Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
A Hónap Fotója pályázat
Kiíró:
Turista Magazin szerkesztősége
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
05/12/2021
Tárgymutató:
cím, a hónap fotója
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

A hónap fotója pályázat

Küldd be Te is az adott hónap témájába illő képeidet fotópályázatunkra!
A pályázatra beérkező képek közül havonta két pályamű is elnyeri A Hónap Fotója címet:
- szakmai díj: a nyertes képet a Turista Magazin zsűrije választja ki, és ez a fotó megjelenik az aktuális hónap nyomtatott számában is. Nyeremény: egyéves Turista Magazin-előfizetés
- közönségdíj: a Turista Magazin Facebook oldalára felrakott havi pályázati galériában található legtöbb lájkot kapó kép nyeri el (szavazni, minden hónap 20-a délig lehet)
Beküldési határidő: minden hónap 12-e éjfél
A képeket a következő e-mailcímre küldjétek: fotopalyazat@turistamagazin.hu

FIGYELEM! Változások a pályázati kiírásban!
2021-től a beérkező pályamunkákat előszűrjük, és az így kialakult válogatás képei indulhatnak majd a Hónap Fotója címért.

Pályázati feltételek:
- a képek kizárólag saját munkák lehetnek. Nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, az nem sérti harmadik fél jogait
- minden pályázó havonta maximum 2 darab képet küldhet be. Több pályamű beküldése esetén a szerkesztőség választ ki kettőt a pályázatra
- a képek Magyarországon és a környező országok területén készüljenek, az e területeken kívül készült fotókat nem tudjuk elfogadni
- a képeket .jpg formátumban várjuk
- beküldéskor az e-mail tárgyához kérjük beírni: "A Hónap Fotója", valamint a pályázat havi témájának nevét (pl.: "A Hónap Fotója: Kastélyok")
- a levélben kérjük feltüntetni a szerző nevét (valós, vagy művésznév is lehet), a kép/képek címét, a kép készülésének helyét
- a beküldött kép/ek mérete az eredeti jpg fájl mérete legyen, de a hosszabbik oldal minimum érje el a 2500 pixelt
- kérjük, hogy a képeket a beküldött e-mailhez csatolják, egyéb fájlküldő rendszeren keresztül a fotókat nem áll módunkban letölteni
- a képek digitális feldolgozásánál csak alapvető képjavításokat fogadunk el: fényerő, kontraszt, színegyensúly, gradációs görbe, színezet/telítettség.

NEM megengedett: nagyobb módosítások, illetve képelemek eltávolítása és hozzáadása
Megengedett: a kép készítése során keletkezett technikai hibák, karcok, fényérzékelőre tapadt por eltávolítása. Engedélyezett a kép vágása, zavaró képrészletek levágása, a kép orientációjának módosítása.
- A képek keretezését mellőzzék, vízjelet és dátumozást ne rakjanak a képekre
A pályázati feltételeknek nem megfelelő, hiányos adatokal beérkező képeket sajnos nem áll módunkban elfogadni!

TÉMÁNK 2021-ben:
Február (beküldési határidő: január 12.) - Fagyos formák
Március (beküldési határidő: február 12.) - Napkelte
Április (beküldési határidő: március 12.) - Madarak
Május (beküldési határidő: április 12.) - Makrovilág - A természet közelről
Június (beküldési határidő: május 12.) - A csúcson

Az aktuális havi nyereményeket a Turista Magazin Fotósarok rovatában, a Facebook-oldalunk pályázati galériáiban és a turistamagazin.hu-n a fotópályázat kiírás oldalán közöljük.
A pályázatra beküldött képeket a Turista Magazin szerkesztősége szerzői jog érvényesítése nélkül bármikor felhasználhatja.

Szervező és adatfeldolgozás
A fotópályázat szervezője a Magyar Természetjáró Szövetség hivatalos havilapja, a Turista Magazin (szerkesztőség: 1075 Budapest, Károly Krt. 11., 7. emelet, továbbiakban "Szervező"). A pályázattal kapcsolatos adatfeldolgozást a Szervező végzi. A fotók beküldésével a felhasználók egyidejűleg kifejezetten és önkéntesen elfogadják a kiírásban szereplőket. A játékot semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy kezeli a Facebook, illetve nincs köze a játékhoz. A Facebook mentesítve van minden felelősség alól a játékban résztvevőkkel szemben.

Nyertes és nyeremény
A nyerteseket e-mailben értesíti ki a Szervező. A nyeremények (kivétel a TM-előfizetés) kizárólag személyesen vehetők át a szerkesztőségben. A nyereményekkel kapcsolatosan a nyerteseket nem terheli személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átvételéhez való utazás költsége) őket terhelik. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra átruházhatók.
A nyertes tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi az adott nyereményjátékhoz kapcsolódó felhasználásához.
A nyertesek tudomásul veszik, hogy ha a kiértesítéstől számított 90 naptári napon belül nem jelentkeznek a nyereményekért, azt a Szervező úgy veszi, hogy a nyereménnyel összefüggésben semmilyen igényt nem támaszt.

Felelősség
A Szervező a pályázatra beküldött fotók eredetiségért, azok tartalmáért, valamint a telekommunikációs adatátviteli hibák vagy nehézségek következményeiért nem vállal felelősséget! A játékszabályzat módosításának a jogát - a játékosok megfelelő tájékoztatása mellett - a Szervező fenntartja!
https://www.turistamagazin.hu/kiiras

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum