Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Legyélteis!
Kiíró:
T-Systems Magyarország; Magyar Telekom Nyrt.
Határidő:
04/10/2019
Érvényes:
04/10/2019
Tárgymutató:
nonprofit szektor digitalizációja
Pályázhat:
nonprofit szervezetek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Legyélteis!

A Magyar Telekom Nyrt. (Telekom) és a T-Systems Magyarország Zrt. (T-Systems) megújította, egyben kibővítette a nonprofit szervezetek számára kínált ajánlatát. Az új ajánlat neve Magenta 1 Nonprofit, amelyet 2019. május 6-tól egy évig vehetnek igénybe jelen pályázaton nyertes szervezetek.

A Telekom és a T-Systems támogatja és ösztönzi a nonprofit szektor digitalizációját annak érdekében, hogy szereplői még hatékonyabbá és sikeresebbé váljanak. A digitalizáció egyszerűbb ügyintézést és kapcsolattartást tesz lehetővé, ami energiákat és erőforrásokat szabadít fel és ezt társadalmi, illetve környezeti értékteremtésre tudják fordítani.

A Telekom és a T-Systems a nonprofit szervezetek munkájának támogatására alakította ki új Magenta 1 Nonprofit ajánlatát, amely a vezetékes, internet és hang szolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, mindezt a kedvezményes évben 0 (nulla) forintos havidíjjal. A Magenta 1 Nonprofit ajánlat a 0 Ft-os havidíjon túl további előnyökkel is szolgál.

A Magenta 1 Nonprofit ajánlatot maximum 75 (hetvenöt) sikeresen pályázó nonprofit szervezetnek ajánljuk fel, akik egy éven át jogosultak a díjcsomagban foglalt szolgáltatások kedvezményes igénybevételére. A nyerteseket a Telekom és a T-Systems adományozási bizottsága választja ki.
(A Magenta 1 Nonprofit ajánlatot csak azon szervezeteknek tudjuk biztosítani, amelyek a Telekom szolgáltatási területén működő székhellyel vagy létesítési címmel rendelkeznek, és a szolgáltatás biztosításához szükséges műszaki feltételeknek megfelelnek.)

Milyen szervezetek pályázhatnak?
A Magenta 1 Nonprofit ajánlatra pályázhat minden olyan magyarországi székhelyű alapítvány és egyesület (esetükben a közhasznúság nem elvárás), hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetség, valamint közhasznú nonprofit gazdasági társaság, amely az alapszabályának, illetve a létesítő okiratának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja, valamint vállalja, hogy nyertes pályázat esetén a támogatás ideje alatt legalább egy aktivitását megjeleníti a hello holnap! applikációban. További információt a https://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/hello-holnap/mobilalkalmazas oldalon, vagy fenntarthatosag@telekom.hu címen kaphat.

A Magenta 1 Nonprofit ajánlatot csak azon szervezeteknek tudjuk biztosítani, amelyek a Telekom szolgáltatási területén működő székhellyel vagy létesítési címmel rendelkeznek, a szolgáltatás biztosításához szükséges műszaki feltételeknek megfelelnek, illetve a szervezetek által igényelt címen a Magenta 1 Nonprofit ajánlat vezetékes szolgáltatásai a Telekom által létesíthetők.

A pályázaton nem vehetnek részt:
- forprofit formában működő szervezetek;
- közhasznúsági fokozattal nem rendelkező nonprofit gazdasági társaságok
- politikai pártok vagy mozgalmak és ezek szervezetei;
- vallási, felekezeti csoportok, közösségek
- közintézmények alapítványai;
- állami tulajdonban lévő nonprofit gazdasági társaságok;
- olyan szervezetek, amelyeknél megfigyelhető a diszkrimináció, vagy amelyek tagságukat faji, vallási, életkori, nemi alapon vagy születési hely szerint korlátozzák;
- amatőr vagy professzionális sportegyesületek, kivéve, ha tevékenységük kifejezetten a hátrányos helyzetűek sport tevékenységére irányul
Pályázni a Magenta 1 Nonprofit regisztrációs adatlap kitöltésével, és az ott feltüntetett csatolmányok feltöltésével lehet a legyelteis.hu/Magenta1Nonprofit oldalon.

A pályázatok beérkezési határideje 2019. április 10.
A pályázat nyerteseinek kihirdetése: 2019. április 17.
A nyertesek listáját a legyelteis.hu/Magenta1Nonprofit oldalon tesszük közzé.
Az ajánlat a nyertes szervezetek számára leghamarabb 2019. május 6-tól él.

A létesítés és a szolgáltatás igénybevételének előfeltétele:
- a nyertes pályázó által megfelelően aláírt szerződés Telekom számára történő visszajuttatása elöljáróban elektronikusan a kerdesemvan@legyelteis.hu címre a tárgyban Magenta 1 Nonprofit szerződés címmel, majd postai úton a Magyar Telekom Nyrt. 1519 Budapest, Pf. 434 címre)
- a visszaküldött szerződés alapján a helyhez kötött szolgáltatások létesítése
A kedvezményezettek kiválasztásának szempontjai:
- A pályázó nonprofit szervezet tevékenységi körében végzett munkájának eddigi eredményei;
- A pályázó nonprofit szervezet 2019-re tervezett programja, annak várható (társadalmi/környezeti) hatása (mind az elért kedvezményezettek számát, mind a hatás minőségét tekintve);
- A (várható) hatás fenntarthatósága a program célcsoportjának életében;
- A pályázó nonprofit szervezet programjainak és kezdeményezéseinek innovativitása, újszerűsége;

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a kerdesemvan@legyelteis.hu címre várjuk, a tárgyban: Magenta 1 Nonprofit jelöléssel.
https://legyelteis.hu/magenta1_nonprofit/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum