Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Tudom, hogy én is képes vagyok rá!
Kiíró:
Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ)
Határidő:
05/31/2018
Érvényes:
05/31/2018
Tárgymutató:
hallássérültek helytállása
Pályázhat:
18-30 éves nagyotthalló fiatalok
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Pályázati felhívás
18-30 éves nagyotthalló fiatalok részére
"Tudom, hogy én is képes vagyok rá!”

A Siemens és Signia hallókészülékek gyártója a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségével (SINOSZ) együttműködésben pályázatot hirdet nagyothalló fiatalok számára.

Melyek a pályázat céljai?
1. Szeretnénk megmutatni a világnak, hogy a hallókészüléket viselő, nagyothalló fiatalok ugyanúgy képesek sikeresen helytállni a tanulásban és a munkában, mint az ép hallású társaik. Ezért olyan példaképeket keresünk, akik arcuk és nevük vállalásával a nyilvánosság előtt is bemutatkoznának. A példaképek történetét megjelenítjük egyebek között a SINOSZ, ill. a Signia hallókészülékek honlapján és Facebook-oldalán.
2. Szeretnénk a nyilvánosságot vállaló, ambíciózus pályázók példájával bátorítani azokat a nagyothalló fiatalokat és családtagjaikat, akik aggódnak amiatt, hogy a hallássérülés hátráltathatja őket céljaik elérésében.
3. Szeretnénk támogatni a pályázók egyikének* továbbtanulását azáltal, hogy biztosítjuk számára a ma elérhető legmodernebb hallástechnológiát képviselő, az egyéni hallásigényeket legjobban kielégítő hallókészülékeket, továbbá az opcionális tartozékok egyikét.
*A pályázók közül szakmai bírálóbizottság választja ki azt a személyt, akinek a továbbtanulását hallásjavító eszközökkel támogatjuk. A számára legmegfelelőbb hallókészülékeket orvosi javaslat alapján, az egyéni igények figyelembevételével a Signia Hallásközpont audiológus szakembere választja ki, majd próbahordásra kerül sor. Amennyiben a próbahordást követően egyik hallókészülék sem megfelelő a kiválasztott pályázó számára, fenntartjuk a jogot arra, hogy a pályázók közül másik személyt válasszunk.
Az OEP-támogatásra való jogosultságot ez nem érinti, hiszen az eszközöket a Siemens és Signia hallókészülékek gyártója biztosítja. A pályázaton elnyert eszközök utáni adó-, ill. járulékfizetési kötelezettség is a gyártót terheli.

Ki pályázhat és milyen feltételekkel?
A pályázaton 18-30 év közötti fiatalok vehetnek részt, akik felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek vagy szakképzésben (felnőttképzésben) vesznek részt, vagy még csak tervezik, hogy továbbtanulnak.
A pályázaton való indulás feltétele a 2018. évre érvényes SINOSZ tagsági viszony.
Amennyiben a pályázó még nem tag, a pályázat benyújtása előtt lehetősége van belépni a Szervezetbe.
A kiválasztott példaképek, ill. a hallókészülék-ellátásra kiválasztott személy vállalják, hogy nevüket, fényképüket és történetüket nyilvánosságra hozzuk.
A hallókészülék-ellátásra kiválasztott személy vállalja, hogy személyesen megjelenik a várhatóan 2018 októberében megrendezésre kerülő sajtótájékoztatón. A pontos dátumról értesítést küldünk. Ezen kívül vállalja, hogy a későbbiekben egy vele készített interjúban beszámol az új hallókészülékével kapcsolatos tapasztalatairól.

Meddig és hogyan kell benyújtani a pályázatot?
A pályázatot kizárólag elektronikus formában lehet benyújtani! A kitöltött jelentkezési lapot Word dokumentumként, a pályázóról készült fotót valamilyen képformátumban kérjük benyújtani. A tanulmányok folytatását igazoló dokumentumot, a hallásgörbét és a díjak, oklevelek másolatát beszkennelve, vagy lefotózva kérjük csatolni. A pályázat beérkezésének határideje 2018. május 31. A késedelmesen beérkező dokumentumokért nem tudunk felelősséget vállalni.
E-mail cím: igazgato@sinosz.hu
A pályázatra beadandó dokumentáció:
- Kitöltött jelentkezési lap: kizárólag Word dokumentumot fogadunk el!
- Fotó a pályázóról
- Tanulmányok folytatását igazoló dokumentumok
- Fél évnél nem régebbi hallásgörbe*
- Díjak / oklevelek másolata**

Hogyan és mikor történik a példaképek és a díjazott kiválasztása?
A kiválasztást egy háromfős szakmai bizottság végzi el 2018. július 15-ig. A díjazott pályázó vállalja, hogy 2018. július 15. és 2018. szeptember 30. között kb. 3-4 alkalommal, előre egyeztetett időpontokban hallókészülék-próbákon vesz részt a Signia Hallásközpontban, Budapesten. Amennyiben a próbahordást követően egyik hallókészülék sem megfelelő a kiválasztott pályázó számára, a szakmai bírálóbizottság a pályázók közül másik személyt választ.
A példaképekre is a Bizottság tesz javaslatot.
A díjátadó várható időpontja: 2018. október

További információk:
e-mail: igazgato@sinosz.hu
https://sinosz.hu/nagyothallo-fiatalok-figyelem-palyazati-lehetoseg
http://www.signia.hu/palyazat2018
A kiíró szervezetek fenntartják a jogot arra, hogy a pályázatot indoklás nélkül sikertelennek minősítsék.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum