Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Félmilliót érő ötleteket várnak a kultúrházak pályázataira
Kiíró:
Magyar Népművelők Egyesülete
Határidő:
02/14/2019
Érvényes:
02/14/2019
Tárgymutató:
spot-, plakát- és fotópályázat készítése
Pályázhat:
alkotók
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Félmilliót érő ötleteket várnak a kultúrházak pályázataira

Kultúrházak éjjel-nappal február 15-étől 17-éig

Összesen közel félmillió forinttal díjazzák azokat az alkotókat, akik kreatív ötleteikkel elnyerik a zsűri tetszését az idei Kultúrházak éjjel-nappal programsorozatra meghirdetett pályázatokon. Itt az idő, hogy kulturális intézmények látogatói megragadják a pillanatot, megmutassák az élményt, a közösségi történeteket, amelyekre a művelődési házak sokszínű rendezvényei során bukkantak! A spot-, plakát- és fotópályázatot az évben is a Magyar Népművelők Egyesülete írta ki a 2019-es Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat részeként.

Február 15-e és 17-e között immár 13. alkalommal szervezik meg a Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozatot, melynek idei évi szlogenje: Mindennap értéket adunk! lesz. A spot-, plakát- és fotó pályázati felhívásra várják az egyéni alkotók, illetve a közművelődési intézményekben dolgozó, azokhoz kötődő alkotókörök, alkotóműhelyek pályázatait egészen február 14-éig.
A közművelődési intézmények február 1-éig csatlakozhatnak a Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozathoz. Ehhez nem kell mást tenniük, mint regisztrálni a http://www.kulturhazak.hu oldalán és feltölteni programjaikat a honlapra.

A pályázat iránt érdeklődők három kategóriában indulhatnak:
1. Spot pályázat: Figyelemfelkeltő, az akció tartalmát és aktuális üzenetét erőteljesen megjelenítő maximum 1 perces reklámspotot várnak a szervezők, amelynek tartalmaznia kell az akció honlapjának (kulturhazak.hu) nevét, valamint az akció logóját, amely a honlapról letölthető. A pályázat összdíjazása bruttó 160 000 Ft, amelyet a zsűri a beérkezett pályamunkák között az általa kiemelt szempontok szerint oszthat fel.
  2. #Mindentegylapra! - plakát pályázat: Egyre nagyobb a jelentősége annak, hogy az erősödő "vizuális zajban" plakátjaink hogyan szólítják meg a potenciális érdeklődőket, és az információ átadása mellett hogyan ösztönözik őket arra, hogy részt vegyenek az eseményeken. A szervezők várják minden olyan közművelődési szervezet programjait, munkáját népszerűsítő plakátot, amelyet egyedi grafikai igénnyel készítettek a kiadók. A pályázó az általa 2018-ben készített saját alkotásával pályázhat.
  A pályázat díjazása: I. helyezés: 80 000 Ft, II. helyezés: 50 000 Ft, III. helyezés: 30 000 Ft

  3. #Vanképedhozzánk? - fotó pályázat: Nevezési feltétel, hogy a fénykép a hazai és határon túli magyar közművelődési intézmények és szervezetek közösségi rendezvényén készüljön. Ilyenek a művelődő közösségek, amatőr alkotó ás előadóművészeti csoportok próbái rendezvényei, eseményei. Lehet a téma helyi régi és új hagyományok közös megélése, például szüret, farsang, egyéb helyi kötődésű esemény. A három legjobb fotó készítője pénzjutalomban részesül: I. helyezés 80 000 Ft, II. helyezés: 50 000 Ft, III. helyezés 30 000 Ft.

  A pályázatok benyújtási határideje: 2019. február 14., 24 óra
  Pályázni a http://www.kulturhazak.hu oldalon a Pályázatok menüpontban lévő űrlap kitöltésével lehet.

  Ingyenes e-mail tanfolyam
  Legalább ennyit a
  forrásteremtésről címmel
  Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
  Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
  Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

  Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
  A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
  Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
  Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
  Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
  Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
  Huszerl József szerkesztő
  Itt iratkozhat fel

  Távoktatási tanfolyamaink  Hírek a Főoldalról


  Ingyenes hírlevelünkre
  itt iratkozhat fel

  Nyomtatóbarát változat
  A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
  Vissza
  Felhasználási feltételek
  Adatvédelem
  Levél a szerkesztőnek
  Médiaajánlat
  Impresszum