Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Ember és Természet
Kiíró:
Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál; Gödöllői Református Líceum
Határidő:
04/10/2019
Érvényes:
04/10/2019
Tárgymutató:
fotóverseny, Ember és természet
Pályázhat:
Kárpát-medence felső tagozatos és középiskolás magyar ajkú diák
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

"Ember és Természet"

KÁRPÁT-MEDENCEI FOTÓVERSENY FELSŐ TAGOZATOS ÉS KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOK RÉSZÉRE!

A Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál és a Gödöllői Református Líceum közös szervezésében a nagy sikerrel lezajlott 2015-2018. évi pályázatok után ismét meghirdetjük az "Ember és Természet" témájú pályázatot Kárpát-medence felső tagozatos és középiskolás magyar ajkú diákja számára, lehetővé téve, hogy fotókon keresztül mutassák be a természettel és annak védelmével kapcsolatos gondolataikat, észrevételeiket.

NEVEZNI AZ ALÁBBI SZEKCIÓKBAN LEHET:
- Természetfotó
- "Ezek is mi vagyunk" - Természet- és környezetvédelem
A versenybe olyan fotókat várunk, amelyek az ember és a természet kapcsolatát, szépségét, értékét és hibáit mutatják be, továbbá sajátos, művészi aspektusból láttatják, érzékeltetik a természettel való kapcsolatunkat. Ebbe beletartozhat a természetfotó, de az olyan alkotás is, ami sokkoló, figyelemfelkeltő és elgondolkodtató.
A pályázatra beküldött fotókat szakmai zsűri bírálja el két külön korosztályi kategóriában (10-14 évesek és 15-18 évesek). Az I-II-III. helyezettek értékes díjakat kapnak (20-60 ezer forint).
A zsűrizett és kiállításra, bemutatásra javasolt fotók megtekinthetők lesznek a 2019. évi Nemzetközi Természetfilm Fesztivál idején. A pályázat eredményhirdetésére és a díjak átadására 2019. május 26-án, vasárnap, a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál természet- és környezetvédelmi programjainak díjátadóján kerül sor.

TECHNIKAI MEGKÖTÉSEK:
- A fotók felbontását, méretezését nem határozzák meg a szervezők, ezzel hangsúlyozva, hogy ne a technika, hanem a kreativitás, az ötletesség legyen a mozgatórugó. Ugyanakkor fontos, hogy az elektronikus formában beküldött fotók jó minőségűek, nyomtatásra alkalmasak legyenek.
- A beküldött pályamunkák mérete minimum 4 MB legyen. A fotókat jpg formátumban kérjük beküldeni. Egy pályázó szekciónként maximum 5 pályamunkával vehet részt a fotópályázaton.

NEVEZÉSI IDŐSZAK: 2019. JANUÁR 15 - ÁPRILIS 10.
Nevezni kizárólag elektronikusan, az "Ember és Természet Pályázat" című, teljes körűen kitöltött online nevezési lap beküldésével lehet.
A pályázónak minden fotó mellé leírást kell mellékelni, amely tartalmazza a készítés időpontját, helyszínét, valamint a kép címét.
A Szervező fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő, illetve oda nem illő pályázatokat külön értesítés nélkül kizárja. A pályaműveket a kiíró felhasználhatja a későbbi, a Fesztivált és annak programjait népszerűsítő kommunikációjában. A beküldött pályázat hiányosságáért, az online rendszer esetleges hibáiért a Szervező nem vállal felelősséget.

A díjazott alkotókat a Szervező 2019. május 15-ig elektronikus levélben értesíti az eredményekről.
http://godollofilmfest.com/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum