Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
"Ember és Természet" fotópályázat 2018
Kiíró:
CARPLOVE International Nonprofit Kft.
Határidő:
04/25/2018
Érvényes:
04/25/2018
Tárgymutató:
fotópályázat, Ember és természet
Pályázhat:
felső tagozatos és középiskolás diákok
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

"Ember és Természet" fotópályázat 2018.

Kárpát-medencei fotóversenyt hirdetünk felső tagozatos és középiskolás diákok részére!

A Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál és a Gödöllői Református Líceum közös szervezésében nagy sikerrel lezajlott 2015-17. évi pályázatok után ismét meghirdetjük "Ember és Természet" témájú versenyünket az ország valamennyi felső tagozatos és középiskolás diákja számára, lehetővé téve, hogy fotó formájában bemutassa a természettel és annak védelmével kapcsolatos gondolatait, észrevételeit. A versenyre külhoni magyar ajkú fiatalok jelentkezését is várjuk, a Kárpát-medence bármely területéről!

Gödöllő térségéből pályázók számára Gödöllő Város Önkormányzata különdíjakat ajánl fel a térségi kezdeményezés, a térségi fiatal alkotok munkájának támogatására és elismerésére!
Nevezni az alábbi szekciókban lehet:
- Természetfotó
- Harmónia-összhang
- "Ezek is mi vagyunk" Természet- és környezetvédelem
A versenybe olyan fotókat várnunk, amelyek az ember és a természet kapcsolatát, szépségét, értékét és hibáit mutatják be, sajátos, művészi aspektusból láttatják, értetik meg a természettel való kapcsolatunkat. Ebbe beletartozhat a természetfotó, de az olyan alkotás is, ami sokkoló, figyelemfelkeltő, elgondolkodtató!
A pályázatra beküldött fotókat szakmai zsűri bírálja el két külön korosztályi kategóriában (10-14 évesek és 15-18 évesek). Az I-II-III. helyezettek értékes díjakat kapnak (20-60 ezer forint).
A zsűrizett és kiállításra, bemutatásra javasolt fotók megtekinthetők lesznek a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál idején. A pályázat eredményhirdetésére és a díjak átadására 2018. május 27-én, vasárnap, a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál természet és környezetvédelmi programjainak díjátadóján kerül sor.

Technikai megkötések:
- A fotók, felbontását, méretezését nem határozzák meg a szervezők, ezzel hangsúlyozva, hogy ne a technika, hanem a kreativitás, az ötletesség legyen a mozgatórugó. Ugyanakkor fontos, hogy az elektronikus formában beküldött fotók jó minőségűek, nyomtatásra alkalmasak legyenek.
- A beküldött pályamunkák mérete minimum 4 MB legyen. A fotókat jpeg formátumban kérjük beküldeni. Egy pályázó szekciónként maximum 5 pályamunkával vehet részt a fotópályázaton.

Nevezési határidő: 2018. április 25.

Nevezni kizárólag elektronikusan, a teljes körűen kitöltött nevezési lap beküldésével lehet.
A pályázat során felmerülő kérdéseket az info@godollofilmfest.com címre várjuk.
A Szervező fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő, illetve oda nem illő pályázatokat külön értesítés nélkül kizárja. A legjobb pályaművek kiállításra kerülnek a fesztivál ideje alatt és felkerülnek a kiíró Facebook és Web oldalára. A beküldött pályázat hiányosságáért, az online rendszer esetleges hibáiért a Szervező nem vállal felelősséget.
A kiállításra, bemutatásra beválogatott pályamunkák beküldőit a Szervező 2018. május 15-ig elektronikus levélben értesíti az eredményekről.
http://godollofilmfest.com/hu/ember-es-termeszet-2018

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum