Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Kézen-fogva
Kiíró:
Info-Szponzor Kft.
Határidő:
03/02/2020
Érvényes:
03/02/2020
Tárgymutató:
irodalom, vers, próza, képzőművészet
Pályázhat:
szerelmespárok, élettársak, házastársak, szülők és gyerekek, nagyszülők és unokák, testvérek vagy egyéb rokoni kapcsolatban állók, de barátok, baráti társaságok, osztályok
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Kézen-fogva

Kedves Író, Alkotó Barátunk!

Az előző években kiadónk színvonalas nyomtatott megjelenéshez tudott segíteni sok-sok amatőr írót. Erről tanúskodnak a 2008 óta rendszeresen megjelenő Verselő Antológiák, a nyaranta megjelenő tematikus antológiák és számos szerző önálló kötete. Ezekről a könyvekről, az íróktól és olvasóktól visszaérkezett sok-sok pozitív vélemény jelzi, hogy sikerült elérhető áron magas minőséget, a szerzők számára elégedettséget és örömet nyújtanunk.

Megjelent köteteinkről a honlapunkon juthatsz több információhoz.

Korunkban, amikor annyi mindenért meg kell küzdenünk, amikor annyi mindenről le kell mondanunk, különösen fontos a lélek táplálása.
Erre különleges lehetőséget kínál egy olyan válogatás, amelyben magunk és mások írásait, alkotásait élvezhetjük és amelyet továbbadhatunk azoknak, akik számára fontosak vagyunk és akik a számunkra fontosak.

2015-ben úgy döntöttünk, hogy útjára indítunk még egy új, különleges antológia-sorozatot, amellyel sokak kérésének és az elmúlt évek kiadói, szerkesztői tapasztalatainak is eleget teszünk.

A sorozat címe: Kézen-fogva.

Mi volt az újdonság?
Ebbe a kötetbe nem egy-egy szerző, alkotó hanem szerzők, alkotók pályázhatnak!

Mit jelent ez?
Azt, hogy olyan szerzőpároknak, szerzőcsoportoknak biztosítunk megjelenési lehetőséget, akik valamilyen kapcsolatban állnak egymással.

Pályázhatnak szerelmespárok, élettársak, házastársak, szülők és gyerekek, nagyszülők és unokák, testvérek vagy egyéb rokoni kapcsolatban állók, de barátok, baráti társaságok, osztályok stb., stb., stb. is!
Lehetségessé válik tehát, hogy egy helyen legyen olvasható a szülő és gyermeke írása, hogy a nagypapa verseit a kis unoka illusztrációi kísérjék, hogy barátok, szerelmesek jelentkezzenek közösen és mutassák meg alkotásaikat.
Családok, baráti társaságok, egyéb közösségek is megoszthatják a világgal értékeiket.
A művek kapcsolódhatnak egymáshoz, de ez nem feltétel.

Ha írtok, rajzoltok, fényképeztek, akkor jelentkezzetek közösen!

Készítsetek egy közös képet (ha ez valamiért nem megoldható, akkor különálló fotókat is elfogadunk - a lényeg, hogy minden alkotóról legyen kép), egy rövid bemutatkozó szöveget és az alkotásokkal együtt küldjétek el nekünk! Hamarosan kézbe vehetitek azt a könyvet, amelyben nyomtatásban találkozhattok munkáitokkal.

Megmaradni az utókornak!

A kötetek ISBN számmal rendelkeznek, így hivatalosan is könyveknek számítanak és a kötelespéldányok révén a megjelenés után megtalálhatók lesznek a hat legjelentősebb magyar könyvtár polcain.
Ez a kiadvány megőriz benneteket az örökkévalóság számára!

Pályázni lehet bármilyen írott művel (vers, próza stb.), vagy fekete-fehér képzőművészeti alkotással (rajz, fotó stb.), természetesen bármilyen összetételben, a fontos, hogy a pályázat mindegyik alkotótól tartalmazzon művet. A közösen pályázók száma 2 és végtelen közé eshet. Egy korlát mégis van. Egy pályázat terjedelme nem lépheti túl a 30 oldalt és el kell érnie az 5 oldalt.

A kiadvány adatai: A/5-ös méretű, keménytáblás, cérnafűzött.

A részvételi díj: 2980 Ft/oldal és 1950 Ft egységes szállítási díj.
...és mindezt csak megjelenés esetén kell megfizetni.
Ráadásul!
A részvételi díj tartalmazza a megjelenés és a postázás költségét egy megadott belföldi szállítási címre, valamint minden 5 oldal után 6 tiszteletpéldány árát. Ezek a tiszteletpéldányok elegendőek arra, hogy minden pályázónak jusson belőle, sőt talán még ajándékozásra is marad néhány kötet. (Tehát még egyszer! Ezek ára már benne van a részvételi díjban!)

Csak a pontosság kedvéért: Mi a különbség a pályázati díj és a részvételi díj között3? A pályázati díj olyan összeg, melyet a pályázat benyújtásakor meg kell fizetni, majd a pályázat eredményétől függetlenül a pályázat kiírójánál marad. Tehát ha nem jelenik meg a szerző írása, akkor is pénzébe került a próbálkozás. Az általunk alkalmazott részvételi díjat csak abban az esetben kell megfizetni, ha a pályázat részben vagy egészében elfogadásra került és mindig az elnyert oldalszámnak megfelelő összeget.
Tehát.

Pályázati díj: nincs.

Az igényelt oldalakon a műveken kívül helyet kap egy (vagy több) fekete-fehér fénykép a szerzőkről és egy rövid bemutatkozó szöveg, összesen fél oldal terjedelemben.

A pályázat benyújtása:
A pályázati anyag benyújtható e-mailben, az infoszponzor@gmail.com címre küldött levélben, a legegyszerűbb formában, jegyzettömbben vagy szövegszerkesztőben, csak alapformázásokkal (sorok, vastag, dőlt, aláhúzott, középre vagy jobbra, balra igazított). Kérjük, hogy az anyag a felsoroltakon kívül ne tartalmazzon semmilyen különleges formázást!

A pályázati anyagnak tartalmaznia kell:
- az írásos és/vagy képes pályázati anyagot
- egy (vagy több) fekete-fehér fotót a szerzőkről
- egy bemutatkozást (max. 1000 karakter)
- és egy postázási címet és telefonszámot is.
A pályázatokat az infoszponzor@gmail.com címre kérjük eljuttatni.

Pályázati határidő: 2020. március 02.

Valamennyi pályázót értesítjük, hogy pályázati anyaga (részben vagy egészében) bekerülhet-e a kötetbe. Bekerülés esetén elküldjük a részvételi díj befizetéséhez szükséges adatokat (befizetendő összeg, számlaszám).
Amint az anyag szerkesztésével elkészültünk, a pályázóknak PDF formátumban elküldjük a szerkesztett oldalakat. Ezt már úgy fogják látni, ahogy a kötetben megjelenik. A pályázók ellenőrzés után visszaküldik a PDF fájlt és jelzik, ha javítási igényük van. Amikor a szerkesztett anyag mindenben megfelelő (természetesen ez remélhetőleg már az első alkalommal így lesz), akkor a pályázók a PDF fájl visszaküldésével jelzik, hogy a szerkesztett oldalak tartalma és formája rendben van és a megjelenéshez hozzájárulnak.
Amikor a kötetek elkészülnek, a kiadó a postázási címekre minden 5 megjelent oldal után 6 tiszteletpéldányt eljuttat a szerzőkhöz.

A részvételi díjon felül a pályázóknak semmilyen más jogcímen további fizetni valójuk nem lesz. A befizetett összegről természetesen mindenki számlát kap, amit a kötetekkel együtt juttatunk el a szerzőkhöz.

A tiszteletpéldányokon felül is rendelhetők további kötetek. Ezek ára: 1990 Ft/db. A későbbiekben kereskedelmi áron lehet vásárolni a kötetekből (2950 Ft), a készlet erejéig.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet az infoszponzor@gmail.com címen. A cégről további ismeretekhez a legyenkonyved.hu weboldalon juthattok és megtalálhatóak vagyunk a Facebook-on is mint Legyen könyved oldal, illetve csoport.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum