Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
NISZ formaruha design pályázat 2019
Kiíró:
NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.
Határidő:
09/15/2019
Érvényes:
09/15/2019
Tárgymutató:
formaruha design pályázat 2019
Pályázhat:
18. életévüket betöltött felsőfokú oktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban álló tanulók, Divat- és/vagy textiltervezői szakon végzett, diplomával rendelkező pályakezdő tervezők.
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

NISZ formaruha design pályázat 2019

A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (továbbiakban: NISZ Zrt.) pályázatot hirdet női és férfi formaruha tervezésére.
A NISZ Zrt. olyan tehetséges divattervezőnek tanuló diákok vagy pályakezdők jelentkezését várja, akik éreznek magukban ambíciót és kitartást, hogy megtervezzék és bemutassák a NISZ Zrt. által inspirált kollekciójukat.
A NISZ Zrt. hisz az egyediségben, kreativitásban, valamint abban, hogy a pályakezdő és gyakorló tervezőket segíteni kell az álmuk megvalósításának rögös útján.

A pályázat célja
A pályázat célja a Kiíró által megfogalmazott kritériumok és meghatározott tartalmi elemek figyelembevételével minőségi női és férfi formaruhák látványtervének és műszaki leírásának megtervezése a NISZ Zrt. azon munkavállalói számára, akik közvetlen kapcsolatba kerülnek a vállalat ügyfeleivel, így megjelenésük, ruházatuk közvetlenül befolyásolja a társaságról kialakult képet.

Háttérinformációk
A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (továbbiakban NISZ Zrt.) jogelődei révén fél évszázados múltra tekint vissza. 2005 júliusától a vállalatunk egyedüli tulajdonosa a magyar állam lett, azóta zártkörű részvénytársaságként működünk. 2007 óta fő tevékenységünk teljes körű infokommunikációs szolgáltatások nyújtása az állami és kormányzati szervek számára.
2008-ban a tulajdonosi jogokat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vette át, a társaság neve 2011-től NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Legnagyobb megrendelőink államigazgatási szervek és országos hatáskörű intézmények, de gazdálkodó szervezetek, vállalkozások és magánszemélyek is igénybe veszik egyes szolgáltatásainkat. Cégünk tevékenysége során a legmodernebb infokommunikációs technológiák alkalmazásával támogatja a hazai közszférát, hogy az minél könnyebben megfelelhessen az innovációs kihívásoknak. A kormányzati infokommunikációs szolgáltatások színvonalának folyamatos emelése mellett fontos célkitűzésünk, hogy elősegítsük a felhasználók hozzáférését a korszerű e-közigazgatási megoldásokhoz.

A formaruhákkal kapcsolatos elvárások
A pályázó feladata minőségi női és férfi formaruhák látványtervének és műszaki leírásának megtervezése a NISZ Zrt. azon munkavállalói számára, akik közvetlen kapcsolatba kerülnek a vállalat ügyfeleivel, így megjelenésük, ruházatuk közvetlenül befolyásolja a társaságról kialakult képet.
- Az öltözék kényelmes és praktikus, egész napos viseletre alkalmas legyen
- Az öltözék rétegesen viselhető legyen, a kinti és a benti munkák, valamint az évszakok váltakozása során
- Az öltözéken meg kell jelennie a NISZ Zrt. logójának a tervező által javasolt ruhadarabokon és helyen
- A tervezéskor a márkaszínek (NISZ Zrt. arculati kézikönyv szerint) alkalmazhatóak

Megtervezendő formaruhák:
- Leírás: Női, férfi rétegesen alkalmazható, kényelmes viselet
o Női elegáns: blúz, blézer, nadrág, szoknya, egyberuha, selyemsál
o Női lazább: kényelmes nadrág, piképóló, póló, pulóver, hosszú ujjú felső, kabát
o Férfi elegáns: ing, ingpulóver, nadrág, nyakkendő
o Férfi lazább: kényelmes nadrág, piképóló, póló, pulóver, hosszú ujjú felső, kabát
- Specifikáció:
o tisztítás: könnyen tisztítható, magas hőfokon, otthon mosható és vasalható
o tartósság: min. 1 év
o összetétel: min. 95% pamut

A pályázók köre
- 18. életévüket betöltött felsőfokú oktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban álló tanulók.
- Divat- és/vagy textiltervezői szakon végzett, diplomával rendelkező pályakezdő tervezők.
- Egy pályázó csak egy pályaművet adhat be.
- A pályázatra jelentkezni egyénileg vagy alkotói csoportban egyaránt lehetséges.
- A pályázó jelen pályázatban meghirdetett tervezési feladat elkészítésére vállalkozik.
- A pályázó azzal, hogy pályázati dokumentációját benyújtotta, a pályázati kiírás feltételeit magára nézve kötelezőnek elfogadta.
- A pályázó személyében vagy a pályázati dokumentációban meghatározott módon biztosítani tudja, hogy személyében a pályázat tervezési feladatának, az elkészült tervek felhasználási jogának a Kiíró részére történő átengedésére a hatályos jogszabályok szerint teljeskörűen jogosult.
A Kiíró felhívja a pályázó figyelmét arra, hogy kizárólag teljeskörű, a fent részletezett tartalmi összetétel szerinti formaruhákra vonatkozóan lehet pályázatot benyújtani.
A jelen pályázatnak nem tárgya a formaruha szükséges mennyiség szerinti elkészítése, a nyertes pályázónak vállalnia kell, hogy a gyártóval az elkészítés során együttműködik, a gyártási folyamatot szakmailag felügyeli.

A pályázat menete
Az elkészült pályamunkákat 2019. szeptember 15. éjfélig kérjük feltölteni a https://urlap.nisz.hu/formaruhapalyazat weboldalra.
A pályázati felületre az alábbi adatok megadásával lehet belépni:
felhasználónév: formaruha
jelszó: 19nisz

A beadott pályamunkákat több fős zsűri értékeli, melynek időpontja 2019. szeptember 26. A pályázat nyertesét 2019. szeptember 30. 12 óráig e-mail-ben értesítjük.
A benyújtandó pályamunka kötelező tartalmi elemei:
- önéletrajz
- a teljes pályázati beadvány, amelynek tartalmaznia kell:
o a kollekció(k) koncepciójának rövid leírását
o a kollekció(k) egyes darabjait elöl, hátul- és oldalnézetben is ábrázolt színes, eredeti vázlatokat, terveket .pdf vagy .jpg formátumban (lehetnek kézzel rajzoltak, illetve számítógéppel készített tervek is)
o műszaki leírást
- formaruha előállításának költségbecslése
- szerzői jogi nyilatkozat

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 15. éjfél
Eredményhirdetés ideje: 2019. szeptember 30. 12 óra

Díjazás
A nyertes pályamunkáért 250 000 Ft díj kerül átadásra.
A nyertes bemutathatja saját kollekcióját a NISZ Zrt. hivatalos Karácsonyi Gáláján vagy egyéb meghatározott eseményén, valamint bemutatkozási lehetőséget kap a NISZ Zrt. weboldalán, Facebook, LinkedIn oldalán és a belső Intranet felületen. Mindemellett egy, a NISZ Zrt. által támogatott és meghatározott magazinban egy interjúban is bemutatkozhat.

A pályázat kapcsolattartója:
Molnár Nikoletta
E-mail: molnar.nikoletta@nisz.hu
Mobil: +36301658667
Telefonszám: +3618966958

A nyertes pályamunka eredményeképpen a Tervező által elkészített és a NISZ Zrt. részére átadásra kerülő látványterv valamennyi szerzői jogi védelem alá eső alkotás (a továbbiakban: mű) felhasználása tekintetében Felek úgy állapodnak meg, hogy azokra a NISZ Zrt. az átadással területi és időbeli korlátozás nélküli, minden ismert felhasználási módra vonatkozó, kizárólagos felhasználási jogot szerez. Ennek megfelelően a NISZ Zrt. különösen jogot szerez arra, hogy a műveket átdolgozza, tetszőleges példányban és alkalommal többszörözze, nyilvánosságra hozza, illetve kép-, vagy hangfelvételen rögzítse, terjessze, számítógépre vagy elektronikus adathordozóra másolja, harmadik személynek hasznosítás céljából átadja, illetve bármely ismert módon a nyilvánossághoz közvetítse.
https://urlap.nisz.hu/formaruhapalyazat





Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamaink







Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel









Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum