Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
CTP ART WALL by ARC - Fess 1 nagyot!
Kiíró:
ARC Művészeti és Szolgáltató Kft.
Határidő:
03/09/2020
Érvényes:
03/09/2020
Tárgymutató:
falfestmény készítése
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

CTP ART WALL BY ARC - FESS 1 NAGYOT!

AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB FALFESTMÉNY TERVEZŐ PÁLYÁZATA
Mi az ART WALL?
Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb, ipari ingatlan fejlesztő és üzemeltető cége, a CTP most Magyarországon is elindítja Art Wall projektjét az ARC segítségével. A projekt lényege, hogy az adott ország egy kiemelt, jól látható lokációjában található ipari ingatlanjuk hatalmas falára egy pályázat keretében keresik azt a műalkotást, amelyet aztán meg is valósítanak a homlokzatokon. A CTP elkötelezett a kreativitás, a vizualitás és a párbeszéd iránt: teret adnak a kreatív alkotóknak arra, hogy egy-egy nagy felületű falukon látványosan kifejezhessék önmagukat, most épp Magyarországon.
A CTP Art Wall by ARC - Fess 1 nagyot! pályázaton kiválasztott alkotás Biatorbágyon, az M1-es autópálya közvetlen közelében, az autósok számára tökéletesen látható épület homlokzatain fog megvalósulni. A felület nagysága meghaladja az 4.500 négyzetmétert, és elhelyezkedésének köszönhetően az M1 autópályáról és az 1-es számú főútról a maga teljességében mutatkozhat meg a nyertes műalkotás.

Mi a CTP?
A CTP Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb, teljes körű szolgáltatást nyújtó, csúcstechnológiai üzleti parkokat, kereskedelmi és ipari ingatlanokat fejlesztő és üzemeltető cége. A CTP a CTPark hálózat tulajdonosa, amely Közép-Kelet-Európa legkiterjedtebb integrált, prémium üzleti park rendszere, több, mint 5,5 millió négyzetméternyi A-kategóriás ingatlannal, több, mint 90 stratégiai lokációban, 7 országban.
A CTP az ökológiai lábnyomának csökkentése érdekében elkötelezett a természetes környezet védelme iránt. Így a cégcsoport már belefogott nagy területű faültetésekbe, erdő rekultivációkba, tervezik napkollektorok telepítését az épületeik tetőszintjére, illetve a fenntartható építés nevében az egész portfóliójukat átfogó BREEAM tanúsítási folyamat által az összes ingatlanjukra folyamatban van a szigorú BREEAM energiahatékonysági tanúsítvány megszerzése is.

Mi az ARC?
ARC - a képtelenség és arctalanság ellen!
Az ARC leginkább az évente megrendezésre kerülő ARC közérzeti pályázat és kiállításról ismert. 2000 óta a kreativitás szabadságáról szól. Korlátlanul pályázhat bárki, és a kiállítások is nyitottak, éjjel-nappal ingyenesen megtekinthetők. Már 19 éve kreatív gondolatokat, véleményeket bemutató és véleményformáló képkulturális eseményként vesz részt a társadalmi folyamatokban. Ma már hagyománnyal rendelkező része a budapesti kulturális kínálatnak, jelentősége a kiállításokon is túlmutat. Idézik, beszélnek róla, hivatkoznak rá.
A leglátogatottabb köztéri kiállítás Magyarországon.

Pályázati díjak
A zsűri által kiválasztott 15 pályamű kerül díjazásra a következők szerint: A megvalósuló alkotás egymillió, a közönségdíjas ötszázezer forintos díjban részesül. Az előző két kategóriában nem díjazott, további 13 alkotás készítője kétszázezer forintban részesül. A feltüntetett díjösszegek bruttó összegek.
1 millió forint
A pályázati díjazás bruttó összértéke 4 100 000 Ft.

BELÉPÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ A pályázóknak a "Nevezés a pályázatra" gombra kattintás után lehetőségük van az eContest pályázati rendszerbe való regisztrációra, majd ezt követően a pályázati anyag feltöltésére. Akik már korábban regisztráltak más pályázat kapcsán, azok a "Belépés" gombra kattintva, a felhasználónév és a jelszó megadásával be tudnak lépni.
Elfelejtett jelszó esetén a már regisztrált e-mail cím megadásával új jelszó kérhető. Ebben az esetben nem szükséges újbóli regisztráció. A kérés elküldését követően az eContest rendszer e-mailben elküld egy linket a megadott e-mail címre, amely segítségével beállítható az új jelszó.

NEVEZÉSI FELTÉTELEK A pályázatok leadási határideje: 2020. március 9. 12:00. A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat. Egy pályázó maximum 5 pályamunkával nevezhet. Az érvényes pályázat feltétele a jelen weboldalon való pályázói regisztráció, a pályázati anyag megfelelő formátumban való feltöltése, és a pályázati feltételek elfogadása.

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK A pályamunkákat az alábbi technikai paramétereknek megfelelően kell leadni:
Képformátum és felbontás
A mintafájlok segítségével előállított pályaművet az elbíráláshoz kizárólag JPEG (JointPhotographicExperts Group) formátumban, 72 dpi felbontásban, RGB színmódban kell feltölteni. A képtömörítési minőség a 3D_mintafájl esetében 100% (százalék), az “A" és “B" fal esetén pedig 80% (százalék) legyen. Ha a képek nem a mintafájlok segítségével készültek, vagy nem abban a sorrendben követik egymást, ahogy az a kiírásban szerepel, a "Véglegesítés" során a rendszer automatikusan elutasítja, és nem engedi beküldeni azokat.

DÍJAK A zsűri által kiválasztott legjobb 15 pályamunka közül kerül ki a megvalósuló és a közönségdíjas alkotás. Az érdeklődő közönség online szavazhatja meg kedvencét az arcmagazin.hu oldalon. A 15 díj összege bruttóban értendő. A díjösszegekkel kapcsolatban a pályázat kiírója szerződést köt a díjazottakkal.
A megvalósuló alkotás díja: 1 000 000 Ft
Közönségdíj: 500 000 Ft
A többi, a zsűri által kiválasztott 13 alkotás díja: 200 000 Ft

Kapcsolat
Pályázattal kapcsolatos kérdések, észrevételek:
palyazz@arcmagazin.hu
+36 30 464 9684
Elérhetőségek:
arc@arcmagazin.hu
Bakos Gábor, bakos.gabor@arcmagazin.hu
Szvoboda Szofi, szofi@arcmagazin.hu
Boros Judit, boros.judit@arcmagazin.hu
CTP képviselője:
Kalmár Milla, milla.kalmar@ctp.eu
Levelezési cím:
1583 Budapest, Pf. 33.
https://arcmagazin.hu/





Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamaink







Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel









Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum