Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Az ÉLET Campus Mundisként
Kiíró:
Tempus Közalapítvány
Határidő:
05/13/2018
Érvényes:
05/13/2018
Tárgymutató:
fotópályázat, Az élet Campus Mundisként
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Az ÉLET Campus Mundisként - Fotópályázat

Mutasd meg az életed Campus Mundi ösztöndíjasként és inspirálj másokat is a külföldi tanulásra! Készíts fotót egy olyan pillanatról, motívumról, ami számodra meghatározza ezt az időszakot és nyerj!

Van egy szuper kis kávézó, ahova rendszeresen jársz tanulni? Hétvégén meglátogattál egy új helyet, ami belopta magát a szívedbe? Újra és újra elvarázsol az egyetem könyvtára? A kedvenc helyi ételed, a park, ahova kikapcsolódni jártok a barátaiddal vagy akár a kedvenc könyved is lehet a fotód témája. Küldd el nekünk a campusmundijatek{kukac}tpf.hu e-mail címre, és nyerj egy Sziget napijegyet!

A fotót e-mailben csatolmányként küldd el nekünk, lehetőleg jó minőségben. Írd meg, hogy miért ezt a képet választottad, és ne felejtsd el elküldeni nekünk a nevedet, az itthoni egyetemedet és szakodat, valamint az országot illetve várost, ahol Campus Mundi ösztöndíjasként tanulsz. Korábbi ösztöndíjasok képeit is várjuk!

A fotópályázat menete
1. A fotókat 2018. április 23-tól május 13-án éjfélig várjuk a campusmundijatek@tpf.hu e-mail címre. A pályázaton kizárólag az e-mailben beküldött, a fotópályázat témájának megfelelő fotók vesznek részt. Amennyiben egy beküldött képet a Tempus Közalapítvány a nyugalom megzavarására alkalmasnak talál, azt kizárhatja a pályázatból.
2. A pályázatra beküldött fotók közül a Tempus Közalapítvány zsűrije választja ki a nyertes képeket. Az első helyezett nyereménye egy Sziget Fesztivál napijegy, a második és harmadik helyezett pedig 10 000 Ft-os könyvutalványt kap.
3. A pályázatra beküldött fotókat május 14-én feltöltjük a Campus Mundi Facebook oldal fotógalériájába, ahol a közönség is szavazhat kedvencére május 14-től 22-én 14:00 óráig. A legtöbb lájkot összegyűjtő kép készítőjét szintén egy 10 000 Ft-os könyvutalvánnyal jutalmazzuk.
4. A nyertes fotókat a Tempus Közalapítvány május 23-án hirdeti ki, a kiválasztott képek készítőit e-mailben is értesíti.

A fotópályázatra beküldött fotókat a Tempus Közalapítvány online és offline megjelenéseihez a pályázó nevének feltüntetésével felhasználja a Campus Mundi ösztöndíj népszerűsítése érdekében.
http://tka.hu/hir/9760/az-elet-campus-mundiskent---fotopalyazat

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum