Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
A Mária Rádió dalpályázata
Kiíró:
Mária Rádió (Szabadka)
Határidő:
03/01/2017
Érvényes:
03/01/2017
Tárgymutató:
dalpályázat, bemutatkozási lehetőség a Mária Rádióban
Pályázhat:
zenekarok, dalszerzők
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>

A Mária Rádió dalpályázata

A Mária Rádiónak régi vágya, hogy a zenetárát megújítsa, felfrissítse akár új dalokkal, zenékkel is. Ennek kapcsán merült fel az ötlet, hogy néhány év elteltével ismét dalpályázatot hirdessenek. A dalpályázat célja az is, hogy bemutatkozási lehetőséget adjanak a rádióban feltörekvő, új zenekarok, dalszerzők számára.

A Mária Rádióban már régóta hallhatóak magyar költők Istenes versei, amit a visszajelzések alapján szeretnek hallgatóik. Ez okból a pályázatot ilyen versek megzenésítésére írják ki.

Bár manapság az online közösségi oldalak népszerűségének köszönhetően egyre több lehetőség van zenekaroknak is megmutatni magukat, de egy rádiós megjelenés még mindig nagy segítség lehet egy szárnyait bontogató együttes számára. Éppen ezért minden díjazott előadóval műsort készítenek, ahol bemutatkozhat és megmutathatja a zenéjét. Továbbá a legjobban sikerült pályaművek kiemelt játszási listára kerülnek a Mária Rádióban.
A pályázatok elbírálásának legfőbb szempontjai, hogy a pályaművek hangulatukban legyenek Istenhez emelőek, a vers hangulatával legyenek összhangban. Továbbá, hogy a művek előadása, hangszerelése legyen minőségi, rádiós játszásra alkalmas. A nevezéshez regisztrációs űrlap kitöltése szükséges, mely megtalálható a http://www.mariaradio.hu kezdőoldalán, a mozgómenüben.

A pályázat március 1-jén, Hamvazószerdán éjfélkor zárul. A művek hangfelvételét óriáslevélben kell elküldeni a pályázóknak a dalpalyazat@mariaradio.hu e-mail címre, lehetőség szerint mp3 formátumban. A fájlnév tartalmazza az előadót és a vers címét is! Azokat a műveket, amik egyéb módon érkeznek be, sajnos nem tudják elbírálni.

A műveket egy többtagú zsűri fogja elbírálni. A zsűri tagja lesz Kindelmann Győző író, irodalmi szerkesztő, a Signum együttes vezetője. Szintén a zsűri tagja lesz: ifj. Ott Rezső zeneszerző, fagottművész.
A pályázat 2017 tavaszán egy gálakoncerttel zárul, ahol lehetőség lesz a díjazott dalok élő bemutatására is.
A dalpályázattal kapcsolatos friss hírekről a Mária Rádió holnapján és Facebook oldalán a rádió műsoraiban folyamatos tájékoztatást adnak.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum