Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Jubileumi Dobbantó: 10, 20, 30
Kiíró:
SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány
Határidő:
02/16/2020
Érvényes:
02/16/2020
Tárgymutató:
vállalkozásfejlesztő tréning
Pályázhat:
vállalkozó nők
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Jubileumi Dobbantó: 10, 20, 30

Február 16-án éjfélig jelentkezhetnek a vállalkozónők az idén 10 éves Dobbantó Program 20. képzésére, amely a 30. születésnapját ünneplő SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány szakmai égisze alatt, a Budapest Bank anyagi támogatásával valósul meg. A 6x2 napos képzés során a vállalkozónők olyan ismereteket és kompetenciákat sajátítanak el, amelyek segítik őket vállalkozásuk sikeres működtetésében. A program egy új elemmel is bővül a jubileumi évben.

Azt már régóta tudjuk, hogy egy vállalkozás sikeréhez önmagában még a legjobb ötlet is kevés. A siker egyik legfontosabb tényezője persze az, hogy a vállalkozó higgyen a saját ötletében, higgyen saját magában, hiszen csak így tudja meggyőzően, hitelesen képviselni a saját ügyét. Nagyon lényeges az is, hogy az ötlet mögött álljon egy üzleti terv, amelynek központi eleme az értékajánlat: miért jó az ügyfélnek az én szolgáltatásom, termékem. Legyen elképzelése vállalkozása marketing és kommunikációs folyamatairól, hiszen a vevőknek valahogyan, valahonnan tudomást kell szerezniük arról, mit kínálnak nekik. A vállalkozó(nő) legyen határozott, magabiztos és fókuszált a partnerekkel történő tárgyalásokon, bemutatkozó beszélgetéseken, prezentációkon. És akkor se essen kétségbe, ha a cége pénzügyeit kell áttekintenie, ha adózási vagy forrásteremtési kérdésekkel kell foglalkoznia. A Dobbantó képzés 12 napja alatt minden említett témába betekintést nyernek a résztvevők. Ráadásul nem úgy, hogy passzívan ülnek és jegyzetelnek, hanem aktívan dolgoznak, akár egyénileg, akár csoportosan: elkészítik/frissítik saját üzleti terveiket, amit a kurzus végén prezentálnak is a csoport többi tagja és a trénerek, szakértők előtt.

És ha már jubileumi képzés, akkor legyen benne egy kis újdonság is: a részt vevő vállalkozónőket már a kurzus idején is támogatja mentorként egy tapasztalt, elismert vállalkozónő, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból, azt követően pedig a Budapest Bank fiókvezetői mentorálják őket. Előbbi vállalkozói gyakorlatával, tapasztalatával tud segíteni, utóbbiak, önkéntes tevékenységük keretében, a vállalatfinanszírozási folyamatok, valamint a banki termékek és rendszerek megismertetésében fogják támogatni az érdeklődőket.

A képzés részvevők által fizetendő díja bruttó 40 000 forint, a további költségeket a program főtámogatója, a Budapest Bank fedezi.
A Dobbantó képzésre pályázni az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével lehet. Jelentkezési határidő: 2020. február 16., vasárnap, 23:59.
https://dobbanto.seed.hu/urlap/jelentkezes-a-2020-as-tavaszi-treningre

A Dobbantó tréning mellett ebben a félévben is lesz Business Model Canvas workshop, amelynek során mindenki személyre szabott gyakorlati tanácsokat kaphat vállalkozása üzleti tervezéséhez. A kurzus célja egy induló, vagy egy már meglévő vállalkozás üzleti modelljének közös átgondolása. A március 3-i workshopra az alábbi linken lehet jelentkezni, február 23-ig.
https://dobbanto.seed.hu/urlap/jelentkezes-a-business-model-canvas-workshopra-2020-02

A jubileumi év új képzést is hozott. Egy vállalkozás számára ma már elengedhetetlen a digitális jelenlét, ezért a Dobbantó Program további újdonságaként négynapos digitáliskompetencia-fejlesztő képzés indul, amelyet egy háromórás egyéni szakértői tanácsadás is kiegészít. Az április 22-én induló képzésre hamarosan jelentkezhetnek az érdeklődők.

A Dobbantó programról résletes leírást az alábbi linken talál:
https://dobbanto.seed.hu/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum