pályázóknak a pályázat keretében meghirdetett szolgáltatásokat térítésmentesen biztosítjuk, továbbá a helyszínre való eljutáshoz igény esetén bruttó 90 Ft/km útiköltség hozzájárulást adunk előfinanszírozásban, előreutalás formájában.
A nyertes pályázókkal támogatási szerződést kötünk, melyben a felek jogait és kötelezettségeit - részletesen szabályozzuk.
Egy pályázat keretében legfeljebb 60 fős csoport kirándulásához kérhető támogatás.
Egy pályázó az ÖM-PA-2015 sz. pályázati felhívásra több pályázatot is benyújthat. (Több pályázat benyújtását az indokolhatja, ha a pályázó eltérő célcsoportnak és/vagy eltérő időpontban kívánja több csoport utazását megvalósítani.)
A pályázat benyújtásának határideje: 2015. április 20.
A pályázat részvételi díja:
Bruttó 8500 Ft, melyet átutalással kell teljesíteni 2015. március 16 - április 20 közötti időszakban a kiíró, K&H Banknál vezetett 10403947-50526678-75881004 számú számlájára. A pályázati díj átutalásánál kérjük tüntessék fel a pályázat kódszámát (ÖM-PA-2015). Az utalást követően e-mailben (info@oszintemosoly.eu) küldjék el számunkra a pontos számlázási nevet és címet, valamint a befizető nevét és címét, amennyiben nem azonos a pályázóval. A részvételi díjról a pályázat megérkezése után számlát állítunk ki, melyet postázunk. A részvételi díj elutasított pályázat esetén sem igényelhető vissza.

A pályázatnak tartalmaznia kell:
1. Kitöltött pályázati adatlapot,
2. Aláírási címpéldány képviselő által "Az eredetivel mindenben megegyező, hiteles másolat” szöveggel, dátummal, bélyegzővel ellátott, az aláírási címpéldány szerinti aláírással hitelesített másolatát,
3. a részvételi díj átutalását igazoló banki igazolást (kivonat, befizetést igazoló bizonylat)
A pályázati adatlapot 1 eredeti példányban (a mellékletekkel együtt) az Őszinte Mosoly Közhasznú Alapítvány 8700 Marcali, Munkácsy u. 7. szám alatti postacímre kell beküldeni ajánlott küldeményként. A borítékra kérjük ráírni a pályázat kódját: ÖM-PA-2015. (A postára adás határideje: 2015. április 20.)
A pályázati döntésről a nyerteseknek 2015. április 30-ig értesítést küldünk e-mailben és a nyertesek listáját a honlapunkon közzé tesszük. A támogatási szerződések megkötésére legkésőbb 2015. május 11-ig sor kerül.
A pályázati adatlap letölthető a http://www.oszintemosoly.eu valamint a http://www.pafi.hu honlapokról szerkeszthető (word) formátumban.
További információ (munkanapokon 9:00 és 12:00 között) a +36-30/855-3995-os mobilszámon; valamint az info@oszintemosoly.eu email címen kérhető.

ÖM-PA-2015_palyazati_adatlap.docÖM-PA-2015_palyazati_kiirás.docÖM-PA-2015_palyazati_kiirás.pdfIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum