Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Energy Globe Magyarország díj 2019
Kiíró:
E.ON Hungária Zrt.
Határidő:
04/14/2019
Érvényes:
04/14/2019
Tárgymutató:
díj, Energy Globe Magyarország
Pályázhat:
bármely természetes vagy jogi személy
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


A pályázattal kapcsolatos szerkesztői megjegyzések:

Energy Globe Magyarország díj 2019 pályázati felhívás

Pályázati felhívás fenntartható, energiatudatos projekteket sikeresen megvalósító jogi és természetes személyek részére

1. A versenyről
Az Energy Globe díj a fenntarthatóság és az energiatudatosság egyik legjelentősebb nemzetközi versenyének hazai fordulója, amelyet Magyarországon az E.ON támogat. A program célja, hogy a legjobb példák bemutatásával és díjazásával hozzájáruljon a fenntartható gondolkodás népszerűsítéséhez.
A díjra 2019-ben ismét 6 kategóriában nevezhetnek azok a személyek és szervezetek (vállalatok, önkormányzatok, oktatási szervezetek stb.), akik sikeres kezdeményezést valósítottak meg a fenntarthatóság, energia- vagy környezettudatosság jegyében.

2. Kiknek szól a pályázat?
A díjra az alábbi kategóriákban bármely természetes vagy jogi személy pályázhat a kategóriában elnyerhető kategóriadíjért, vagy a verseny fődíjáért, egy Nissan LEAF 100% elektromos gépjármű 1 éves ingyenes használatáért, amelyet a Nissan ajánl fel az átfogó nyertesnek.
A kategóriák legjobbjait a sajtóban is bemutatják a szervezők.

Kategória Kik nevezhetnek? Kategóriadíj
Vállalat Vállalatok, kkv-k energia- és környezettudatos kezdeményezései nevezhetők 500 000 forint értékű nyeremény, mely vállalkozása fenntarthatóságához, környezettudatosságához járul hozzá
Önkormányzat Önkormányzatok energia- és környezettudatos kezdeményezései nevezhetők 3 000 000 forint értékű nyeremény, mellyel települése fejlesztéséhez fenntarthatóságához, környezettudatosságához járulunk hozzá
Jövő generációja Azon szervezetek, amelyek a jövő generáció szemléletformálásán dolgoznak, és sikeres szemléletformáló programot tudnak nevezni 500 000 forint értékű okoseszköz csomag
Épület Építészeti irodák, kivitelezők, akik fenntartható, energiatudatos épület megvalósításában vettek részt Projekttámogatás 1 millió forint értékben, amely a nevezett projektre vagy annak kommunikációjára fordítható
Egyéni kezdeményezés Magánszemélyek, akik saját háztartásukban vagy környezetükben hajtottak végre fenntartható beruházást, átalakítást vagy egyénileg vettek részt kezdeményezésben 500 000 forint értékű élelmiszer kiskereskedelmi ajándékutalvány
Ötlet Innovatív, fenntarthatósághoz / energetikához kötődő termékötlettel, üzleti modellel jelentkezhetnek azok az induló cégek vagy már működő vállalkozások Továbbjutás az E.ON Google-lel közös düsseldorfi :agile accelerator launchpad tréningjére, ahonnan a legjobbak bekerülhetnek az akcelerátorba és elnyerhetik az ezzel járó 10 000 euró támogatást
Átfogó nyertes Az átfogó nyertest a szakmai zsűri választja ki a pályázatokból. 100% elektromos Nissan LEAF gépjármű 1 éves ingyenes használata a Nissan Sales CEE felajánlásával

3. Hol és meddig lehet pályázni?
A http://www.eon.hu/energy-globe oldalon április 14-ig nevezhetnek az érdeklődők az online jelentkezési lap kitöltésével. A nevezés során a pályázó szervezet adatai mellett a nevezett kezdeményezést, annak eredményeit kell bemutatni, valamint képet kell csatolni a pályázati anyaghoz. Plusz pont szerzési lehetőséget jelent egy max. 2 perces bemutatkozó videó csatolása a pályázathoz.

4. Milyen programokkal, kezdeményezésekkel lehet nevezni?
Bármely, a fenntarthatóságot, az energia- és/vagy környezettudatosságot elősegítő, sikeres projekt nevezhető, amelyet már megvalósított az adott szervezet, vagy a megvalósítása a nevezés pillanatában folyamatban van.
Az Ötlet kategóriában kifejezetten a már prototipizált, de további támogatást és fejlesztést igénylő innovatív, fenntartható kezdeményezéseket, termékeket, projekteket keressük (elsősorban smart home és smart city megoldások, e-mobilitás, fenntartható energiatermelés és energiahatékonyságot javító megoldások témákban).

5. Mikor várható a pályázatok elbírálása?
A pályázatokat az energetika, az innováció és a fenntarthatóság terén elismert szakmai zsűri, valamint közéleti személyiségek bírálják el. A továbbjutó pályázókat a megadott e-mail címen 2019 májusában értesítik a szervezők. A nyerteseket 2019 szeptemberében hirdetik ki az Energy Globe díjátadó gálán.

További információt a verseny honlapján találnak az érdeklődők: http://www.eon.hu/energy-globe. A szervezők a pályázattal kapcsolatos kérdéseket az info@energy-globe.hu email címre várják.


Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum