Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Számítógép: a mindennapi társ 13
Kiíró:
Országos Informatikai Programiroda
Határidő:
11/08/2020
Érvényes:
11/08/2020
Tárgymutató:
számítógéppart bővítés
Pályázhat:
közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Pályázati felhívás!
/Kivonat!... Részletes pályázati kiírás a www.oip.hu oldalon érhető el!/

Az Országos Informatikai Programiroda pályázatot hirdet

"Számítógép: a mindennapi társ 13" címmel.

Változások a korábbi pályázatokhoz képest:
- Támogatás (DKÜ lebonyolítási tanácsadás) központosított közbeszerzésre kötelezetteknek is.
- A pályázati csomagokban lévő asztali számítógépek egyedi igényekre szabva
- NOTEBOOKOK egyedi igényekre szabva
- Bizonyos kiegészítők, például a notebookok, monitorok, Microsoft Office csomagok önállóan is igényelhetőek (nem szükséges asztali számítógépes szolgáltatáscsomagra pályázni).

A pályázat célja: Lehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógéppark-juk bővítésére ASP, E-recept, E-napló kompatibilis asztali számítógépeket tartalmazó számítógépes szolgáltatáscsomagok által, illetve segíteni a meglévő, elavult számítógépek és operációs rendszerek korszerűre váltását, akár Intel Core i7-es, SSD meghajtót (gyorsabb indítást és működést biztosító eszközt) is tartalmazó számítógépekre, akár 3 év teljes körű garanciával.
Kiegészíthető a pályázat továbbá NOTEBOOK-okkal, monitorokkal, a pályázatban igényelt számítógépek darabszámától függetlenül.

Pályázati keret: Az Országos Informatikai Programirodát üzemeltető Arminiki Kft. és szerződött partnerei (partnerek listájához lásd a weboldalt: www.oip.hu) kínálatából összeállított számítógépes szolgáltatáscsomagok. Figyelembe véve a koronavírus okozta megnövekedett digitalizációs igényeket, az itt közölt tartalommal és árszínvonalon 1500 gépet tartalmazó számítógépes szolgáltatáscsomag érhető el, melyből az alábbi feltételekkel lehet pályázni.

A nyertes pályázó által fizetendő összeg: A választott számítógépes szolgáltatási csomagnak megfelelően, a pályázat táblázatos részeiben olvashatóak a konkrét fizetendő összegek. A pályázónak lehetősége van a számlázás bontását kérni (így biztosítva a könnyebb elszámolhatóságot például a telephelyek közötti nyilvántartáshoz, vagy bármilyen más okból kifolyólag).

A pályázók köre: Bármely, az alábbi területeken működő szervezet/intézmény pályázhat tekintet nélkül működési formájára (Közbeszerzés, központosított közbeszerzés, DKÜ témakörben hívja info-vonalunkat a 70/310-2981-es számon):
1. Közigazgatás (polgármesteri hivatal, önkormányzat, kistérségi társulás, kamara, köztestület és intézményeik, stb.)
2. Egészségügy (kórház, háziorvosi rendelő, szakorvosi rendelő, stb.)
3. Oktatás, nevelés (köz és felsőoktatás, felnőttoktatás, óvoda stb.)
4. Szociális/közösségi tevékenységek (idősek otthona, gyermekotthon, polgárőrség, könyvtárak, szakszervezetek, művelődési és közösségi házak, klubok, szenvedélybetegekkel foglalkozók, stb.)
5. Egyházak, vallási egyesületek (vallási, hitéleti tevékenységek)
6. A fenti tevékenységek valamelyikével foglalkozó, vagy ilyen létesítményt működtető, támogató szervezet (alapítvány, egyesület, köztestület, gazdasági társaság, közhasznú kft, stb.)
7. Bármely NEM profitorientált szervezet (függetlenül tevékenységi körétől pl. sportegyesületek, alapítványok, stb.)

A megpályázható csomagok általános informatikai tartalma:
Márkás, használt asztali számítógépek jogtiszta szoftverekkel. A pályázaton márkás, használt, felújított számítógépekből álló 1, 4, illetve 8 gépes szolgáltatás-csomagokra lehet jelentkezni. Egy pályázó, egy adatlapon belül legfeljebb 240 számítógépet tartalmazó csomag-állományt pályázhat meg. A bírálat során a nagyobb fejlesztések előnyt élveznek (lásd az elbírálás szempontjai részben). ...bővebben a részletes pályázati kiírásban (www.oip.hu)

A számítógépes szolgáltatás-csomagok a következőket tartalmazzák:
AHardver:
HP, Fujitsu-Siemens, Dell, vagy hasonló márkájú számítógép (használt, felújított márkagépek). Akár egyedi konfigurációs igény is megoldható, azonban kész lehetőségeket is ajánlunk. A gépeket tudásuk-sebességük alapján három kategóriában választhatják:
Az alap számítógépes szolgáltatáscsomag esetén Intel Core i3 processzor (pl. core i3-2100)
A bővített1 számítógépes szolgáltatáscsomag esetén Intel Core i5 processzor (pl. core i5-3470)

A bővített2 számítógépes szolgáltatáscsomag esetén Intel Core i7 processzor (pl. core i7-4770)
Mind a három kiépítés esetén, irodai munkára célzott 4 GB memória (igényelhető 8 GB-tal), az alap gépekben 250 GB-os adattároló, a bővített1-es és bővített2-es típusokban 500 GB-os adattároló található (opcionálisan bővíthető akár SSD-vel is). Minden számítógép tápkábellel, új billentyűzettel és egérrel, monitor nélkül kerül átadásra, a csomagoknak megfelelő 1, 4, illetve 8 darabos összeállításban.
Szoftver:
A számítógépek alapesetben 64 bites Microsoft Windows 10 Home operációs rendszerrel telepítettek. Külön opcióként igényelhetőek a gépek Windows 10 Professional operációs rendszerrel is. A Windows-hoz a jogtisztaságot igazoló aktiváló kóddal ellátott OEM matrica, és a tulajdont igazoló okirat is tartozik.
Továbbá 1 éves Antivírus előfizetés
Irodai programok: PDF megjelenítő, szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentáció-készítő, média-lejátszó stb
Szolgáltatások:
A számítógépes szolgáltatáscsomag gerincét a szolgáltatások alkotják, mint például a helyszíni beüzemelés, a háztól házig garancia, és az extra 2 éves assistance szolgáltatás (további szolgáltatások részletes listája a teljes pályázati kiírásban a www.oip.hu oldalon).
A pályázati csomagok monitort nem tartalmaznak, mert gyakorta rendelkeznek az intézmények monitorokkal, csak a gépeket kívánják jobbra cserélni, azonban külön rendelhető a kiegészítők választásával használt vagy akár új monitor is.

Az Országos Informatikai Programiroda partnerei egyedi konfigurációs igényeket is igyekeznek kielégíteni, azonban az alábbi táblázatban 3 tudásszintű, előre összeállított csomagot ismertetünk, melyek mindegyike egyszerű és kényelmes választás, ráadásul a részletes pályázati kiírás kiegészítők részében részletezett opciókkal (pl SSD, memóriabővítés) ezek is finomhangolhatóak.

A számítógépes szolgáltatási csomagokért fizetendő bruttó összegek
Leírás1 gépes csomag4 gépes csomag8 gépes csomag
A pályázó által fizetendő összeg alap csomag esetén:
Jogtiszta WIN 10 és egyéb szoftverekkel, szolgáltatásokkal együtt helyszíni teszt-beüzemeléssel (4 és 8 gépes csomagnál). Bruttó, fizetendő összeg!49.800 Ft198.000 Ft393.000 Ft
További csomagok és részletesebb információk a részletes pályázati kiírásban
a www.oip.hu oldalon olvashatóak!

NOTEBOOK, monitor és egyéb kiegészítők

A korábbi pályázatok tapasztalata alapján az Országos Informatikai Programiroda - partnerein keresztül - segíti a beszerzését a számítógépes szolgáltatáscsomagokban nem szereplő bizonyos eszközöknek, szoftvereknek is, mint például NOTEBOOK, monitor, DVD-író, Microsoft Office irodai programcsomag. Ezek az eszközök nem támogatottak a pályázat által, azonban kedvező feltételekkel szerezhetőek be. A kiegészítők elérhetősége nem garantált, áruk a beszerzés függvényében az átadás/átvételig változhat ... További információk a részletes kiírásban a www.oip.hu oldalon.

NOTEBOOK, nyomtató és egyéb kiegészítők, opciók
Kiegészítő-típusÁr/db
(Bruttó, fizetendő végösszegek!)Igénylés módja
Márkás, használt NOTEBOOK HP/DELL/Fujitsu/Lenovo vagy hasonló márkájú, Intel Core i5 processzor, 4-8 GB RAM, SSD-vel vagy HDD-vel, 14-15,6” kijelző, +WIN10 Home vagy Pro operációs rendszer+ telepített, beállított felhasználói programok, 1 Év korlátozott garanciával.NOTEBOOK
79.800 Ft /db-tól egyedi egyeztetéssel teljesítményszint és elérhetőség alapjánÖnállóan is igényelhető
Egyedileg egyeztetett pontos paraméterekkel! OIP kapcsolattartója az adatlap rögzítését követően keresni fogja.
MEMÓRIABŐVÍTÉS +4GB (összesen 8 GB), KINGSTONE SSD bővítés120-480GB, monitorok és további kiegészítők, opcionális lehetőségek, és részletesebb információk a részletes pályázati kiírásban a www.oip.huoldalon olvashatóak!

Minden eszköz a megfelelő ARTISJUS hologramos matricával ellátva. A feltüntetett összegek az Áfát már tartalmazzák!

Részletes pályázati kiírás: Részletes információk és a pályázat benyújtásának lehetőségei megtalálhatóak a www.oip.hu oldalon.

Műszaki információ: Technikai jellegű kérdéseivel (gépek műszaki paraméterei, stb.) a 70 / 310-2981-es mobil számon 8 órától 18 óráig fordulhat kollégáinkhoz. A notebookokra vonatkozó 1 éves korlátozott garancia keretén belül az akkumulátorra egy hónapos garancia érvényes (minimum 30 perc készenléti idő) a készülék többi elemére 1 év vonatkozik.

A pályázat benyújtásának formája: A pályázatra a pályázati e-adatlap hiánytalan kitöltésével (mely elérhető a www.oip.hu oldalról), és egy legfeljebb 2 oldal terjedelmű intézményi ismertetőt feltöltve lehet jelentkezni, melynek utolsó bekezdésében meg kell jelölni a számítógépek felhasználásának módját is. Továbbá a kitöltött és aláírt adatlapot egy példányban, postai úton is szükséges eljuttatni a beküldési címre (a bírálat e nélkül is lezajlik).

Az Önállóan is igényelhető kiegészítők egyszerűsített eljárása: Amennyiben a pályázati részvételre jogosult, és pályázati csomagot nem, kizárólag az „önállóan is igényelhető” kiegészítők közül kíván igényelni eszközöket (pl. csak notebookokat szeretne), akkor nem szükséges a komplex pályázati benyújtási procedúrát végigjárni, kérhető egyszerűsített eljárás, melynek menetéről e-mailben (palyazat@oip.hu), vagy telefonon kérhető tájékoztatás. illetve a www.oip.hu honlapon tájékozódhat.

Benyújtási határidő: A pályázatok beadása 2020. október 05-től 2020. november 08-ig folyamatos. A pályázat két (’A’ és ’B’) szakaszra osztott. Az 'A' szakaszban a 2020. október 05 és 2020. október 21. szerda 24:00 óra között az elektronikus rendszerbe hiánytalanul bekerült pályázatok vesznek részt. A második, ’B’ szakasz bírálatán a 2020. október 22.(csütörtök) 00 óra és 2020. november 08. (vasárnap) 24 óra között az elektronikus pályázati rendszerbe hiánytalanul feltöltött pályázatok vehetnek részt, továbbá az ’A’ szakasz alatt benyújtott, de ott eredménytelenül szerepelt pályázatok ismételten részt vesznek a ’B’ szakasz bírálatán is.

A pályázat benyújtásának végső határideje 2020. november 08. vasárnap 24 óra

A nyertesek értesítése: A pályázók az elbírálást követő 3 munkanapon belül elektronikus vagy telefonos értesítést kapnak. Az informatikai csomagokat a nyertes pályázók a helyszínre szállítva és összeszerelve, teszt-beüzemelve a pályázat végső határidejétől számított legfeljebb 90 munkanapon belül megkapják (az egy darab különálló gépet tartalmazó számítógépes szolgáltatáscsomagok csak házhozszállításra kerülnek, összekötés-tesztbeüzemelés nélkül).

Az elbírálás szempontjai: Az elbírálásnál - egy pontrendszer alapján - elsősorban azt veszik figyelembe, hogy mennyi embernek válik hasznára a géppark, így előnyt jelent, ha olyan feladatot végeznek a gépekkel, amely sok ember számára hasznos, kiemelten pl.: a közösségi terekben használva, vagy könyvtárban, teleházban, tanteremben, stb. Előnyt élveznek továbbá a nagyobb fejlesztések, ahol több csomag egyidejű megpályázásával nagyobb horderejű fejlesztést hajtanak végre.

Jelen tájékoztató nem a teljes és részletes pályázati kiírás, mielőtt megkezdi a pályázat kitöltését, feltétlenül olvassa el a részletes pályázati kiírást (www.oip.hu)!

További információ az Országos Informatikai Programiroda információs vonalán kérhető: 06-1 / 633-38-28


Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum