Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Muzsikál az erdő irodalmi pályázat
Kiíró:
Muzsikál az Erdő Alapítvány
Határidő:
05/30/2019
Érvényes:
05/30/2019
Tárgymutató:
alkotáspályázat, Muzsikál az erdő
Pályázhat:
minden olyan magyarországi vagy határon túl élő magyar alkotó pályázatát, akinek alkotásai összhangban állnak a rendezvénysorozat szellemiségével
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

"Muzsikál az erdő" irodalmi pályázat, 2019

A Muzsikál az Erdő Alapítvány irodalmi pályázatot hirdet a "Muzsikál az erdő" 2019 évi rendezvénysorozatának alkalmából.
Várjuk minden olyan magyarországi vagy határon túl élő magyar alkotó pályázatát, akinek alkotásai összhangban állnak a rendezvénysorozat szellemiségével.
A "Muzsikál az erdő" alapgondolata a természeti környezettel való harmonikus együttélés megvalósíthatóságának, s ezen harmónia fenntarthatóságának hitéből táplálkozik.
"Hosszú távon fenntartható, boldog emberi lét csak a természettel harmóniában képzelhető el. Hitünk szerint ez csak úgy valósulhat meg, ha életünk négy legfontosabb dimenzióját - társadalom, gazdaság, környezet, művészetek - összehangoljuk, harmonizáljuk."
A "Muzsikál az erdő" rendezvénysorozat fő céljai: a klasszikus zene, az irodalom, a kultúra támogatása, az egészséges életmód népszerűsítése, a helyi természeti és kulturális értékek, az erdő védelme, a környezettudatos életmód népszerűsítése, a fenntarthatóságra nevelés, a helyi közösségek építése a művészet, az erdő és a zene erejével. A kilencnapos rendezvénysorozat minden nap más-más település köré szerveződik, ahol a céloknak megfelelő programok kapcsolódnak egymáshoz. Szeretnénk, ha az ide látogatók új impulzusokat meríthetnének természeti környezetünk és kultúránk megismeréséhez.

Két életkori kategóriában lehet pályázni:
1. felnőttek:
Olyan irodalmi alkotásokat várunk, amelyekben megjelenik az erdő és a zene kapcsolata. Az irodalmi alkotások műneme és műfaja szabadon választható. Terjedelmi korlát lírai mű esetén 2 oldal, epika esetén 10, dráma esetén 50 oldal 12-es betűmérettel, másfeles sorközzel.
2. gyermekek: 8-18 éves korig.
A gyermekektől meséket várunk max. 3 oldal terjedelemben. A témát a "Muzsikál az erdő" szellemiségéből merítsenek.
Egy pályázó egy pályaművel jelentkezhet. Az alkotásokat e-mailben, csatolt file-ként world dokumentum formájában kérjük beküldeni. e-mail: muzsikalazerdopalyazat@gmail.com
A file név tartalmazza a szerző nevét és a mű címét pl.: Kiss János "Zene" című műve esetében: kissjanos.zene. Minden alkotó köteles mellékelni egy címjegyzéket, ami tartalmazza az alkotó nevét, címét, e-mail postafiókját, telefonos elérhetőségét.
A nevezési díjmentes.

A művek beküldési határideje: 2019. május 30.

A pályaműveket szakmai zsűri bírálja el.
A zsűri elnöke: Győrffy Ákos
A zsűri tagjai: Vasvári Csaba, Matúz Viktória
Díjazás: wellnes hétvégék, tárgyjutalmak.
Az első három helyezett mű előadásra kerül a "Muzsikál az erdő" - Mátrai Művészeti Napok rendezvényén, valamint megjelenik az Erdészeti lapok és a Mi erdőnk című folyóiratok honlapján, illetve a http://www.litera.hu irodalmi portálon.
A díjazott alkotások elhangoznek a "Muzsikál az erdő" - Mátrai Művészeti Napok, illetve a "Muzsikál az erdő" az ország egyéb régióiban szervezett rendezvényein, valamint közzétesszük azokat honlapunkon.
Az eredményeket közzétesszük honlapunkon, várhatóan 2019. június 28-án a http://www.muzsikalazerdo.hu honlapunkon.

Információ: Vasvári Csaba, Matúz Viktória
muzsikalazerdopalyazat@gmail.com
Muzsikál az Erdő Alapítvány
http://www.muzsikalazerdo.hu

Pályázati lap,2019,irodalom-Muzsikál az erdő.pdfIrodalmi pályázat kiírás,2019,Muzsikál az erdő.pdfIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum