Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Csernobil 30 - rövidfilmkészítés
Kiíró:
Ökopolisz Alapítvány
Határidő:
03/31/2016
Érvényes:
03/31/2016
Tárgymutató:
rövidfilmkészítés, Csernobil 30
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>

Csernobil 30 - rövidfilm pályázat

Utazás a Zóna körül
Mit jelent a mai kor emberének Csernobil? Vajon eleget tudunk Csernobilról? Mit gondol a következő nemzedék az atomenergiáról?
Az Ökopolisz Alapítvány 'Láncreakció: Csernobil 30' kampánya keretében rövidfilmkészítő pályázatot ír ki két kategóriában, értékes díjakkal.
A filmek beküldési határideje 2016. március 31.

Az Ökopolisz Alapítvány 'Láncreakció: Csernobil 30' kampányával arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy az atomenergián túl az energiahatékonyság növelésével és a megújuló energiák használatával adott a lehetőség a biztonságos, energiafüggetlen jövő megteremtésére. A csernobili balesetben nem a reaktorrobbanás ténye volt a legijesztőbb, hanem az, ami utána jött: az elhallgatás, a félretájékoztatás, ami megsokszorozta a katasztrófa káros következményeit, és megnehezítette a reális számvetést.
Eltelt 30 év, és felnőtt egy generáció, amely csak utólagos beszámolókból alkothat véleményt a csernobili erőműben történt atomkatasztrófáról. Az "Utazás a ZÓNA körül' kisfilm-készítő pályázat célja, hogy a számvetés a társadalom részéről legalább részben megkezdődjön. Mit jelent a mai kor emberének Csernobil? Vajon eleget tudunk Csernobilról? Mit gondol a következő nemzedék az atomenergiáról?

Az Ökopolisz Alapítvány pályázatot ír ki az alábbi két kategóriában:
- 1. kategória: maximum 15 másodperces rövidfilm, az ismert filmkészítő alkalmazások (Instagram, Coub, Vibe) létrehozásával, #Csernobil30 jeligével ellátva
- 2. kategória: maximum 3 perces rövidfilm, műfaji megkötés nélkül
A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri bírálja el. Az Alapítvány a nyertes pályaműveket a 2016. április 26-i 'Láncreakció: Csernobil 30' nemzetközi konferenciájának keretében a nagyközönség előtt is bemutatja.
- Az 1. kategória fődíja egy Full HD sportkamera.
- A 2. kategória fődíja egy félprofesszionális fotó- és videokamera.

A kisfilmeket a későbbiekben az Ökopolisz Alapítvány saját youtube csatornájára feltölti és elérhetővé teszi azokat a nyilvánosság számára.
A pályázatokat 2016.március 31. (csütörtök) 24:00 óráig várjuk palyazat@okopoliszalapitvany.hu email címre.

A pályázó a pályázat benyújtásával elfogadja, hogy a beküldött pályaművek a forrás megjelölésével bárhol térítésmentesen felhasználhatóak és feldolgozhatóak. A pályázó felhasználás és a feldolgozás módjait utólag sem korlátozhatja. A felhasználás pénzbeli vagy bármely egyéb ellentételezéshez nem köthető. A pályázó egyúttal kijelenti, hogy a pályaművében szereplő, szerzői jogvédelem alá eső szellemi alkotások felhasználására a hatályos jogszabályok szerinti jogosultsággal rendelkezik. A jogosultság fennállását a pályázat kiírója nem vizsgálja. A pályázó a szellemi alkotások jogtiszta felhasználásáért korlátlan felelősséget vállal, a vonatkozó hatályos jogi rendelkezések megszegése esetén a jogkövetkezmények kizárólag a pályázót terhelik, ideértve a jogsértéssel a pályázat kiírójának okozott anyagi és nem anyagi kár megtérítését is.
http://www.okopolisz.eu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum