Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Rajzoljunk együtt mesét!
Kiíró:
Magyar Telekom Nyrt.
Határidő:
03/23/2017
Érvényes:
03/23/2017
Tárgymutató:
meserajzolás
Pályázhat:
8 és 12 év közötti gyermekek
A kiíró(k) adatai

Rajzoljunk együtt mesét!

Egymás megértéséről, a másság elfogadásáról szóló, edukációs célú mese jelenik meg rövidesen a BOOKR Kids Mesetár applikáción keresztül. A mese illusztrációit a pályázaton részt vevő gyerekek készíthetik el. A mese azt mutatja be, hogy miben lehet más egy autista kisgyerek, és hogy ezt a másságot hogyan fogadjuk el és hogyan segítsük egymást a mindennapokban. A mesében Panka és Gyurka egy testvérpár, akik kisgyerekkoruk óta ugyanarra a játszótérre járnak. Egy napon összetalálkoznak egy új kisfiúval, aki kicsit furán viselkedik, kicsit más, mint ők.

A pályázatra 2017. március 1. és 2017. március 23. között beküldött pályaművek jelölhetők.

A pályázat kiírói azt kérik a gyerekektől, hogy rajzolják meg ők a mese főszereplőből Panka és Gyurka alakját. A mesében szereplő autista kisfiú alakját pedig az Autistic Art művészeti programja keretében alkotó, autizmussal élő fiatalok rajzai közül fogják kiválasztani.
A pályázatra beérkező rajzokat szakmai zsűri bírálja majd el. A kiválasztott rajzból fogják a BOOKR Kids meserajzoló grafikusai a készülő mese 2 főszereplőjét megalkotni.
A mese történetét Lackfi János József Attila-díjas magyar költő, író és az Autistic Art szakértői közösen alkotják meg.

A pályázók köre 8 és 12 év közötti gyermekek.

Formai követelmények
A pályázók saját készítésű pályamunkákkal pályázhatnak, amelyek szabadon választott rajztechnikával készülhetnek (pl. vízfesték, tempera, zsírkréta, filctoll, színes ceruza). Beküldendő formátum elektronikusan: JPG, PMG, maximum 5 MB méretben.

Díjazás
A pályázat győztesének jutalma 1 db Telekom Huawei Mesetablet 6 hónapos hozzáféréssel a BOOKR Kids Mesetárhoz, mely egy kifejezetten magyar gyerekeknek szóló gyermek könyvtáralkalmazás.

A pályázat menete
A pályaműveket a felnőtt törvényes képviselőjének jóváhagyásával kell eljuttatni e-mailben a telekom@uniomedia.hu címre.
Az alkotáson kívül a gyermek törvényes képviselője meg kell adja a versenyen induló és a rajzot készítő kisgyermek nevét és születési dátumát, valamint saját nevét, e-mail-címét és telefonszámát is (lásd az 1. számú adatlapot), illetve megfelelőn kitöltve és aláírva vissza kell küldje a 2. számú adatlapot.

Határidők
- A pályázat elküldésének határideje 2017. március 23. 24:00 óra.
- Az elbírálás határideje 2017. április 3.
- Az eredmény nyilvánosságra hozatala 2017. április 3.

Az elbírálás menete és szempontjai
A pályaműveket a kiírók képviselőiből álló zsűri bírálja el. Az elbírálás szempontjait az ábrázolásmód, az eredetiség, az ötletesség, a kivitelezés módja és a kidolgozottság adják.
A zsűri a döntését nem köteles indokolni, a döntés ellen fellebbezésnek helye nincs.

A pályázat kiírója
A Magyar Telekom Nyrt., az Autistic Art Alapítvány, a BOOKR és a Fenntarthatósági Média Klub (TV2, RTL Klub, CEMP, Central Médiacsoport, Forbes, Origo, Mediaworks, WMN.hu).
A Telekom, a BOOKR Kids, az Autistic Art Alapítvány és a Fenntarthatósági Média Klub összefogásának célja, hogy támogatást nyújtson a gyermekeknek és az autizmussal élőknek egyaránt az egymással való érintkezésben és a társas kommunikációban. A mesén keresztül aktívan segíthető egymás megértése, hiszen a történetek segítségével bemutatható a gyermekeknek, hogy miben lehet más egy autista társuk, hogyan tudják segíteni egymást a mindennapokban. Az összefogás másik fontos célja a mesén keresztül megmutatni, hogy az autizmussal élők éppen ugyanúgy figyelemre-, és szeretetreméltó egyéniségek, mint bármelyikünk. Számukra is fontos a közösség, a barátok és az elfogadó környezet.
A mese rajzpályázat annak a stratégiai partnerségi megállapodásnak a része, amelyet a Telekom az Autistic Art Alapítvánnyal kötött 2016 márciusában.
Egyéb feltételek és információk bezárása

Pályázati nyeremény adózása
A nyertest adófizetési kötelezettség nem terheli. A nyeremény utáni szja-t a Magyar Telekom mint a pályázat egyik kiírója viseli.

Feltételek
- Minden induló egy eredeti alkotással nevezhet.
- A pályázatból való kizárás oka lehet, ha
- a pályázó nem felel meg a pályázati felhívásban szereplő feltételeknek,
- a pályázat határidőre nem érkezett meg,
- a pályamunka nem erre a pályázatra készült és/vagy már részt vett más pályázaton.
- A sikeres pályázókat elektronikus levélben értesítik a kiírók.
- A pályázat kiírók az elutasított pályázatokat nem őrzik meg, és nem küldik vissza.
- A pályázat kiírói jogosultak a pályázat népszerűsítésével kapcsolatban a pályaműveket kiállítani, bemutatni és felhasználni (pl. internetes felületen, programfüzetben, katalógusban, PR-tevékenység során).
- A pályázat kiírói jogosultak a pályázat nyertesét kommunikációs anyagokon (például fotókon, cikkekben, audiovizuális anyagokban, médiában, közösségi médiában stb.) bemutatni.
- A pályázat kiírói jogosultak a nyertes pályamunkát a pályázat céljára felhasználni, azaz a kiírók szabadon, idő és térbeli korlátozás nélkül felhasználhatják azt a pályázati kiírásban szereplő mese alakjainak megrajzolásához.
- A pályázat kiíróik fenntartják magunknak magának a jogot, hogy eredménytelen pályázat esetén nem osszanak díjat.
- A pályázat kiírói indoklás nélkül fenntartják maguknak a jogot a pályázat feltételeinek vagy határidejének megváltoztatására.
A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a telekom@uniomedia.hu címre lehet feltenni.

Adatvédelem
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: „Infotv”) értelmében a pályázat kiírói kezelik a pályázók személyes adatait. Az adatkezelők a pályázaton részt vevő személyes adatait a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően, kizárólag jelen pályázattal összefüggésben kezelik. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatkezelés célja: a pályázóval való kapcsolattartás. A személyes adatok a pályázat lezárását követően megsemmisítésre kerülnek.
A résztvevők személyes adatainak kezelése az alábbiakra terjed ki:
- a pályázatot készítő gyermek neve, születési helye és ideje, anyja neve település neve, ahol lakik,
- a gyermek törvényes képviselőjének neve, állandó lakcíme, levelezési címe, telefonszáma, e-mail-címe.
Az adatkezelés jogi alapja az érintett személyek vagy törvényes képviselőik tájékozott és határozott hozzájárulása a jelen pályázati kiírásban meghatározott személyes adataik kezeléséhez a pályázaton való részvétellel.
Adatkezelők az adatkezelés során bármikor lehetőséget biztosítanak a pályázaton résztvevőknek arra, hogy tájékoztatást kérjenek személyes adataik kezeléséről, kérjék azok törlését vagy helyesbítését az alábbi lehetőségeken: sajto@telekom.hu
Ezen kívül a résztvevőt megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján a Magyar Telekom Nyrt. által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a résztvevő bírósághoz fordulhat az Infotvben foglaltak feltételek szerint. Jelen pontban foglalt kötelezettségek teljesítéséért az adatkezelők felelnek. Az adatkezelők kötelezettséget vállalnak az Infotvben rögzített kötelezettségeinek a maradéktalan teljesítésére.
A pályázaton résztvevő személyes adatainak a résztvevő kérésére történő törlése esetén, valamint ha a résztvevő személyes adatainak kezelése a résztvevő tiltakozása folytán megszűnik, a résztvevő pályázaton való részvétele ezzel egyidejűleg automatikusan megszűnik.
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/akciok-kedvezmenyek/aktualis/rajzoljunk-egyutt-meset

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum