Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Érezd magad jól a magyar tengeren! - Vigyázunk Rád a Balatonon!
Kiíró:
Veszprém Megyei Védelmi Bizottság
Határidő:
05/25/2018
Érvényes:
05/25/2018
Tárgymutató:
rajzpályázat, Vigyázunk Rád a Balatonon!
Pályázhat:
- I. korcsoport: 6-8 éves tanulók
- II. korcsoport: 9-10 éves tanulók
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Érezd magad jól a magyar tengeren! – Vigyázunk Rád a Balatonon!

A Veszprém Megyei Védelmi Bizottság az idei évben megjelenő balatoni lakosságtájékoztató kiadványhoz kapcsolódóan rajzpályázatot hirdet 6-10 éves gyerekek részére.
A pályázat témája: Balatoni nyaralás!!!
Azt kérjük a gyerekektől, hogy rajzolják le a legcsodásabb balatoni nyaralási élményüket, vagy rajzolják le, milyennek képzelnék azt.
Annak külön örülünk, ha megjelenítésre kerül a művön olyan élmény, ahol a gyerekek nyaralásuk kapcsán találkoztak a tűzoltóság, rendőrség, egyéb rendvédelmi és társszerv munkatársaival, akik másoknak segítséget nyújtottak a biztonságos nyaralás érdekében.

Korcsoportok:
- I. korcsoport: 6-8 éves tanulók
- II. korcsoport: 9-10 éves tanulók

Nyeremények korcsoportonként:
Az első három legügyesebb kisművész szülőjével, családjával együtt (előre egyeztetett időpontban és rendezés szerint) tetszés szerint ellátogathat valamelyik megyei rendőri vagy katasztrófavédelmi egység állomáshelyére, laktanyájába, bepillantást nyerhet a mindennapi hősök munkájába.
További nyeremények: családi strandbelépők, kalandpark belépők, vitorlázási lehetőség, csónakázási lehetőség (szülői kísérettel) a Balatonon.

Pályázati feltételek:
- a benevezett mű eredeti, saját alkotás kell, hogy legyen.
- Egy jelentkező egy alkotással nevezhet.
- A rajzok papírra készítendők, melynek maximális mérete A/4 (22X30 cm).
- Technika lehet: ceruza, filc, tempera, bármilyen festék, kréta. Az elkészítéshez digitális technika nem vehető igénybe.
- A rajzokat keretezés nélkül, szimplán a papíron kérjük beküldeni, vagy elektronikus beküldés esetén a jpg. formátumú, színes scannelt mű vesz részt az értékelésben.
- minden rajzhoz, a törvényi előírásokat betartva szükséges egy aláírt szülői, vagy gondviselői nyilatkozat csatolása. Ennek hiányában az alkotás nem vehet részt a versenyen!

Leadási (beérkezési) határidő: 2018. május 25.
A pályázati műveket az alábbi módon lehet benyújtani:
Postai úton a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság Titkársága, 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. címre, az elektronikus változatot a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság e-mail címére a vemkh.vedelmi.bizottsag@veszprem.gov.hu várjuk.
A kiíró az esetleges késedelmes beérkezésért semmilyen felelősséget nem vállal.
Valamennyi pályázati műhöz kérjük feltüntetni a rajzot készítő gyermek nevét, születési évét, hónapot (nap nem szükséges), illetve az értesítendő szülő elérhetőségét (telefonszám, vagy e-mail cím).
A leadott művek értékelésére 2018. június 1.-ig kerül sor. A pályamunkákat a „Vigyázunk Rád a Balatonon” lakosságtájékoztató kiadvány létrehozásával megbízott szakmai munkacsoport bírálja el mindkét korcsoportban. A nyertesek szüleit a megadott elérhetőségeken értesítjük és hívjuk meg a gyermekeket az ünnepélyes eredményhirdetésre, melynek várható időpontja 2018. június 14.
A nyertesek névsorát a Veszprém Megyei Kormányhivatal honlapján közzétesszük.

További feltételek:
A kiírók jogot szereznek arra, hogy a műveket bárhol, bármikor saját promóciós céljaikra mindennemű kompenzáció nélkül felhasználhassák. A nevezéssel a jelentkező és törvényes képviselője beleegyezik abba, hogy az alkotással kapcsolatos minden jogot, például szerzői, szabadalmi, formatervezési jogot, visszavonhatatlanul átruház a kiírókra.
Az alkotásokat a kiírók nem adják vissza.
Adatkezelés: a kiírók kizárólag a versennyel kapcsolatban használják fel a birtokukba került személyes adatokat, tájékoztatási, promóciós célokra.
http://www.kormanyhivatal.hu/download/d/56/64000/P%C3%A1ly%C3%A1zati%20ki%C3%ADr%C3%A1s%20_%C3%89rezd%20magad%20j%C3%B3l%20a%20magyar%20tengeren.pdf

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum