Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Keressük Magyarország következő high-tech világsikereit!
Kiíró:
Mobilitás és Multimédia Klaszter
Határidő:
05/13/2013
Érvényes:
05/13/2013
Tárgymutató:
info-kommunikációs termékek és szolgáltatások
Pályázhat:
magánszemélyek, illetve mikro- és kisvállalkozások
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Keressük Magyarország következő high-tech világsikereit!

A MOBILITÁS ÉS MULTIMÉDIA KLASZTER 2013. JÚNIUS 11-ÉN RENDEZI MEG A MAGYAR INNOVÁCIÓS TECHSHOW 2013 KIÁLLÍTÁST, AMELYEN MAGYARORSZÁG 18 LEGINNOVATÍVABB HIGH-TECH MEGOLDÁSÁT MUTATJA BE. A KIÁLLÍTÁSON MEGTEKINTHETŐ 18 FEJLESZTÉST A KERESSÜK MAGYARORSZÁG KÖVETKEZŐ HITECH VILÁGSIKEREIT ELNEVEZÉSŰ VERSENYEN PÁLYÁZÓK KÖZÜL EGY FÜGGETLEN SZAKMAI ZSŰRI FOGJA KIVÁLASZTANI. A VERSENYRE A JELEN FELHÍVÁS SZERINT LEHET PÁLYÁZNI.

A Mobilitás és Multimédia Klaszter a Magyar Telekom kiemelt támogatásával idén ötödik alkalommal rendezi meg a Magyar Innovációs TechShow-t, angol rövidítésével HITS-et, amely a legfrissebb és legígéretesebb magyar info-kommunikációs termékek és szolgáltatások számára kínál bemutatkozási lehetőséget. A rendezvény célja a magyarországi digitális ipar legújabb, legizgalmasabb, már kézzelfogható eredményeinek felvonultatása a szakmai közönség, a befektetők, a média és az érdeklődő nagyközönség előtt.

A TechShow hagyományaihoz híven az idei kiállításon bemutatandó legjobb 18 pályaművet is egy független szakmai zsűri fogja kiválasztani a jelen felhívással meghirdetett nyílt verseny résztvevői közül. A kiválasztott pályázók 2013. június 11-én egy egész napos program keretében, több száz résztvevő előtt mutatkozhatnak be.
A Keressük Magyarország következő hitech világsikereit elnevezésű versenyre, olyan high-tech fejlesztésekkel lehet nevezni, amelyek megfelelnek az alábbi feltételeknek:
- kifejlesztésük/előállításuk az elmúlt 1-3 évben történt,
- van belőlük legalább is egy bemutatható, működő prototípus,
- infokommunikációs technológiára épülő, nemzetközi szintű újdonságtartalommal rendelkező high-tech megoldások, elsősorban - de nem kizárólag - a következő területek valamelyikén:
- mobil technológiák, mobil alkalmazásfejlesztés,
- machine-to-machine kommunikáció, "dolgok internete"
- 3D nyomtatás
- biotechnológia, egészségügy
- adatkezelés, adatbányászat, adatelemzés
- okos hálózatok, energia
- internet hozzáférés, identitás és biztonság.
A versenyre a formanyomtatvány kitöltésével lehet pályázni.

Nevezési határidő: 2013. május 13. 17.00 óra.

A nevezéseket PDF formátumban a techshow@mmklaszter.com e-mail címre várjuk.
A beérkezett nevezések közül prominens szakértőkből álló független szakmai zsűri választja ki Magyarország 18 leginnovatívabb high-tech megoldását. Az eredmények várhatóan 2013. május 21-től lesznek megtekinthetőek, itt a TechShow honlapján.
A kiválasztott 18 fejlesztés bemutatására egy kreatív installációs környezetben 2013. június 11-én az Akvárium Klubban kerül sor.
Felhívjuk a Tisztelt Nevezők figyelmét arra, hogy a HITS 2013 nonprofit rendezvény, így a kiválasztott társaságoktól nettó árbevételüktől függően hozzájárulást kérünk a kiállítás költségeihez. A befizetett hozzájárulások teljes egészben a rendezvény költségeit, elsősorban a kiállított termékek bemutatását elősegítő térbeli installációk építési és technikai költségeit fogják fedezni. A hozzájárulás mértéke a kiválasztott társaságok esetében az egyes kategóriákban a következőképpen alakul:
- magánszemélyek, illetve 25 millió forint alatti éves nettó árbevételű (legutolsó lezárt pénzügyi év alapján) mikro- és kisvállalkozások számára a hozzájárulás összege nettó 20 ezer forint;
- 25-50 millió forint közötti éves nettó árbevételű (legutolsó lezárt pénzügyi év alapján) mikro- és kisvállalkozások számára a hozzájárulás összege nettó 40 ezer forint;
- 50-150 millió forint közötti éves nettó árbevételű vállalkozások számára a hozzájárulás összege (legutolsó lezárt pénzügyi év alapján) nettó 75 ezer forint;
- 150 millió forint feletti éves nettó árbevételű (legutolsó lezárt pénzügyi év alapján) vállalkozások számára a hozzájárulás összege nettó 120 ezer forint.

Adatvédelmi záradék
A szervezők kijelentik, hogy a "Keressük Magyarország következő hitech világsikereit" elnevezésű verseny során tudomásukra jutott ötleteket, műszaki, illetve kivitelezési megoldásokat, valamint bármilyen más üzleti titoknak minősülő adatot bizalmasan kezelnek, azt - a verseny elbírálásában részt vevő független szakmai zsűri kivételével - harmadik személy felé nem továbbítják. A szervezők kötelezettséget vállalnak továbbá arra is, hogy a független szakmai zsűri tagjai magukra nézve is kötelezőnek ismerik el ezen feltételeket.
A szervezők kijelentik, hogy fenti nyilatkozatukban vállalt felelősségük értelemszerűen nem terjed ki a "Magyar Innovációs TechShow" elnevezésű innovációs kiállításon bemutatott megoldások olyan jellemzőire, amelyek a kiállításon a látogatók számára egyébként is észlelhetőek, vagy amelyeket a kiállító kifejezetten bemutat a látogatók számára.
A szervezők a pályázók személyes adatait kizárólag a "Keressük Magyarország következő hitech világsikereit" elnevezésű verseny elbírálásához, illetve a nyertes pályaművek tekintetében a Magyar Innovációs TechShow 2013 elnevezésű kiállítás megszervezéséhez, valamint kommunikációjához használhatják fel.
http://techshow.mmklaszter.com/

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
formanyomtatványIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum