Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Digitális matematika verseny
Kiíró:
Klebelsberg Intézményfenntartó Központ
Határidő:
12/22/2018
Érvényes:
12/22/2018
Tárgymutató:
digitális matematika verseny
Pályázhat:
10.-11. évfolyamos diákok
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

A Klebelsberg Központ digitális matematika versenyt szervez

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megszervezi a Klebelsberg Központ a kreativitásra, digitális eszközök használatára épülő matematika csapatversenyét MaTech2 néven.

Az először a 2017/2018-as tanévben megrendezett MaTech elnevezésű verseny nagy sikerére való tekintettel, ebben a tanévben is megszervezi a Klebelsberg Központ a digitális kompetenciákat, a kooperációt és a kreativitást a matematikai tudással ötvöző megmérettetést. A vetélkedő szervezése ebben a tanévben is a Dunaújvárosi Egyetem közreműködésével és a tankerületi központok támogatásával valósítjuk meg. A MaTech2 elnevezésű verseny célja, hogy a digitális készséget, a kreativitást és a kooperációt fejlesztő feladatok segítségével közelebb hozza a matematikát a 10.-11. évfolyamos diákokhoz. Az élményalapú tanulás a tehetséggondozás egyik legoptimálisabb formája, hiszünk abban, hogy egy verseny lehet érdekes és inspiráló is a résztvevők számára. Reményeink szerint az immár második alkalommal megrendezett verseny a kihívás mellett idén is olyan élményekkel teszi gazdagabbá a résztvevőket, amelyek jelentős lökést adnak számukra további tanulmányaik során.

A feladatok elkészítésébe bevontunk az ország minden részéből középiskolai tanárokat is olyan intézményekből, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak a tehetségazonosításra, a matematikai-logikai kompetencia fejlesztésére. A verseny három részből áll, két online fordulót követően a budapesti döntőben mérhetik össze ügyességüket, előadókészségüket és tudásukat a legjobb csapatok, ahol értékes informatikai eszközöket nyerhetnek a diákok. Jelentkezni és további információkat szerezni a versenyről a http://www.matechversenyek.hu honlapon lehet, ahol az érdeklődők képet kaphatnak a tavalyi vetélkedésről is.

A jelentkezés határideje 2018. december 22.

A Klebelsberg Központ kiemelten kezeli az iskolák szakmai támogatását is. Ebben az évben több mint 500 millió forinttal támogatta az innovatív pedagógiai projekteket az iskolákban. Ahhoz, hogy ösztönözzük az innovációt, megmutassuk a diákok számára, hogy milyen lehetőségek rejlenek saját magukban, mennyi mindenre képesek, elengedhetetlenek a kreativitást, az újfajta ismeretszerzési megoldásokat előtérbe helyező versenyek is. A Klebelsberg Központ ennek szellemében szeretettel vár minden érdeklődő 10-11. évfolyamos diákot és tanáraikat egy izgalmas, a hagyományoktól eltérő matematikai versenyre.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum