Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Fizika? Művészet
Kiíró:
MVM Paksi Atomerőmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Határidő:
05/31/2020
Érvényes:
05/31/2020
Tárgymutató:
fotópályázat, Fizika? Művészet
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Fizika? Művészet
- amatőr fotópályázatot hirdetünk

A fizikából ismert fogalmak - energia, kölcsönhatás, vonzás, impulzus/lendület, rugalmasság, munka, súrlódás, halmazállapot és annak változása, fény, tükröződés - életünk minden percében jelen vannak, látjuk, megtapasztaljuk, átéljük mindazt, amit jelentenek. Ha úgy vesszük, a fizika "körülvesz" minket, mi pedig annyiféleképpen látjuk mindezt, ahányan vagyunk. Ezt a sokszínűséget, a látásmód és a fizikai fogalmak értelmezési lehetőségeinek sokféleségét szeretnénk bemutatni az alkotók, a pályázat résztvevőinek szemével, ezért az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. országos fotópályázatot hirdet 16 éves kortól amatőr fotósok számára.

​A 20 nyertes pályázó - az értékes albumcsomag mellett - egy exkluzív lehetőséget is kap tőlünk: a kiválasztottak részt vehetnek az atomerőmű nyári, eddig csak a sajtó munkatársai számára biztosított erőműbejárási és fotózási eseményén. A bejárás során - természetesen a létesítmény biztonsági szabályainak betartása mellett - a résztvevők fotókat készíthetnek az atomerőmű elzárt üzemi területén, így a reaktorcsarnokban is.
A pályázat során olyan fényképeket (egy pályázótól max. 3 db-ot) - és egy képcímet/kísérőszöveget - várunk, amely bemutatja a pályázó egyéni látásmódját és kreatív fotóit a fizika témakörében. A képeknek a pályázók otthonában, szűk életterében kell készülnie. A képek elsődleges címe ezen fizikai fogalmak valamelyike kell legyen: energia, kölcsönhatás, vonzás, impulzus/lendület, rugalmasság, munka, súrlódás, halmazállapot és annak változása, fény, tükröződés.

A pályázat beküldésnek határideje: 2020. május 31.

A pályázat beküldésének módja és feltételei:
A pályázaton kizárólag elektronikus képekkel lehet nevezni. Az elvárt file-formátum: jpg. A file-ok mérete legalább 3 MB kell legyen. A képek mérete legalább 1920×1080 pixel kell legyen, min. 72 dpi felbontással. Az elektronikus/digitális képeket e-mailben, csatolt file-ként (tehát nem az e-mail testébe beillesztve) kell elküldeni a fotopalyazat@npp.hu címre. Az e-mailben történő képküldés során az egy levélben küldött csatolmányok mérete max. 10 MB lehet.
A pályázó a pályázaton való részvételével egyértelmű hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa megküldött fotókat - a készítő nevének és településének feltüntetése mellett - az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. valamennyi online felületén és nyomtatott kiadványában, bármely reklám- és kommunikációs felületén időben és térben korlátlan ideig felhasználja.

A fénykép bármely részének szerkesztése, törlése, cseréje vagy módosítása, Photoshop vagy más képmódosító alkalmazások/szoftverek használata nem engedélyezett, kivéve az olyan apróbb korrekciókat, mint a képkivágás, a fehéregyensúly vagy a telítettség változtatása.

A részvétel további feltételei a http://www.atomeromu.hu weboldalon találhatók. Az adatkezeléshez szükséges "Hozzájáruló nyilatkozat" kitöltése, aláírása és a pályázat kiírója részére a pályaművekkel együtt történő megküldése nélkülözhetetlen. Az aláírás nélküli nyilatkozatok beküldői, illetve pályamunkáik nem tekinthetőek érvényesnek. Az érvényesen kitöltött hozzájáruló nyilatkozatoknak és az esetlegesen külön beadott pályamunkáknak egymással azonosíthatónak kell lennie.

Kiskorú (18. életévet be nem töltött) pályázók esetén kérjük a szülő/gondviselő beleegyező nyilatkozatát is (aláírva, szkennelve vagy fotózva –jpg-, tiff- vagy pdf- formában) elküldeni a fotókkal együtt.
A pályázók kérdéseit a fotopalyazat@npp.hu e-mailcímen fogadjuk május 29. 12:00-ig.

A pályázat díjazása:
A beküldött fotókat a Szervező, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. bírálja el, a zsűri elnöke Vincze Bálint, az atomerőmű többszörösen díjazott fotósa.
Összesen 20 nyertest hirdetünk. A nyertesek fődíja - az értékes természetfotó albumokból készített könyvcsomag mellett - egy egész napos exkluzív fotózás a Paksi Atomerőmű nagyközönség elől elzárt üzemi területén. A nyerteseknek lehetősége nyílik arra, hogy megismerjék az atomenergiát és az atomerőművet, emellett izgalmas és különleges fotókat is készíthetnek. A program során az atomerőmű teljes ellátást biztosít.
A pályázat eredményhirdetésére 2020. június 12-ig a http://www.atomeromu.hu weboldalon és a Paksi Atomerőmű Facebook oldalán kerül sor. A nyertes pályázókat közvetlenül is értesítjük.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum