Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Úton
Kiíró:
Info-Szponzor Kft.
Határidő:
08/13/2018
Érvényes:
08/13/2018
Tárgymutató:
alkotáspályázat nyári antológiába, Úton
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Úton

Kedves Író Barátunk!

Korunkban, amikor annyi mindenért meg kell küzdenünk, amikor annyi mindenről le kell mondanunk, különösen fontos a lélek táplálása.
Erre különleges lehetőséget kínál egy olyan válogatás, amelyben magunk és mások írásait, alkotásait élvezhetjük és amelyet továbbadhatunk azoknak, akik számára fontosak vagyunk és akik a számunkra fontosak.

Kiadónk már tizedik éve színvonalas nyomtatott megjelenéshez tudott segíteni sok-sok amatőr írót a Verselő Antológiák, a nyaranta megjelenő tematikus antológiák és a Kézen-fogva antológiák lapjain. Ezekről a kötetekről az íróktól és olvasóktól visszaérkezett sok-sok pozitív vélemény jelzi, hogy sikerült elérhető áron magas minőséget nyújtanunk.

Ezeknek az antológiáknak a sorát folytatjuk az Úton című nyári antológia pályázatának kiírásával. Az eddig megjelent nyári antológiákról a legyenkonyved.hu oldalon olvashattok.

A kiadvány adatai: A/5-ös méretű, ragasztott kivitelű és a jobb tartás érdekében, a borító teljes-oldalas füllel ellátott. Egy oldal: 32-33 sor * 60-62 karakter, 12-es betűnagyság. Tervezett oldalszám: 300-350 oldal.

A kötetbe pályázat útján kerülhetnek be a művek. Egy-egy alkotó 4-22 oldalon jelenhet meg. Pályázni lehet bármilyen írott művel (vers, próza stb.), vagy fekete-fehér képzőművészeti alkotással (rajz, fotó stb.), ami megfelel a kötet tartalmi követelményének.

Részvételi díj: 2950 Ft/oldal (már sok éve nem változott, bár a papír és a munkák árai is növekedtek!)
...és ezt az összeget is csak megjelenés esetén kell megfizetni.
Ráadásul!
A részvételi díj tartalmazza a megjelenés és a postázás költségét egy megadott magyarországi szállítási címre, valamint minden négy oldal után öt tiszteletpéldány árát.

Mi a különbség a pályázati díj és a részvételi díj között? A pályázati díj olyan összeg, melyet a pályázat benyújtásakor meg kell fizetni, majd a pályázat eredményétől függetlenül a pályázat kiírójánál marad. Tehát ha nem jelenik meg a szerző írása, akkor is pénzébe került a próbálkozás. Az általunk alkalmazott részvételi díjat csak abban az esetben kell megfizetni, ha a pályázat részben vagy egészében elfogadásra került és mindig az elnyert oldalszámnak megfelelő összeget.
Tehát...
Pályázati díj: nincs.

Az igényelt oldalakon a műveken kívül helyet kap egy fekete-fehér fénykép a szerzőről és egy rövid bemutatkozó szöveg, összesen fél oldal terjedelemben.

A pályázat benyújtása:
A pályázati anyag benyújtható e-mailben, az infoszponzor@gmail.com címre küldött levélben, a legegyszerűbb formában, jegyzettömbben vagy szövegszerkesztőben, csak alapformázásokkal (sorok, vastag, dőlt, aláhúzott, középre vagy jobbra, balra igazított).
Kérjük, hogy az anyag a felsoroltakon kívül ne tartalmazzon semmilyen különleges formázást!

A pályázati anyagnak tartalmaznia kell:
- az írásos és/vagy képes pályázati anyagot
- egy fekete-fehér fotót a szerzőről
- egy bemutatkozást (max. 1000 karakter)
- és egy postázási címet is.

A pályázatokat az infoszponzor@gmail.com címre kérjük eljuttatni. Pályázati határidő: 2018. augusztus 13.

Valamennyi pályázót értesítjük, hogy pályázati anyaga (részben vagy egészében) bekerülhet-e a kötetbe. Bekerülés esetén elküldjük a részvételi díj befizetéséhez szükséges adatokat (befizetendő összeg, számlaszám).

Amint az anyag szerkesztésével elkészültünk, a pályázónak PDF formátumban elküldjük a szerkesztett anyagot.
Ezt már úgy fogja látni, ahogy a kötetben megjelenik. A pályázó ellenőrzés után visszaküldi a PDF fájlt és jelzi, ha javítási igénye van. Ha szükséges, javítás után újabb ellenőrzésre ismét megkapja az anyagát.

Amikor a szerkesztett anyag mindenben megfelelő (természetesen ez remélhetőleg már az első alkalommal így lesz), akkor a pályázó a PDF fájl visszaküldésével jelzi, hogy a szerkesztett anyag tartalma és formája számára megfelelő és a megjelenéshez hozzájárul.

Amikor a kötetek elkészülnek, a kiadó a postázási címekre minden négy megjelent oldal után öt tiszteletpéldányt eljuttat a szerzőkhöz.

A részvételi díjon felül a pályázóknak semmilyen más jogcímen további fizetni valójuk nem lesz. A befizetett összegről természetesen mindenki számlát kap, amit a kötetekkel együtt juttatunk el a szerzőkhöz.

A tiszteletpéldányokon felül is rendelhetők további kötetek. Ezek ára: 1890 Ft/db.

A kötetek ISBN számmal rendelkeznek, így hivatalosan is könyveknek számítanak és a kötelespéldányok révén a megjelenés után megtalálhatók lesznek a hat legjelentősebb magyar könyvtár polcain.

A kötetből Net-Kötet is készül, ami azt jelenti, hogy a megjelenés után néhány hónappal az interneten is elérhetővé válik, lapozható formában. Korábbi nyári antológiáink Net-Kötet formátumban.

A kötet témája: Úton - vagyis minden, ami ezzel a szóval és a szó olvastán bennünk keltett érzésekkel kapcsolatos, kapcsolatba hozható.

Úton: ...elindulástól, megérkezésig: születéstől a halálig, egy kapcsolat kezdetétől a lezárásáig, a változás vágyától a változás befejeződéséig.
Úton: ...gyakran az "útonlevés" az egyetlen lehetőség arra, hogy új dolgok kerüljenek az életünkbe, új ismeretségek szülessenek, új kapcsolatok épüljenek, új ismereteket, új tapasztalatokat szerezzünk…
Úton: ...amelyen járva megtalálhatjuk azt, akivel megoszthatjuk az "útonlevés" minden örömét és nehézségét, akivel minden pillanat elindulás és megérkezés is.
Úton: ...Úton járni természetesen kockázatokat is jelent, de az egyetlen lehetőség arra, hogy megtaláljuk Önmagunkat, ha az Úton figyelmesen járunk.
Úton: ...bár az Úton nagyon sok hatás ér bennünket - az, hogy az utunk hasznos lesz-e, hogy örömteli változásokat hoz-e, az csak rajtunk múlik.
Úton: ...a folytonos elindulások izgalma és a megérkezések csodája csak úgy élhető át, ha Úton vagyunk.
Úton: ...minden megérkezés egy újabb elindulás. Ahogy a régről ismert mondás mondja: Úton lenni az Élet, megérkezni a Halál.

Engedjétek szabadjára a fantáziátokat, válogassatok a kész műveitek között, alkossatok újakat és küldjétek el őket, hogy eljuthassanak mások kezébe, olvashassák, csodálhassák azokat, hogy hatni tudjanak rájuk, hogy megmaradjanak az örökkévalóságnak!

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet: infoszponzor@gmail.com
A kiadóról további információkhoz a honlapon, http://www.legyenkonyved.hu.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum