Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Greenlight pályázatok 2018-2020
Kiíró:
TEES Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Kft
Határidő:
12/20/2018
Érvényes:
12/20/2018
Tárgymutató:
Greenlight pályázatok 2018-2020
Pályázhat:
minden külföldi és belföldi induló vállalkozás, cégek, egyéni vállalkozók, egyesületek, alapítványok, nonprofit (Civil) szervezetek, intézmények, önkormányzat, és magánszemélyek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

GREENLIGHT PÁLYÁZATOK 2018-2020 TÁMOGATÁSI IDŐSZAK

Kiíró: TEES Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Kft
A TEES Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Kft pályázatot hirdet 100% vissza nem térítendő egyenként 150 ezer forint piaci értékű támogatás biztosításához, amit a következő támogatási formákra lehet benyújtani:
- Ingyen Weboldal - Webáruház készítésre és Ingyen tartalom feltöltéssel és ingyen Domain és hoszting szolgáltatással
- PC Számítógép konfiguráció vásárlásának támogatására (pénzbeli)
- Ingyen EDM egyszeri hírlevél támogatási lehetőségre
- Ingyen Publikációs tevékenység és (PR) támogatására hírportálon való megjelenés 1 évre
- Ingyen Tablet készülékek támogatásra, melyet ingyen szállítunk le!
- GoogleADS Ingyen kampányfelügyelet Dupla költségkeret biztosítása

150 ezer forint piaci értékű szolgáltatások és eszközök együttes elnyerése összesen 500 ezer forint piaci értékű támogatás jelent! Több pályázat elnyerése össze nem vonható!
A pályázatok megvalósítását az Xpertstudio Média - Informatika Kft fogja kivitelezni. A pályázatokat 99% támogatjuk a keret kimerüléséig!
Pályázatainkon való részvételnél minden külföldi és belföldi induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit (Civil) szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A pályázat jogalapja: Társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása A pályázatban való részvétel pályázati díjhoz kötött!
A pályázatfeldolgozási díj Bruttó 6350 Forint.
Maximum: 500 db támogatható pályázat
Pályázatok feldolgozása: beküldési sorrendben
Pályázatok kiértékelése: záródátumot követő 5. munkanapon
Pályázat nyelve: magyar
A pályázat beküldési határideje 2018. december 20. éjfél. A határidőn túl feladott pályázatok érvénytelenek!

A támogatottak kiértesítése és tájékoztatása
A támogatott pályázók számára 2018. január elején postázzuk az értesítést. Amennyiben nem támogatjuk a pályázatot, nem küldünk értesítést és értékelést sem.
Pályázatunk nem szociális jellegű, ezért azokat a pályázatokat fogjuk támogatni, melyeknek céljaival és észszerűségével a leginkább egyetértünk.
A támogatottak listáját a honlapunkon közöljük.
A pályázat nem EU pályázat azt a TEES és az Xpertstudio saját forrásból finanszírozza. A kép az Xpertstudio Kft korábbi Támogatása az Európai Unió és a Magyar Államtól
Bővebb tájékoztatás a pályázati oldalunkon, a http://www.greenlightpalyazatok.hu oldalon olvashat!
Eddig több mint 300 kedvezményezettnek 50 millió forint piaci értékben juttattunk eszközöket, biztosítottunk weboldalakat, Adwords és Facebook kampánytámogatást további ingyenes költségkerettel munkadíj nélkül azért, hogy jelentősen hozzájáruljunk pályázóink céljainak eléréséhez, költséget csökkentsük, vagy modernebb eszközöket vagy megjelenést biztosítsunk számukra.
Meggyőződésünk, hogy a legtöbb pályázat az átlagemberek számára vagy túl bonyolult (külső szakértő bevonására van szükség) vagy a pályázati feltételnek komolyabb anyagi vonzata van, nem beszélve a vállalási kötelezettségekről.
Úgy gondoljuk, hogy minden ötletet értékelni kell, ebből kifolyólag a támogatás elnyerése nem a szerencsén múlik, ugyanakkor nagy szükségét látjuk az innovatív megoldások vagy a működőképes ötletek támogatására. FIGYELJEN a beadási határidőre! A záródátumot követően beérkező pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek!
Nálunk nem szerencse kérdése a támogatások megítélése!
A pályázati felület a https://www.greenlightpalyazatok.hu/ domain név alatt található.
A pályázati adatlap 5 perc alatt kitölthető! A pályázatok benyújtása pályázati díjhoz vannak kötve! Vegye figyelembe hogy a pályázatokat 99%-ban támogatjuk a keret kimerüléséig!
Az elektronikus pályázati felületről
Az elektronikus pályázati felület valamelyik pályázati csomagra kattintva érhető el.
Összesen 5 különböző pályázatra lehet benyújtani kérelmünket. Amennyiben a pályázatunkból csak az egyik kiírás érdekel akkor az első [1 pályázat] csomagot válasszuk. A pályázati csomagok piaci értéke 150 ezer forint.
Amennyiben 2 vagy akár mind az 5 kiírásra jelentkezik akkor a második [Több pályázat] csomagra kattintva érjük el az elektronikus pályázati felületet. Ezzel a lehetőséggel 99% támogatási eséllyel indul. Nekünk az a célunk hogy maximálisan felhasználjuk és le tudjuk kötni a forrásainkat.
Azok a pályázók, akik nem szeretnének versenyezni és mindenképpen szükségük van a pályázati támogatásokra a [Prémium Pályázat] csomagot választva jutunk el az elektronikus pályázati felülethez. Ez a csomag 100% támogatást biztosít a záródátumot követően. A pályázati támogatás összértéke 500 ezer forint piaci értékkel rendelkezik. Kedvezményezettként a támogatás szabadon felhasználható!

Az elektronikus pályázati felület
Meggyőződésünk, hogy pályázatunk és a kitöltendő adatlap annyira egyértelmű és egyszerű, hogy a pályázónak nincs szüksége külső pályázatíró bevonására. Pályázatírásnál inkább törekedjen az egyszerűségre, jól érthető módon foglalja össze mondandóját.
Kérjük a pályázóinkat, hogy legyenek szívesek bemutatkozást és tevékenységüket is bemutatni, mert azon kívül semmit nem tudunk a pályázóról, amit a pályázati anyagában megoszt velünk. Ezért ha a pályázó elfelejti bemutatni a tevékenységet, cégét, alapítványát, vagy a kedvezményezettjét akkor mi egyszerűen nem tudjuk értelmezni a benyújtott pályázatát. Ezért határozottan megkérünk minden pályázót arra, hogy a pályázati adatlapjáról legalább a bemutatkozást ne felejtse le!
A rendelkezésre álló erőforrásainktól és a beérkezett pályázatok függvényében döntünk arról, hogy kiket tudunk támogatni. A támogatásnál lesz akinek minden kérését maximálisan teljesíteni fogjuk, és lesz akinek a kérését el kell utasítanunk.
A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ attól, hogy pontosan milyen szolgáltatásra pályázik és függ a beadott pályázatok minőségétől, annak egymáshoz történő viszonyulásától.

Pályázati nyereményekből előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk.
Amint kiválasztotta mely pályázatokban szeretne részt venni, a bemutatkozás után kérem, írja le pár mondatban mikre szeretné felhasználni a támogatásokat. (maximum 1000 karakter)
Pályázati összesítő [Kosár oldal]
Vegye figyelembe hogy a pályázatokat 99%-ban támogatjuk a rendelkezésre álló keret teljes kimerüléséig! A pályázat feldolgozási díjat Paypal, utalás és díjbekérő érkezésekor az OTP Simplepay rendszerben is kiegyenlítheti!
A pályázatban való részvétel 5000 Forint (+áfa) megfizetés után lehetséges. Ezért minden pályázót kérünk, hogy 6350 Forintot utaljon el a pályázatban megadott feltételek szerint!
Több pályázatra való jelentkezés (2-5 db) 10 ezer forint (+áfa) megfizetése után lehetséges, ami bruttó 12 700 Forintot jelent utalásnál. A feldolgozási díj összege méltányos a megítélt támogatás értékéhez képest, ami 150 ezer forint értékű is lehet.

Az átutalásnál közlemény rovatába kérem, adja meg a rendeléskor kapott számla sorszámát, ugyanis ezzel fogjuk tudni azonosítani pályázatát. Bankszámlaszám az átutaláshoz: Xpertstudio Kft OTP BANK 11748007-24813095-00000000
A Pályázatfeldolgozási díjról NAV által elismert, tehát szabályos elektronikus számlát adunk (szamlazz.hu). A számlát azonban csak a díj befizető személy, vagy cég, vagy intézmény, stb nevére állíthatjuk ki, ettől eltérni nincs módunk. A számlák megegyeznek a megszokott számlák formátumával, azzal a különbséggel, hogy elektronikusan, e-mailben juttatjuk el a pályázókhoz. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni, de ezt a befizetőnek kell megtennie.
A pályázat véglegesítése a [Pénztár oldalon] fog megtörténni, amikor a pályázó személye vagy szervezete adatait kitöltve megrendeli a szolgáltatást.
Kiválasztva a kívánt fizetési eszközt véglegesítheti a benyújtani kívánt pályázatot.
A benyújtott pályázatról egy pályázati megrendelési visszaigazolás és egy díjbekérő is érkezni fog. Amennyiben paypallal vagy bankkártyával egyenlíti ki az összeget akkor csak elektronikus számlát fog tőlünk kapni a megadott email címre.
Ezek a szolgáltatások csak pályázat útján vehetők igénybe. A szolgáltatások piaci értéke 150 ezer forint amelyet 99%-ban támogatunk. A szolgáltatások kiértékelése és a TÁMOGATÓI OKIRAT megküldése pályázati záródátumot követő 5. munkanapig lesz megküldve a pályázó email címére!

Támogatás háttere:
TEES NONPROFIT KFT (Csak kiíró)
Tees Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság azzal a céllal jött létre hogy a jelenlegi kihívásokhoz alkalmazkodva a hátrányt elszenvedett emberek, közösségek és szervezetek -vállalkozások online működési mechanizmusát megváltoztassa, ezt megfelelő technológiai eszközzel támogassa és ehhez egyéni vagy csoportos tanfolyamokat szervezzen és finanszírozzon.
Digitális jóléti társadalomban, a fiatal tehetséges embereknek, induló vállalkozásoknak megannyi kihívással kell szembenéznie. Kulcskérdés hogy a megfelelő tudással kitudja-e aknázni ebben az új berendezkedésben a potenciális lehetőségeket
Nonprofit szervezetünk keresi és kutatja azokat a forrásokat melyek felhasználásával az esélyegyenlőtlenségeket lehet leküzdeni. Pályázatainkon való részvételnél induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.
XPERTSTUDIO KFT (A finanszírozó)
Napjaink modern technológiái számos fejlett lehetőséget kínálnak a folyamatos kapcsolattartáshoz munkánkban, de optimálisan kihasználni csak kevesen képesek ezeket. XPERTSTUDIO Kft segít abban, hogy az elérhető technológiák szinergikus egységbe rendezve, egyformán magas színvonalon szolgálják a mikrovállalkozásokat, KKV és nagyvállalati ügyfeleket egyaránt.
Elkötelezettek vagyunk, a technológiák terjesztésében ezért támogatunk minden olyan kezdeményezést, amely által több piaci profit és nonprofit szereplő legyen jelen a digitális médiában.
Az első pályázati kiírásunk ennek fényében jelentettük meg 2016-ban. Azóta olyan megoldásokat dolgoztunk ki, amivel gyorsan és szakszerűen lehet kivitelezni ingyenes megoldásokkal kedvezményezettek projektjeit.
Ingyen Tablet eszköztámogatás
Ingyen Tablet Laptop vagy Iphone telefonkészülék támogatása, induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek
Az eszközökhöz partnereinktől és pályázati felajánlásból jutunk hozzá. Az eszközök garanciálisak, minden esetben teszteltek, így a kedvezményezett pályázóink működőképes eszközhöz jutnak hozzá. Az egységesített pályázati adatlapon válassza ki, hogy részt vesz-e az Ingyen eszköztámogatásban.
Tablet minimum Specifikáció:
Operációsrendszer: Android
Processzor: 4 magos
Mobilhálózat és vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi 802.11b/g, Bluetooth 2.0 A2DP
Méret - Súly: 11mm x 191mm x 10,6mm - 313g
Kijelző: 5 pontos kapacitív érintő, 7" (177ppi), 1024x600 felbontás
WEBOLDAL
Ingyen weboldal és webáruház megrendelése tartalom feltöltéssel és ingyen domain hoszting szolgáltatással, induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek
A Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet pályázatot hirdet 150 ezer forint piaci értékű responsive (mobilbarát) professzionális dinamikus weboldalak készítésére.
A weboldalakhoz Ingyen tárhely és domain regisztrációt biztosítunk.
A szolgáltatások ügymenete és a nyújtott szolgáltatás azonos értékű a piaci feltételekkel
Az üzemeltetési díjat (számlát) az Xpertstudio Kft fizeti ki a támogatott pályázók helyett.
Pályázatunkban meghirdetett weboldalakat- webáruházakat úgy építi fel, ahogy szeretné!
Jelenleg is több mint 360+ weboldal téma közül lehet választani! Korlátlan lehetőség egyedi design és tartalomépítésre bármilyen típusú oldala létrehozásához!
Jelentkezzen Ön is weboldal pályázatunkra!
- Mi adjuk hozzá a tárhelyet
- Regisztráljuk a domain nevet
- Telepítjük a weboldalt
- Kialakítjuk a struktúrát
- Feltöltjük a kezdő tartalmat
- Aktiváljuk az igényelt szolgáltatásait
- Jogosultságot adunk hozzá
- Oktató anyagot biztosítunk

Ingyen domain hoszting+tárhely szolgáltatással
PC Számítógépek beszerzésének támogatása
Nagy mennyiségű PC Számítógép konfigurációk beszerzésének támogatása induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek
A TEES Nonprofit Kft hozzájárul bármilyen nagy értékű számítógép konfigurációk árához 30-300 ezer forint értékben. Az egységesített pályázati adatlapon válassza ki, hogy részt vesz-e az Eszköz vásárlásának támogatásban.

AZ ESZKÖZÖK ODAÍTÉLÉSE A PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓBAN LEÍRTAK SZERINT Az eszközöket összeszerelve és tesztelve szállítjuk ki, melyre 1 év garanciát vállalunk! Ezzel a lehetőséggel most lecserélheti elavult készülékét.
Az aktuális PC konfigurációkra bárki pályázhat. Az eszközök a pályázatok meghirdetése során rendelkezésre állnak, a kedvezményezettek kihirdetésekor lesz megküldve a Vásárlási kedvezmény, melynek felhasználása után postán vagy futárral juttatjuk el a nyertes pályázónak az eszközöket.
Publikációs Tevékenység Biztosítása
Jelenj meg egy több százezer nézettségű hírportálon, kerülj a címlapra! A TEES Nonprofit Kft céljai között szerepel a civileknek a szabad véleménynyilvánítás. Olyan hírportált biztosítunk, aminek a kezelése könnyen elsajátítható, áttekinthető és jól kereshető a belső tartalom.
Targetált célzással kombinálva
Egy nagy nézettségű felületet biztosítunk mindazoknak, akik szeretnék bemutatni termékeiket szolgáltatásaikat. Ehhez a kombinált megjelenés mellé minimum 25 ezer forint költségkeret biztosítása szükséges, amihez mi ugyanakkora további 100% lekattintható költségkeretet biztosítunk. Jelenjen meg Hírportálunkon Google hirdetéssel kombinálva azoknak, akik termékével/szolgáltatásával kapcsolatos kulcsszavakra keresnek.
Miért jó Önnek ez a kombinált hirdetés?
Az AdWords hirdetések segítségével akkor hirdethet, mikor az emberek ‘fogyasztó’ üzemmódban vannak, aktívan keresnek egy megoldást a problémájukra.
A hírportál saját olvasótábora is növeli a cikk nézettségét, így szélesebb kőrben érheti el célpiacát. A Google hirdetések költségkeretét megduplázzuk Önnek, így jelentős előnyre tehet szert versenytársaihoz képest. Legfeljebb 300 ezer forintos költségkeretet is tudunk Önnek biztosítani.
Ingyen E-Mail (EDM) kampányok támogatása
Ingyen Üzleti hírlevél biztosítása induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek
Az e-mail marketinget már sokan leírták, azonban az okostelefonok megjelenésével újból egyre népszerűbb eszköz.
A kiküldött levelek azonnal olvashatóak út közben vagy a tévé előtt ülve. A direkt marketing ma már többet jelent, mint reklámüzenetek küldését: a hatékony kampányok egyszerre osztanak meg érdekes tartalmakat és ösztönzik az ügyfelet vásárlásra. Egy érdekes hírlevélbe csomagolt reklámüzenetnél kevés hatékonyabb eszköz van.

Röviden összefoglalva a pályázati kiírás! További tájékoztatásokat akkor kapsz, ha meglátogatod az oldalunkat: https://greenlightpalyazatok.hu/palyazat/ (A linkek a lap alján a láblécben is megtalálhatók)
Iratkozz fel a hírlevelünkre vagy PUSH üzenetekre, hiszen ezen fogunk téged értesíteni.
A pályázatokat csak az oldalon elhelyezett pályázati űrlapon nyújthatod be!
#Pályázatrafel!
https://greenlightpalyazatok.hu/palyazat/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum