Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Én legszívesebben így közlekednék ...rajzpályázat iskolásoknak
Kiíró:
Magyar Kerékpárosklub
Határidő:
04/10/2017
Érvényes:
04/10/2017
Tárgymutató:
rajzpályázat iskolásoknak, Én legszívesebben így közlekednék ...
Pályázhat:
6-10 év közötti (általános iskola alsó tagozat), 10-14 év közötti (általános iskola felső tagozat), 14-18 év közötti (középiskolás) kategória
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>


A pályázattal kapcsolatos szerkesztői megjegyzések:
Az érdeklődésre való tekintettel a kiíró meghosszabbította a beadási határidőt április 10-re!

Én legszívesebben így közlekednék …
Rajzpályázat iskolásoknak

A Magyar Kerékpárosklub a STARS-UNIQA program keretében csoportos rajzpályázatot hirdet iskolás osztályoknak. A legjobbaknak járó díjakat a pályázó osztály kapja.

A rajzpályázat célja a 6-18 év közötti korosztályú osztályok számára legjobbnak és legpraktikusabbnak tűnő, vágyott, vagy épp rendszeresen használt közlekedési módok közti különbségek, és a bennük rejlő lehetőségek megismerése, figyelemfelhívás a fenntartható közlekedési módok használatának előnyeire, különös tekintettel a kerékpározásra.

A pályázat címe: "Én legszívesebben így közlekednék..."
Én legszívesebben így közlekednék a suliba
Én legszívesebben így közlekednék a boltba
Én legszívesebben így közlekednék hétvégén a családdal
Én legszívesebben így közlekednék szünidőben, nyaraláson

Minden pályázó csapattól 1 db montázst kérünk, maximum 4 db képpel, amelyen a fenti életszituációkat megkülönböztetve, összehasonlítva készülnek el a képek (max. 4 db kép 1 montázson).

Részvételi feltételek
A pályázaton iskolás osztály egy, vagy több diákja csoportosan indulhat, kézzel készített rajzokból álló montázzsal. A rajzok alapjául szolgáló témáról, a közlekedési módokról és fenntartható közlekedési lehetőségekről a gyerekek beszélgethetnek felkészítő tanárukkal, de a rajzokat az iskoláskorú gyerek/ gyerekek csoportja kell, hogy készítse.

A rajzok stílusbéli megkötés nélkül, bármilyen kézi technikával készülhetnek. A maximum 4 db rajzból álló montázst egy darab A1 méretű poszteren, vagy egymáshoz kötve/ fűzve kérjük beadni.

Egy osztály maximum 3 alkotással pályázhat, egy iskolából bármennyi osztály leadhat pályázati anyagot.

A pályázat mindenki számára nyilvános, de a pályázat kiírói és közeli hozzátartozóik nem pályázhatnak. A pályázatra mindenki csak saját szellemi alkotásával pályázhat.

Beküldési és beérkezési határidő: 2017. április 10 17:00

Beküldés postai úton elsőbbségi küldeményként, vagy személyesen irodánkban történhet: Magyar Kerékpárosklub, 1133, Budapest, Kárpát utca 48.
Személyes leadás hétfőtől csütörtökig, 9:30-17:00 között lehetséges (március 16-17-én az iroda zárva tart).

A pályázati anyagban kérjük feltüntetni az alábbiakat: a rajzokat készítő, vagy készítők neve, korosztálya és iskolai osztálya, az iskola neve, címe, a felkészítő és kapcsolattartó tanár neve, e-mailcíme és telefonszáma

Kategóriák: 6-10 év közötti (általános iskola alsó tagozat), 10-14 év közötti (általános iskola felső tagozat), 14-18 év közötti (középiskolás) kategória

Díjazás
A beérkezett pályaműveket a Magyar Kerékpárosklub által összeállított zsűri fogja díjazni. A zsűri maximum három kategóriában hirdet nyertest. A nyerteseket e-mail és postai levél/telefon útján személyesen is értesítik és a nyeremény átvételéről tájékoztatják.
1. kategória: Alsós osztály - 50 000 Ft értékű Decathlon ajándék utalvány
2. kategória: Felsős osztály - 50 000 Ft értékű Decathlon ajándék utalvány
3. kategória: A zsűri különdíja 6-10, 10-14, vagy 14-18 éves kategóriában - 50 000 Ft értékű Decathlon ajándék utalvány

Az értékelés fő szempontjai: a leadott anyagokban a rajztechnikai megoldási módok és a korosztálybeli rajzi készségek értékelése mellett a zsűri értékeli a téma feldolgozásának módját, a közlekedési módok bemutatásának módját is, a rajzok mondanivalóját.

Szabályzat
A díjakat minden esetben a montázst készítő osztály kaphatja. A zsűrinek jogában áll elállni a 3 díj kiosztásától, amennyiben a pályaművek közül nem hirdethető ki három győztes. Annyi kategóriában hirdet a zsűri győztest, ahány kategóriában megfelelő minőségű pályamű érkezik be a pályázatra.
A teljes pályázati kiírás megtalálható a kerekparosklub.hu weboldalon. A pályázatot a Magyar Kerékpárosklub STARS-UNIQA szemléletformáló programjának keretében, a Magyar Kerékpárosklub írta ki.
A pályázatra beérkezett alkotásokat a kiíró jogosult nyilvánosságra hozni, illetve felhasználhatja a STARS-UNIQA programban foglalt célok és a Kerékpárosklub céljainak népszerűsítésével összefüggésben online és offline egyaránt.
Az átvett pályaműveket a kiíró 2017. december 31-ig őrzi és esetleges online felhasználás esetén digitalizálja, de a későbbiekben a pályaművek megőrzéséért felelősséget nem vállal.
http://www.kerekparosklub.hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum