Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Festőművészeti ösztöndíj
Kiíró:
Katona Kiss Ferenc és neje Túri Júlia Képzőművészeti Alapítvány
Határidő:
10/04/2016
Érvényes:
10/04/2016
Tárgymutató:
ösztöndíj, festőművészeti
Pályázhat:
minden olyan 40 éven aluli festőművész, aki diplomáját, oklevelét a Képzőművészeti Főiskolán, az Iparművészeti Főiskolán, vagy valamelyik tanárképző felsőoktatási intézményben szerezte
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
a Katona Kiss Ferenc és neje Túri Júlia képzőművészeti alapítvány elnyerésére

Néhai Katona Kiss Ferenc nyug. műszaki egyetemi tanársegéd, középiskolai rajztanár, festőművész, feleségével néhai Túri Júlia tanítónővel közösen képzőművészeti alapítványt hozott létre 1 000 000 Ft-os tőkével, 40 éven aluli festőművészek részére, abból a célból, hogy tehetségüket gondtalan körülmények között teljesíthessék ki. Az alapítvány ösztöndíját, 150 000 Ft-ot - azaz Százötvenezer Ft-ot - Szentesen rendezett pályázati kiállításon lehet elnyerni. Az alapítványt Szentes Város Önkormányzata különdíjjal támogatja.

A pályázat feltételei:
1./ Az alapítvány ösztöndíját megpályázhatja minden olyan 40 éven aluli festőművész, aki diplomáját, oklevelét a Képzőművészeti Főiskolán, az Iparművészeti Főiskolán, vagy valamelyik tanárképző felsőoktatási intézményben szerezte.
2./ Pályázni csak realista szemléletű, természetelvű művekkel lehet. Előzetesen néhány sorban jelezzék a pályázók a pályaművek beküldésének szándékát.
3./ A pályázatra három képet kell beküldeni, egy kép mérete ne haladja meg az egy négyzetmétert. Mellékelni szükséges a művész életútját bemutató írásbeli pályázatot is, amit előzetesen a Szentesi Művelődési Központ címére kérünk elküldeni.
4./ Minden pályázó csak egy alkalommal nyerheti el az ösztöndíjat. A pályázat nyertesének két éven belül Szentesen, a Kossuth téri Tokácsli Galériában rendezett önálló kiállítással kell bizonyítania, hogy milyen eredménnyel hasznosította az ösztöndíjat, illetve erről a kiállításról egy művét Szentes Város Önkormányzatának kell felajánlania az alapítvány nyomán létrehozandó gyűjtemény céljára.
Az ösztöndíjat külföldi tanulmányútra használhatják fel, amiről a kiállítással egyidőben a kuratórium beszámoltatja a nyertest.
A pályaművek beadásának időpontja:
Budapesten: 2016. október 4-én (kedden) 13,00-18 óráig
Szentesen: 2016. október 4-én (kedden) 13,00-18 óráig
Budapesten a Fővárosi Művelődési Házban (Budapest, XI. Fehérvári út 47. sz.) Szentesen a Művelődési és Ifjúsági Házban (Szentes, Tóth József utca 10-14.).
Zsűrizés: 2016. október 7. (péntek) 10 óra

A pályázati anyagból 2016. november 5-26-ig
kiállítást rendezünk a Kossuth téri Tokácsli Galériában.
Díjátadás és megnyitó: 2016. november 5-én 15 óra.

A kiállított pályaművek közül az ösztöndíjat öt főből álló kuratórium ítéli oda a legjobbnak tartott pályamű szerzőjének.
Az alapítvánnyal és a pályázattal kapcsolatos részletkérdésekről a Szentesi Művelődési Központból Varróné Szabó Ildikó (6600 Szentes, Tóth József utca 10-14.) a 63/314-211 vagy a 63/400-255-ös telefonszámon ad felvilágosítást. (Fax: 63/316-976)

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum