Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Juttasson több természetes fényt egyesületének klubházába! - VELUX tetőtéri ablak egyesületeknek
Kiíró:
VELUX Group
Határidő:
08/15/2016
Érvényes:
08/15/2016
Tárgymutató:
tetőtéri ablak egyesületeknek, VELUX
Pályázhat:
nem professzionális, vagyis amatőr klubok vagy szövetségek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Pályázati felhívás
Juttasson több természetes fényt
egyesületének klubházába!

A VELUX Cégcsoport 2016-ban ünnepli alapításának 75. évfordulóját. Ezt a jelentős mérföldkövet több kezdeményezéssel is megünnepeljük. Ezek egyikének keretében Európa számos országában VELUX tetőtéri ablakokat adományozunk egyesületi klubházaknak.
A VELUX Cégcsoport immár 75 éve fejleszt és gyárt olyan termékeket, amelyek több természetes fényt és friss levegőt juttatnak az épületekbe, ezáltal barátságosabbá és egészségesebbé téve a belső tereket. Mint a természetes fény elkötelezett hívei, tisztában vagyunk azzal, milyen jelentős hatással van a beltéri klíma az emberek teljesítményére és egészségére. Ezért annak alkalmából, hogy vállalatunk 2016-ban ünnepli alapításának 75. évfordulóját, Európa számos országában VELUX megoldásokat adományozunk egyesületi klubházaknak.
Cserébe csupán annyit kérünk, hogy az egyesületek fotókkal és leírással dokumentálják a beépítés előtti és utáni állapotot, és küldjenek nekünk olyan fényképeket is, amelyeken a klubházat használó emberek az új ablakokon keresztül beáramló természetes fény és friss levegő előnyeit élvezik.
A pályázat tartalma A sportegyesületek legfeljebb hat VELUX tetőtéri ablakra pályázhatnak. A benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell fotókat a klubházról, valamint rajzokat vagy vázlatokat arról, hová kerülnének beépítésre az új ablakok. Az adomány tartalma országonként hat (6) VELUX tetőtéri ablak. Az adományozott termékcsomag magában foglalja a VELUX tetőtéri ablakokat (GZL, GLL, GLU stb. típus vagy hőszigetelt felülvilágító kupola), valamint a beépítés költségeinek fedezését, a beépítő termékeket, a rolókat és a redőnyöket is. A beépítést engedéllyel rendelkező ablakbeépítő vállalkozásnak kell végeznie.
A VELUX megoldásokra kizárólag nem professzionális, vagyis amatőr klubok vagy szövetségek pályázhatnak.
A nyertesek kiválasztása
A pályázat benyújtásának határideje (augusztus 15.) után a bíráló bizottság minden részt vevő országból kiválaszt egy nyertes pályázatot. A bíráló bizottság egy a VELUX A/S vállalatot képviselő építészből, a VELUX Cégcsoport globális termékfelelős igazgatójából, a VELUX benapozási szakértőjéből, valamint a helyi VELUX értékesítési vállalat képviselőiből áll. Az adományozott ablakok száma (maximum 6) minden egyes projekt esetén a bizottság javaslata alapján dől el.

ÉVES ÉVFORDULÓ
A pályázat menete
A sportegyesületnek ki kell töltenie a pályázati űrlapot, amely a http://www.velux.com/sportsclubs weboldalon érhető el.
A pályázatok benyújtásának határideje 2016. augusztus 15.
A pályázatnak tartalmaznia kell az alábbi információkat:
- A sportegyesület és a kapcsolattartó személy neve
- Az ablakbeépítő vállalkozás és a kapcsolattartó személy neve
- Annak rövid indoklása, hogy miért kellene az egyesületnek elnyernie az adományt (max. 200 szó)
- Három fotó vagy egy rövid videó a klubházról annak indoklására, hogy miért van szükség több természetes fényre és friss levegőre az épületben (külső és belső felvételek)
- A klubházról készült rajzok/vázlatok annak megjelenítésére, hogy hová és hogyan kerülnének beépítésre a VELUX megoldások
A pályázat ütemezése
Január-augusztus A sportegyesületek és szövetségek egy helyi ablakbeépítő vállalkozással együttműködve elkészítik a projekt dokumentációját, és benyújtják a pályázatot a hat VELUX tetőtéri ablakból álló termékcsomagra.
Augusztus 15. A pályázatok benyújtásának határideje, ezt követően összeül a bíráló bizottság (augusztus végén)
Szeptember A nyertesek kihirdetése
Szeptember-december Megkezdődik az ablakok beépítése a nyertes egyesületeknél.
A nyertesek elküldik a beépítés előtti és utáni állapotokat bemutató dokumentációt és fotókat/filmet a következő e-mail-címre: velux75@velux.com
A sportegyesületeknek nyújtott adománnyal kapcsolatban további részleteket a http://www.velux.com/sportsclubs weboldalon talál, vagy küldje el kérdéseit a velux75@velux.com e-mail-címre.
Hozzájáruló nyilatkozat
A kampányt a VELUX A/S bonyolítja le (székhelye: Adalsvej 99, 2970 Horsholm) leányvállalatainak és kirendeltségeinek képviseletében (együtt: "a VELUX Cégcsoport”). A kampánnyal kapcsolatban a http://www.velux.com/sportsclubs webhely tartalmaz információt. A kampánnyal kapcsolatos kérdéseket a velux75@velux.com e-mail-címre küldhetik el az érdeklődők.
A VELUX Cégcsoportnak a kampány során tudomására juthatnak nevek, amelyek személyes adatnak minősülnek. A VELUX Cégcsoport mindenkor tiszteletben tartja a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályokat.
A pályázat benyújtásával és a kampányban való részvételemmel elfogadom az alábbi, személyes adatok feldolgozására vonatkozó feltételeket:
- Hozzájárulok ahhoz, hogy a VELUX Cégcsoport feldolgozza személyes adataimat a jelen nyilatkozatban meghatározott kereteken belül, a következő célból:
(1) a pályázók nevének feldolgozása,
(2) kapcsolatfelvétel a nyertesekkel,
(3) interjú készítése a nyertesekkel és/vagy tőlük származó idézetek felhasználása marketingcélból.
- A VELUX Cégcsoport 5 évig tárolja a nyertesek adatait, kivéve ha azok korábban kérik az adatok törlését.
A VELUX Cégcsoport 5 évig tárolja a nem nyertesek adatait, kivéve ha azok korábban kérik az adatok törlését.
- A pályázónak joga van ahhoz, hogy kérése alapján hozzáférjen adataihoz és/vagy azokat korrigálja.
A személyes adatok törlésére, javítására vagy elérésére vonatkozó kérést a következő e-mail-címre kell elküldeni: velux75@velux.com
Továbbá a pályázat benyújtásával és a kampányban való részvételemmel a sportegyesület megbízott képviselőjeként kijelentem, hogy az alábbi feltételekkel részt veszünk a kampányban:
- Az ön vagy a sportegyesület bármely képviselője által a VELUX Cégcsoport weboldalára feltöltött szövegekhez, fotókhoz, videókhoz, rajzokhoz és vázlatokhoz kapcsolódó jogok, ideértve a szerzői jogokat is, korlátozás nélkül a VELUX Cégcsoportot illetik meg, és a feltöltött anyagokat a Cégcsoport marketingcélokra tetszőleges módon felhasználhatja.
- Ha a sportegyesület nyer a pályázaton, a VELUX Cégcsoport esetbemutatást készíthet a projektről, melyben felhasználhatja a beépítés előtti és utáni állapotot tükröző fotókat is. A sportegyesület elfogadja, hogy interjúkon és idézeteken, valamint a fotókon szereplő személyeken keresztül megjelenhet ezekben a leírásokban. Az esetbemutatás korlátozás nélkül a VELUX Cégcsoport tulajdonát képezi, amely azt bármilyen módon felhasználhatja marketingcélokra.
- A VELUX Cégcsoport alkalmazottai nem vehetnek részt a kampányban, de sportegyesületeknek eljuttathatják a kampánnyal kapcsolatos információkat.
- Az ajánlatot benyújtó ablakbeépítő vállalkozásnak hivatalos engedéllyel kell rendelkeznie, de nem követelmény, hogy a VELUX Cégcsoport tanúsítványával is rendelkezzen.
- Az adomány tárgyát képező ablakok kizárólag klubházba építhetők be, sportcsarnok tetőszerkezetébe nem.
- Ha az adott ország adóügyi jogszabályainak értelmében az adomány adóköteles, a sportegyesület felel azért, hogy tisztában legyen a vonatkozó előírásokkal, és befizesse a szükséges adót (a kampány leírását a helyi adóügyi jogszabályok szempontjából lásd a http://www.velux.com/sportsclubs weboldalon).
- Kijelentem, hogy a sportegyesület képviseletében aláírási jogosultsággal rendelkezem, továbbá jogosult vagyok olyan döntések meghozatalára, amelyek pénzügyi tranzakciók tekintetében jogilag kötelező érvényűek a sportegyesületre nézve.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum