Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
EU in my Region
Kiíró:
Európai Bizottság
Határidő:
08/31/2018
Érvényes:
08/31/2018
Tárgymutató:
fotópályázat, Európa a régiómban
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

EU in my Region
Fotópályázat

Vegyen részt az #EUinmyRegion fotópályázaton
Keressen uniós támogatásban részesülő projekteket, adjon bele mindent a fotózásba, és küldje be a fotókat!
Két fotót készítsen: az egyiknek magát a projektet, a másiknak pedig az uniós támogatást ismertető tájékoztató táblát kell ábrázolnia. Legyen kreatív! Töltse fel mindkét képet a platformra.
A 30 nyertes fényképből egy Európát beutazó vándorkiállítást állítunk össze.

A versenyen 2018. augusztus 31-én éjfélig lehet részt venni.

A pályázat témája
Az Európai Bizottság Regionális és Várospolitikai Főigazgatósága meghívja az "Európa a régiómban” című fotópályázatban való részvételre, melynek célja, hogy az EU által finanszírozott projekteket mutassanak be szerte Európában.

A nevezés módja
A résztvevők az "Európa a régiómban” című pályázatra pályaműveik következő linkre történő feltöltésével.

Részvételi feltételek
A pályázatban részt vehet bármely EU tagállam állandó lakosa vagy előcsatlakozási támogatásban részesülő ország (Albánia, Bosznia és Hercegovina, a Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság, Koszovó1, Montenegró, Szerbia és Törökország) lakosa.
Kizártak a pályázaton való részvételből a pályázat szervezőjének, a szervező anya- vagy leányvállalatainak vagy kapcsolt vállalkozásainak munkavállalói és azok közvetlen hozzátartozói, valamint bármely más, a jelen pályázattal kapcsolatban levő személyek. Lásd a Pályázati feltételek 4. pontját.
18 éves vagy annál idősebb pályázók nevezhetnek.
Az összes pályaművet gondos moderálásnak vetik alá.

Pályaművek
A feltételeknek megfelel bármely olyan fotó, amely egy, az Európai Unió által finanszírozott projektet mutat be az Európai Unió valamely tagállamában vagy valamely tagjelölt országban vagy potenciális tagjelölt országban.
A pályázható fotópárok száma nincs meghatározva.
Minden pályaműnek két képből kell állnia: az egyik kép ábrázolja az uniós társfinanszírozásban részesülő projektet, a másik pedig a tájékoztatótáblát (hirdetőtábla, plakett, uniós zászló stb.). Minden képet pontosan meg kell nevezni (a pályázó neve, a projekt típusa, a projekt helyszínéül szolgáló város, ország), például:
1. Kovács János_iskola_Budapest_HU_projektfotó
2. Kovács János_iskola_Budapest_HU_EU tábla
Engedélyezett a kollázsok - egy, az EU által finanszírozott projekt fotóinak gyűjteményes formája - benyújtása is, amely alatt két vagy több önálló kép érdekes módon való egymás mellé helyezése értendő.
Kompozit képek benyújtása - melyek több, külön képet tartalmaznak egy képpé kombinálva, ezáltal megváltoztatva az eredeti képek jelentését - nem engedélyezett.
Engedélyezett a fotók szerkesztése és filterek (szűrők) alkalmazása. Benyújthatók különböző módszerekkel - pl. hosszú exponálási idő, fókuszsorozatos ("stacking”) technika alkalmazása -, valamint a fényképezőgépbe beépített effektusok használatával készült képek.
A sértő, rágalmazó vagy obszcén, valamint a szükségtelen személyes információkat tartalmazó pályaműveket kizárjuk a pályázatból.
Kizárjuk a vízjeleket és szöveget tartalmazó képek is, azonban engedélyezettek a csak dátumot vagy címet tartalmazó fotók.

Szerzői jog
Minden pályaműnek eredeti alkotásnak kell lennie, és az azt benyújtó résztvevőnek a szerzői jog kizárólagos tulajdonosának vagy engedményesének kell lennie.
A pályamű benyújtásával a résztvevők teljes mértékben megtartják a képeikre vonatkozó szerzői jogokat. A résztvevők ugyancsak elfogadják a Gleam jogi feltételeinek kötelező erejét. A résztvevők engedélyezik az Európai Bizottság számára a feltöltött képek közzétételét és kiállítását.
A fentiek szerinti használatért az Európai Bizottság nem tartozik díjat fizetni.
A résztvevőknek be kell szerezniük minden 18 éves vagy annál idősebb, a képen azonosítható személy írásbeli hozzájárulását. A 18 év alatti személyekről készült képek esetén a kiskorú gyermek szülőjének/gondviselőjének írásbeli hozzájárulását kell beszerezni.
A résztvevők felelőssége biztosítani, hogy a szükséges hozzájáruló nyilatkozatok rendelkezésre álljanak. A résztvevőknek meg kell tartaniuk minden hozzájáruló nyilatkozatot, mivel kérhetik tőlük annak igazolását, hogy beszerezték ezeket.
A résztvevőknek meg kell tartaniuk benyújtott pályaműveik eredeti digitális fájlját/negatívját, mivel kérhetik tőlük műveik tulajdonjogának igazolását, valamint annak érdekében, hogy a fotót a lehető legnagyobb felbontásban bocsássák a szervező rendelkezésére.

Moderálás
A galériába való felvétel előtt minden fotót ellenőrzünk annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljen a pályázat szabályainak. Kizárólag azok a pályaművek kerülnek a galériába, amelyek projekteket ábrázolnak (a tájékoztatótáblákat ábrázoló képek nem jelennek meg a Gleam galériájában). A győztes fotókat azonban a tájékoztatótáblákkal együtt mutatjuk be a kiállításon).

A nevezési időszak
A pályázatra a 2018. április 23-tól 2018. augusztus 31. napján 23:59 percig (közép-európai időzóna, nyári időszámítás) tartó időszakban nyújthatók be pályaművek.

A győztes művek kiválasztása
A három fényképészeti vagy közösségi média szakértőt tartalmazó zsűri harminc győztest választ ki.

Szavazás:
A szavazás április 23. napjával indul és augusztus 31. napján zárul. Szavazati korlátozás személyenként nincs.
A szavazatok száma jelentős tényező a zsűrik számára.

Zsűri általi kiválasztás: A fotósokból és közösségi média szakértőkből álló zsűri 30 győztes fotót fog kiválasztani.

A zsűri döntése végleges, arra vonatkozóan további levelezésre nem kerül sor. A zsűri általi kiválasztás időszakának végén a zsűri által kiválasztott harminc győztes e-mail útján kap értesítést. A végleges kiválasztási körbe jutott fotók mindegyikének rendelkezésre kell állnia nagy felbontásban, ellenkező esetben kizárható a pályázatból.

Csalás
Kérjük a résztvevőktől, hogy tisztességesen, a többi résztvevőt tisztelve versengjenek. Amennyiben bármely résztvevőről megalapozottan gyanúsítható, hogy csalt - ideértve a tisztességtelen szavazatszerzés esetét is, de nem korlátozva erre -, a résztvevőt kizárják a pályázatból, pályaművét pedig törlik a galériából.
Erre vonatkozóan további levelezésre nem kerül sor.

Díjak
A kiválasztott 30 fotó egy olyan fotókiállítás részét képezi majd, amely végig utazza majd Európát, és az Európai Bizottság csatornáin (honlapján, közösségi médiáin) keresztül nyilvánosságot szerezhet.
A pályázat szabályainak elfogadása
A fotópályázatra való nevezéssel a résztvevők elfogadják a Szabályokat, beleértve a pályaművek szerzői jogára vonatkozó rendelkezéseket is.

http://ec.europa.eu/regional_policy/hu/policy/communication/euinmyregion/photo_contest/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum