Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Kalandozás a Rétközben! - kedvezményes osztálykirándulás, táborozási lehetőség
Kiíró:
Integrált Közösségi Szolgáltató Tér; Zöldövezet Gyermek, és Ifjúsági Tábor
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
12/31/2016
Tárgymutató:
kedvezményes osztálykirándulás, táborozási lehetőség
Pályázhat:
iskolák, osztályok, gyermek és ifjúsági szervezetek, egyesületek, alapítványok, önkormányzatok, egyéb szervezetek, természetes személyek akik programok, kirándulások, táborok szervezését végzik
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>

Kalandozás a Rétközben!

Pályázati felhívás kedvezményes osztálykirándulásra,
táborozási lehetőségre!

A pályázat célja
Pályázatot hirdetünk kedvezményes, osztálykirándulásra és táborozási lehetőségre Rétközben! A Zöldövezet Gyermek- és Ifjúsági Táborban várjuk kedves vendégeinket. A pályázat célja, hogy támogassuk azokat az intézményeket, szervezeteket, egyesületeket, magánszemélyeket, akik gyermek, ifjúsági, felnőtt közösségeket fognak össze és ennek érdekében aktív, élményekben gazdag programokkal kirándulásokat, táborokat vagy edzőtáborokat, sporttáborokat szerveznek számukra. Célunk továbbá, hogy a Rétköz tájegység természeti, kulturális, építészeti értékeit bemutatassuk szakemberek segítségével helyben és a tájegységben egyaránt.

A megrendezendő esemény helyszíne
Önkormányzati fenntartásban működtetett ifjúsági szálláshely, melynek neve, címe: Zöldövezet Gyermek, és Ifjúsági Tábor, 4471 Gávavencsellő, Hősök tere 7. A gávavencsellői tábor fűthető, mely lehetővé teszi, hogy hűvösebb időszakokban is fogadni tudjuk vendégeinket.
Elhelyezés: A szállás 3 db 6-7 ágyas (emeletes ágyak), kísérő és betegszobából, férfi-női vizesblokkból, étkező helyiségből, közösségi helyiségből áll, a zöld területen pedig különböző sportolási lehetőségek biztosítottak.
Összesen tehát 40 fő elhelyezésére van lehetőség a szálláshelyen, de hatalmas zöld területen lehetséges a sátrazás, illetve a szobákba történő pótágy elhelyezése is.

Étkezés: napi háromszori étkezés biztosított helyben, reggeli, kétfogásos ebéd, vacsora. Vegetáriánusok, speciális ételallergiával rendelkezők igényeit is ki tudjuk elégíteni. Amennyiben igény jelentkezik, napi ötszöri étkezést is biztosítani tudunk.

Megközelíthetőség:
A település Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, Nyíregyházától kb. 35, Tokajtól pedig 20 km-re. Személyautóval és autóbusszal Budapest felől az M3-as autópályán közelíthető meg, de vasúti közlekedéssel is elérhető.

A pályázatható kirándulások, táborok időtartama:
Osztálykirándulás esetén: 4 éj/ 5 nap időtartamban, de időpont egyeztetéssel ettől eltérően is lehetséges.

Tábor esetén 7 nap 6 éjszaka időtartamban, de időpont egyeztetéssel lehetséges kevesebb, illetve több éjszakás tábor lebonyolítása is. (szálláshely elfoglalása első nap 14 órától, távozás utolsó nap 10 órakor)

Programok
Buszos kirándulás a Rétközben: A kirándulás keretén belül a következő nevezetességek kerülnek megtekintésre: Paszab - Szőttesház, Szabolcs - Földvár, Kúria, Református templom - Tokaj nevezetességei. Lehetőég van ellátogatni a Nyíregyházi Állatkertbe, valamint fürdőzési lehetőség is van Nyíregyháza- Sóstófürdőn, valamint Sárospatakon.

Lovaglás: Idén már lehetőség van a lovaglás kipróbálása is!

Svábházi foglalkozások: Gávavencsellő sváb település. A 2011-ben megnyílt Svábház udvarán kétállásos kemence, közösségi helyiség áll rendelkezésre. A résztvevőket sváb gyermekjátékok, hagyományos népi mesterségek várják.
Szentképgyűjtemény: A folyamatosan bővülő gyűjtemény közel 70 db szentképből és egyéb egyházi ereklyéből (zászló, ruha, rózsafűzér, imakönyv, gyertyatartó, misekönyv, persely) áll.

A pályázat beadása: folyamatos.
A pályázat érvényessége: 2016. december 31. A pályázatok elbírálása folyamatosan történik, minden pályázót 5 napon belül írásban értesítünk a pályázati eredményekről, majd szerződést kötünk a nyertes pályázókkal, mely alapján a pályázó köteles a szállásdíj 30%-át, 15 napon belül befizetni.

Pályázók köre:
Pályázatot nyújthatnak be: iskolák, osztályok, gyermek és ifjúsági szervezetek, egyesületek, alapítványok, önkormányzatok, egyéb szervezetek, természetes személyek akik programok, kirándulások, táborok szervezését végzik.

A táborozás díja:
Osztálykirándulás esetén:
(4 éj/5 nap): 17 500 Ft/fő
(3 éj/4 nap:) 14 000 Ft/fő

Táborozás díja: 6 éjszaka/7 nap esetén: 21 000 Ft/fő

Osztálykirándulás, táborozás díja magában foglalja a szállást, étkezést (első nap ebéd, utolsó nap reggeli, többi napokon napi 3-szori étkezés) és a pályázatban feltüntetett program költségét!

Sikeres elbírálás esetén a következő kedvezmény kapható:
Az osztálykirándulás esetén a végösszeg 5%-a.
Táborozás esetén pedig a végösszegből az alábbi kedvezmények kerülnek leszámolásra:
20 fő feletti csoport részére 15 000 Ft kedvezmény
25 fő feletti csoport részére 20 000 Ft kedvezmény
30 fő feletti csoport részére 25 000 Ft kedvezmény

A pályázatot postai úton vagy e-mailben kérjük elküldeni 1 példányban a következő címre:
Integrált Közösségi Szolgáltató Tér
Hullár Erzsébet
Gávavencsellő, Hősök tere 7.
http://www.gavavencsello.hu/turizmus/zoeldoevezet-gyermek-es-ifjusagi-tabor

A pályázatban kérjük bemutatni a pályázó szervezetet, melyben feltüntetik alapadatait, a megvalósítandó kirándulás vagy táborozás célját, a korcsoportot és az elmúlt 2 évben megvalósított táborok, közösségi rendezvények rövid bemutatását (max A4-es oldal)

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum