Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
StageHive VIDEÓPÁLYÁZAT
Kiíró:
StageHive Kft.
Határidő:
05/20/2020
Érvényes:
05/20/2020
Tárgymutató:
videópályázat
Pályázhat:
minden, a magyar (magyarországi vagy határon túli) előadó-művészeti szférában dolgozó, azzal kapcsolatos tevékenységet végző, a 18. életévét betöltött, a StageHive-on aktív profillal rendelkező előadó, alkotó, technikai vagy produkciós szakember, valamint az előadó-művészet területén működő intézmény, társulat, zenekar, egyesület, befogadótér, produkciós- és/vagy fesztiválszervező iroda, kulturális szervezet stb.
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Van élet a szobafogság után - készülj a következő évadra!
StageHive VIDEÓPÁLYÁZAT

A StageHive Kft. 800 000 (nyolcszázezer) Forint összdíjazású pályázatot ír ki a 2020/2021 évadban megvalósuló előadó-művészeti projektre (előadás, koncert, performansz stb.).
A pályázat célja a karanténidőszak okozta forráshiány enyhítése, a magyar nyelvű (magyarországi és határon túli) előadó-művészeti szakemberek megsegítése.
A megvalósítani kívánt projektről, a projekt minden egyes résztvevőjének megjelölésével, maximum 4 perc hosszúságú, a projektet kreatív és szórakoztató formában bemutató videót, valamint rövid leírást a StageHive weboldal/applikáció erre szolgáló felületére kell feltölteni.
A pályázaton indulók közül két videó kerül kiválasztásra:
500 000 (ötszázezer) Forint díjazásban részesül a felületen leadott, legtöbb közönségszavazatot elérő videó; valamint 300 000 (háromszázezer) Forint díjazásban részesül a szakmai zsűri által kiválasztott, legjobb videó.

Pályázók köre
A pályázaton részt vehet minden, a magyar (magyarországi vagy határon túli) előadó-művészeti szférában dolgozó, azzal kapcsolatos tevékenységet végző, a 18. életévét betöltött, a StageHive-on aktív profillal rendelkező előadó, alkotó, technikai vagy produkciós szakember, valamint az előadó-művészet területén működő intézmény, társulat, zenekar, egyesület, befogadótér, produkciós-és/vagy fesztiválszervező iroda, kulturális szervezet stb.
A pályázat elsődleges területei:
- Színház
- Zene
- Tánc
- Cirkusz
Valamint ezek különböző válfajai (bábszínház, opera, néptánc, performansz stb.), illetve a különböző műfajok találkozásából született interdiszciplináris előadások.

Részvételi feltételek
Pályázni a StageHive weboldalra/applikációra VIDEÓPÁLYÁZAT menüpontjára feltöltött, pályázatonként 1 db. kreatív és szórakoztató videóval lehet, amelyben a pályázó csapat bemutatja a 2020/2021 évadban megvalósítani tervezett előadó-művészeti projektet. A videó időtartama maximum 4 perc.
A videó feltöltésére a videó YouTube-linkjének a StageHive megfelelő pontján történő beágyazásával van lehetőség. A videó YouTube-ra való feltöltésének technikai mikéntjéről részletes leírás található a pályázati felületen.
Ugyanitt a projekt maximum 1500 karakter terjedelmű leírását is fel kell tölteni.

A bemutatott projekt minden egyes szereplőjének, alkotójának és résztvevőjének aktív profillal kell rendelkeznie a StageHive-on; minden egyes résztvevőt az erre szolgáló feltöltési felület "Résztvevők" - mezőjében fel kell tüntetni. Résztvevők hozzáadására azon aktív profillal rendelkező felhasználók esetén van lehetőség, akik előzetesen kapcsolatnak jelölték a videó feltöltőjét. A résztvevők helyes feltüntetése kizárólagosan a pályázat feltöltőjének felelőssége! Csak olyan résztvevőket lehet a pályázathoz adni, akik annak valóban részesei, a publikus jelöléshez pedig hozzájárulásukat adták. Ellenkező esetben a pályázatot azonnali hatállyal kizárjuk a versenyből.

A pályázatban való részvétel ingyenes; egy pályázó egy pályázatot tölthet fel, de résztvevőként szerepelhet más pályázók projektjeiben is.
A pályázó felelősséget vállal a pályázatban (videóban, illetve leírásban) szereplő adatok valódiságáért, továbbá köteles az adatait aktualizálni, ha bármely adat tekintetében változás következik be. Amennyiben a feltöltött pályázó hamis vagy hiányos adatokat ad meg, a StageHive Kft. a jelentkezést értesítés nélkül törölheti. A pályázó által megadott adatok hiányosságaiért vagy pontatlanságaiért (pl. névelírás, címelírás, számlaszám elírás), és az ebből adódó problémákért (e-mail kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért) a StageHive Kft. felelősséget nem vállal.

Kizárólag saját, egyéni produkcióval lehet pályázni. A videóhoz kizárólag jogtiszta zenei, illetve képi anyag, valamint szöveg használható fel; a videó nem tartalmazhat sem részben, sem egészben átmásolt, jogsértő elemeket. A nem jogtiszta videó feltöltése a pályázó automatikus kizárását eredményezi.
A StageHive Kft. fenntartja a jogot, hogy a pályázati feltételeknek nem megfelelő, vagy a StageHive Felhasználási feltételeiben feltüntetett alapelveknek ellentmondó, sértő, rágalmazó, obszcén, bántó, diszkriminatív vagy rasszista tartalmat bemutató videókat eltávolítsa a StageHive felületéről.
A pályázó feltöltheti a videót az általa használt közösségi platformokra (YouTube, Facebook, Instagram stb.), minden esetben a "[videó címe] - StageHive videópályázat" cím feltüntetésével. A pályázó a videó feltöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a StageHive a feltöltött videót saját célú reklám-és marketingtevékenységéhez részben vagy egészben, időbeli korlátozás nélkül, szabadon felhasználhassa.
A videó feltöltésével és a pályázat publikálásával a pályázó elfogadja a StageHive Adatvédelmi nyilatkozatát és Felhasználási feltételeit.

Pályamű feltöltésének határideje, eredményhirdetés
A projektet bemutató videó feltöltésére szolgáló felület 2020. május 6-én, szerdán válik hozzáférhetővé; a videók feltöltésére a pályázat teljes ideje alatt folyamatosan van lehetőség.
Pályázatok publikálása, közönségszavazás kezdete: 2020. május 20. szerda.
A közönségszavazás lezárása: 2020. június 3. szerda éjfél.
Eredményhirdetés: 2020. június 4. csütörtök.

A győztes pályamű kiválasztása
A feltöltött videók rangsorolása a felületen történő közönségszavazás útján történik. Egy IP-címről egy videóra egy szavazat adható le. A videókra leadott szavazatok megjelennek a videót bemutató projekt-oldalon.
További egy pályázatot a felkért szakmai zsűri döntése alapján díjazunk.
A szakmai zsűri tagjai:
Fullajtár Andrea, a Katona József Színház színművésze
Novák Péter, kultúrmunkás
Zsoldos Dávid, a Papageno alapítója

Pályanyertes projekt díjazása, a díj felhasználása
A pályázatra érkező videók közül a közönségszavazás útján kiválasztásra kerülő videó 500 000 Ft, míg a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb videó 300 000 Ft egyszeri díjazásban részesül; mindkét esetben a díj teljes összegét a videóban bemutatott projekt megvalósítására kell fordítani.
A győztes videó feltöltőjével a StageHive Kft. támogatási szerződést köt, amely rögzíti a díj felhasználásának és elszámolásának részletes feltételeit.
A támogatott a támogatást csak a támogatási szerződésben meghatározott jogcímekre használhatja fel, úgy mint: résztvevők munkadíja, a produkcióval kapcsolatos dologi költségek (kellék, díszlet, kotta stb.), jogdíjak, terembérlet, produkciós költségek stb. A támogatás felhasználását minden esetben számlával kell igazolni.
https://stagehive.eu/hu/videopalyazat

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum