Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
IX. Szeged Szépe verseny a jótékonyság jegyében
Kiíró:
Szeged Szépe szervezői
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
05/30/2018
Tárgymutató:
Szeged Szépe verseny a jótékonyság jegyében
Pályázhat:
15 és 25 év közötti hölgyek országosan és határon túlról egyaránt
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

IX. Szeged Szépe verseny a jótékonyság jegyében

Nem mindennapi szépségverseny várja a jelentkezőit Szegeden.
A Szeged Szépe szervezői jótékonyságra buzdítanak a IX. Szeged Szépe Szépségkirálynő-választás keretei között.
2016-ban kiemelten a jótékonyság jegyében már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Szeged Szépe verseny, ahova 15 és 25 év közötti hölgyek jelentkezését várják országosan és határon túlról egyaránt.
Jelentkezési határidő: 2018. május 30.

Idén négy karitatív projektet valósítanak meg a szervezők a szépségkirálynő jelöltekkel, továbbra is szeretnék a személyes tevékenységükkel kicsit jobbá tenni környezetüket, a világot.
A Szeged Szépe fő célkitűzése a mellrák elleni küzdelemre, prevenció fontosságára történő figyelemfelhívás, elérjék azt, hogy már fiatalabb korban is végezzenek a lányok rendszeres önvizsgálatot, továbbá szűrővizsgálatokra is folyamatosan eljárjanak majd életük során.
"Hisszük azt, hogy a prevencióval életeket, sorsokat menthetünk meg, mert korai felismeréssel a mellrák gyógyítható, a tragikus végkimenetel elkerülhető. Ha aktivitásainkkal már egyetlen életet megmenthetünk, akkor jót cselekedtünk." - fogalmazott Gera Gábor, a rendezvény főszervezője.
További jótékonysági projektjük lesz, mint minden évben az ÁGOTA alapítvány gyermekeinek megvendégelése, étkeztetése, megajándékozása.
"Úgy gondoljuk, hogy a gyermekek, jelen esetben hátrányos helyzetű gyermekek segítése, bármilyen területen, legyen szó edukációról, szociális jellegű segítségről, törődésről, egy közös programról, mellyel egy apró mosolyt csalhatunk a gyermekek arcára és pozitív élményekben lehet részük, az mindig egy befektetés a jövőbe. A társadalom egészének még fontosabb lenne a gyermekek figyelmére magasabb hangsúlyt fektetni, mert eljön egyszer egy nap, amikor ők lesznek, akik tükröt formálnak, mutatnak nekünk, és ezért sok múlik azon, hogy mi hogyan és miként foglalkozunk velük. Továbbá mindenképp szeretnénk ráirányítani a figyelmet a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére." - hangsúlyozta a főszervező.
2016-ban tovább szélesítik a karitatív, önkéntes segítségnyújtásukat a szervezők a döntős lányokkal és a Szege Szépe szépségkirálynővel közösen, amihez bárki csatlakozhat. 2016-tól "Szeged Szépe SAVE THE PLANET PROJECT" néven csatlakoznak a Szegedi Vadaspark fajmentő programjához is, lehetőségeikhez mérten segítik majd az állatkertben élő állatok mindennapjait, nagy mennyiségű faforgáccsal, minőségi állateledellel, szükség esetén személyes segítséggel próbálnak az állatkerti dolgozók munkájához hozzájárulni ezen felül pedig állatmenhelyeknek fognak majd kiemelkedő segítséget nyújtani.

"Fontosnak tartjuk, hogy még nyomatékosabb figyelmet szenteljünk a környezetünkre, legyen szó állatokról, veszélyeztetett állatokról, a fajmentő program esetében veszélyeztetett fajokról, vagy környezetvédelemről, a zöld területek megóvásáról, környezetünk, életterünk tisztán tartásáról, önkéntes munkánkkal pedig példát mutassunk a fiatalok részére, hogy még zöldebben gondolkozzanak, éljék majd mindennapjaikat a jövőben." - szögezte le a koordinátor.
Emellett számos, fiataloknak szóló programok és rendkívüli élmények várják majd a döntőbe került lányokat, melyről a http://www.szegedszepe.hu oldalunkon bővebb infót olvashatnak az érdeklődők. Aki pedig szeretné figyelemmel kísérni a versenyt, a lányok megmozdulásait, a Facebook oldalukon megteheti.
http://www.szegedszepe.hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum