Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Edison Junior
Kiíró:
MVM Magyar Villamos Művek Zrt.
Határidő:
06/30/2020
Érvényes:
06/30/2020
Tárgymutató:
kreatív ötletek
Pályázhat:
10-14 éves gyerekek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Edison Junior

Miért érdemes indulni?
Végre kamatoztathatjátok az otthon töltött idő alatt kitermelt kreatív ötleteket, nemcsak a szülőket bosszanthatjátok vele, hanem nyereményeket is bezsebelhettek egy-egy jó ötletért.
Bármely kategóriában indultok is, az alábbi nyeremények valamelyikét vihetitek haza, ha a tiétek az adott kategóriában a három legjobb ötlet közül az egyik.

Különdíjak
Ne csüggedj, ha az ötleted a hagyományos kategóriákban nem kerülne be az első három helyezett közé, még mindig nyerhetsz! Ha tiéd a legőrültebb, a legzöldebb vagy a legkönnyebben megvalósítható ötlet, akkor sem távozol üres kézzel.
Gyerekként most a sok otthon töltött időnek köszönhetően még kreatívabb vagy? Új ötletekkel kísérletezel? Létrehozol, jobbá teszel, átalakítasz dolgokat otthon?
Szülőként téged mindez már kiborít? Káosz uralkodik a lakásban?
Végre mindketten jól járhattok, mert mi pont ezt keressük! Küldjétek el a gyerekek legjobb ötleteit és nyerjetek vele értékes nyereményeket vagy közös élményeket!

Kategóriák
Hozd létre
Találj ki egy új tárgyat vagy ötletet!
Ha ebben a kategóriában neveznéd ötleted, tehát szeretnél létrehozni valami újat, akkor válassz ki tárgyakat, tedd le a azokat magad elé és használd a tárgyak tetszőleges elemeit, hogy egy új tárgyat vagy ötletet hozz létre! Például egy focilabdából, egy villanykörtéből és egy fadarabból is könnyedén válhat egy búrás lámpa.

Tedd jobbá!
Fejlessz tovább egy tárgyat vagy ötletet!
Ha ezt a kategóriát választod, tehát javítani szeretnél egy meglévő tárgyon vagy ötleten, akkor pl. a tárgy megváltoztatásával, esetleg több elem hozzáadásával tedd jobbá azt! Ha pl. egy napszemüvegből indulunk ki, annak keretén, lencséjén vagy az alakján is változtathatsz, hogy jobbá vagy hasznosabbá tedd.

Alakítsd át!
Használj más célra egy már létező tárgyat!
Olyan ötlettel nevezz ebben a kategóriában, amelynek lényege, hogy egy már létező tárgyat alakítasz át, ruházol fel más funkcióval, az átalakítás után tehát már más célra lesz használható, mint előtte. Engedd el a fantáziád, egy teniszütőből is lehet például ékszertartó, ha kreatív vagy!

Kiknek szól az MVM Edison Junior pályázat?
10-14 éves gyerekek pályázatait várjuk, akik imádnak alkotni, kreatívkodni. Mindig új felületekkel kísérleteznek, átalakítanak, szétszednek, majd újból összeraknak különböző tárgyakat. Képzeletüknek semmi sem szabhat határt, így mindig meglepő, és sokszor hasznos ötletekkel állnak elő. Azok jelentkezését várjuk, akik különös tekintettel a mostani, gyerekek és szülők elé egyaránt nagy kihívásokat állító helyzetre, melyben az otthon és együtt töltött idő jelentősen megnövekedett, szívesen részt vennének játékunkban, amellyel akár értékes díjakat is nyerhetnek.

A pályázat menete
Négy hét áll rendelkezésetekre nevezni az MVM Edison Junior pályázaton. Ahhoz, hogy érvényes legyen a pályázatotok, mindenképp szükségetek lesz szülői hozzájárulásra, amelyhez a nyilatkozatot le tudjátok tölteni a pályázati űrlapról. A pályázat lezárultával szakmai zsűrink értékeli a beérkezett pályaműveket, majd kihirdet kategóriánként 3 helyezettet, illetve összesen 3 különdíjat.
Jelentkezési szakasz 2020. június 1.-június 30.
Pályázatok elbírálása 2020. július 1.-július 15.
Eredményhirdetés 2020. július 16.
Nyeremények kiküldése 2020. július 16.-július 24.

Pályázom
Rajzold le, tervezd meg a gondolatmeneted! Dokumentáld a folyamatot a kiindulástól! Mutasd be az ötletet szövegesen, fotóval, videóval, illusztrációval vagy látványtervvel alátámasztva!

Mielőtt neveznél az MVM Edison Junior pályázaton, kérjük olvasd el figyelmesen részvételi és adatkezelési tájékoztatónkat és a szülői hozzájárulási nyilatkozatot - amelyre szükséged lesz a pályázat beadásakor - töltsd le a pályázati űrlapon!
https://mvmedison.hu/junior

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum