Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Év Internetes Kereskedője Díj
Kiíró:
Orgament Rendezvényszervező és Kommunikációs Kft.
Határidő:
05/10/2019
Érvényes:
05/10/2019
Tárgymutató:
díj, Év Internetes Kereskedője
Pályázhat:
terméket és/vagy szolgáltatást az interneten keresztül értékesítő vállalkozás
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Év Internetes Kereskedője Díj

Az Év Internetes Kereskedője Díjjal kapcsolatos részvételi szabályok, döntési mechanizmus, a díj odaítélésének döntési mechanizmusa.
Az Év Internetes Kereskedője Díj szervezője
Orgament Rendezvényszervező és Kommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság - (a továbbiakban: Szervező),
Székhely: 2040 Budaörs, Fodros u. 37. a. ép.
Adószám: 13594251-2-13
E-mail: info@evker.hu

I. A díjjal kapcsolatos részvételi szabályok kereskedők részére
1. A díj megnyerése érdekében nevezhet minden olyan terméket és/vagy szolgáltatást az interneten keresztül értékesítő vállalkozás (a továbbiakban: kereskedő), amely:
2. Magyarországon cégbejegyzéssel rendelkezik,
3./a Az Év Internetes Kereskedője Díj KKV fődíj megszerzéséért: előző éves nettó árbevétele (online és offline együtt), vagy a csak jutalékot kereskedő partnerek részére számlázó cégek esetében az értékesített termékek/szolgáltatások teljes értéke nem nagyobb, mint nettó 1 milliárd forint,
3./b. Az Év Internetes Kereskedője Díj Nagykereskedő fődíj megszerzéséért: előző éves árbevétele (online és offline együtt), vagy a csak jutalékot kereskedő partnerek részére számlázó cégek esetében az értékesített termékek/szolgáltatások teljes értéke meghaladja az 1 milliárd forintot.
3./c. A díj szervezői további kategóriákat hirdethetnek meg, melyen való kereskedői részvétel automatikusan a nevezéssel megtörténik.
4. Magyar nyelvű honlappal rendelkezik, függetlenül annak típusától (webáruház, piactér, vagy a termék/szolgáltatás értékesítését lehetővé tevő egyéb honlap, a továbbiakban együttesen: kereskedők), azaz a honlapon értékesítést végez, és a megrendelés a honlap felületén történik (nem a vásárló írja a megrendelő e-mailt)
5. A cég tevékenysége mindenben megfelel a magyar jogszabályoknak, így például a magyar előírásoknak megfelelő számlakibocsátást végez, a panaszkezelés során a magyar fogyasztóvédelmi előírásoknak maradéktalanul megfelel. A Szervező jogosult diszkvalifikálni azt a Kereskedőt, aki ezen feltételeknek nem felel meg.
6. A Kereskedő http://www.evker.hu oldalon biztosított felületen elektronikus úton benyújtja a pályázó számára biztosított hozzáférés segítségével a pályázatát.

II. Döntési mechanizmus a díjazott kiválasztásához
1. KERESKEDŐI JELENTKEZÉSI SZAKASZ
a. A kereskedő a jelentkezési szakaszban nevezését nyújthatja be a http://www.evker.hu főoldalon az arra szolgáló űrlapon, melyen a cég kapcsolattartási adatait adja meg.
2. KÖZÖNSÉGSZAVAZÁSI SZAKASZ - MÁRCIUS 19.-ÁPRILIS 19.
a. A szavazási oldalon a közönségszavazó szavazhat egy általa megjelölt kereskedőre az arra szolgáló felületen. Egy kereskedőre egy közönségszavazó egyszer szavazhat. A rendszer a szavazásokat folyamatosan ellenőrzi e-mail cím alapján.
b. A közönségszavazások alapján jelölésre kerül a 20 legtöbb érvényes szavazatot gyűjtő KKV és Nagyvállalati kereskedő, amelyre érkezett közönségszavazat és megfelel B pontban jelzett feltételeknek.
c. Amennyiben a közönségszavazás alatt olyan kereskedőre érkezik szavazat, aki nem pályázott, de a szavazatszám alapján benne van a top 20 listában, úgy a pályázat beadására pótlólagosan beadhatja pályázatát a Kereskedői pályázási szakasz végéig.
d. A közönségszavazás ösztönzésére a Szervező által biztosított nyereményeken túl a kereskedő a Szervező kifejezett hozzájárulásával alkalmazhat további ösztönzőket olyan módon, amely a tiszta versenyt nem sérti. Amennyiben a kereskedő nem hozza a Szervező tudomására az ösztönzők használatát, illetve azok a Szervező megítélése szerint a verseny tiszta menetét sértik, úgy a Szervező jogosult kizárni a kereskedőt a versenyből.
3. KERESKEDŐI PÁLYÁZÁS / FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY TESZT SZAKASZ - ÁPRILIS 22.-MÁJUS 10.
a. A legtöbb közönségszavazattal rendelkező KKV / Nagyvállalati kategória 20 kereskedő az arra szolgáló felületről elérhető űrlapon keresztül benyújtja pályázatát a jelölt határidőig. Abban az esetben, ha a top 20 kereskedő közül valamelyik nem nyújt be pályázatot - és ezzel nem tesz eleget a részvételi feltételeknek (lásd. I.), - akkor az nem értékelhető, és kizárásra kerül a versenyből. Helyette a soron következő legtöbb szavazatot elért kereskedő kerül értékelésre.
b. A KKV / Nagyvállalati kategória top 20 kereskedője a VeVa - Véleményem van közösségből 1.000 önkéntes tag értékeli kvalitatív szempontok alapján a kereskedőket.
4. PÁLYÁZATOK ELBÍRÁLÁSA ZSŰRI ÁLTAL / FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY TESZT PONTOZÁS - MÁJUS 13.-MÁJUS 29.
a. A kereskedő a benyújtott pályázatban szereplő adatok alapján minden - a III/2. pontban felsorolásra kerülő - objektív kategóriában értékelésre kerül. Az objektív kategórián belül szempontonként maximálisan 20, minimálisan 1 pont szerezhető. Az adott szempont szerint a legmagasabb teljesítményt nyújtó kereskedő 20 pontot, míg a legkevésbé eredményes 1 pontot kap. Az objektív tényezőkön belül összesen 180 pont szerezhető.
b. A top 20 kereskedő közül egy szakmai zsűri értékeli a kereskedőket a beküldött pályázatok és a kereskedők oldalának megismerését követően szubjektív szempontrendszer szerint. Minden zsűritag az általa 3 db legjobbnak tartott kereskedőnek pontot ad: a legjobbnak tartott kap 30 pontot, a második legjobb 20 pontot, a harmadik legjobb 10 pontot. A szubjektív tényezőkön belül összesen 180 pont szerezhető a zsűritagok száma alapján arányosítva.
c. A Felhasználói élmény teszt során kapott értékelések a „b” pontban jelölt módszertan szerint egy speciális zsűritag szavazatként kerül beszámításra a zsűritagok összlétszámának 25%-ának súlyával (azaz pl. 20 fős zsűriből 5 főnek számít a felhasználói élmény teszt eredményének pontozása).
d. A fődíjat az a kereskedő nyeri, aki a közönségszavazások alapján tagja volt a legtöbb szavazatot gyűjtött 20 kereskedőnek, és II/3 pontban megjelölt határidőig feltöltötte a pályázati adatlapot a http://www.evker.hu weboldalon elhelyezett űrlapon és az objektív és a szubjektív pontszámok összege alapján a legtöbb pontot kapja. Amennyiben valamely kereskedőre adott összpontszámok megegyeznek, úgy a zsűri szótöbbséggel dönt arról, hogy melyik kereskedő kapja a díjat.
e. A szervezők kategória díjakat hirdethetnek KKV és Nagyvállalati díjra jelentkezők között. A kategória jelöléseket a szakmai zsűriből az adott kategória jelölésére kiválasztott független szakmai szereplő végez el úgy, hogy a top 20 kereskedő közül 5-öt választ. A szakmai zsűri minden kategóriából egyre szavaz KKV és Nagyvállalati induló közül. A nyertes többségi zsűri-szavazat alapján kerül kiválasztásra. Amennyiben adott kategóriában szavazat-egyenlőség áll fenn, úgy a zsűri szótöbbséggel dönt arról, hogy melyik kereskedő kapja a díjat.
f. Amennyiben az evker.hu szavazóoldalán valamely kereskedőre leadott szavazatokkal kapcsolatban csalás gyanúja merül fel, a zsűri szótöbbséggel dönt az adott kereskedő szavazatainak egy része, vagy a szavazatok teljes egészének megsemmisítése mellett. Amennyiben az adott eset megítélésénél szavazategyenlőség áll fenn, a Szervező döntése az irányadó.
g. Amennyiben a beérkezett objektív adatok vonatkozásában alapos a gyanú, hogy a kereskedő által közölt adat, akár piaci információk, akár a többi kereskedőtől származó adatok alapján nem felel meg a valóságnak, úgy a zsűri szótöbbséggel dönt az adott kategóriára vonatkozó pontszám figyelmen kívül hagyásáról.
5. DÍJKIOSZTÓ - 2019. 06. 04
a. A díj kiosztására 2018. június 4-én 19.30 órakor kerül sor a XVI. Elektronikus Kereskedelem Konferencián, Visegrádon a Thermal Park Hotelben.

III. Döntési szempontok
I. Szubjektív szempontok - maximális pontszám 180
a) A pályázati adatlapon megadott információk és a weboldal elemzése a következő tényezők szerint: az alkalmazott üzleti modell egyedisége, ötletessége, életképessége, know-how tartalma, értékesítést támogató ötletek, megjelenés, dizájn, kezelhetőség, innováció, adott évben folytatott fejlesztések.
II. Objektív szempontok - maximális pontszám 180
a) Az egyedi látogatók számának (unique visitor - Felhasználók) 2018. január 1. és 2018. december 31. közötti havi átlaga, illetve az előző év (2017) azonos időszakának adatai.
b) 2018 évben legalább egyszer megrendelést leadó regisztrált felhasználók száma (fő), illetve az előző év (2017) ugyanezen adata.
c) 2018. január 1. és 2018. december 31. közötti, interneten keresztül kezdeményezett bruttó kereskedelmi forgalom mértéke (Ft) illetve az előző év (2017) azonos időszakának adatai.
d) 2018. január 1. és 2018. december 31. közötti interneten keresztül kezdeményezett kereskedelmi forgalom, online (beleértve a webes és mobilos) bruttó kártyás fizetési forgalom mértéke (Ft), illetve 2017 évi adat.
e) A jelentkező weboldalának SEO értéke. A számítás a weboldal Trust Flow, Citation Flow, MOZ page- és oldal értékei, a termék oldalakon megtalálható strukturált adatjelölés használata és az indexelt aloldalak számából képzett mutató súlyozott átlagából határozzuk meg.
A szervező a szabályzattal kapcsolatos módosítás jogát fenntartja.
https://evker.hu/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum