Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program
Kiíró:
Menedzserek Országos Szövetsége
Határidő:
05/10/2020
Érvényes:
05/10/2020
Tárgymutató:
jövő menedzsere 2.0 Mentor program
Pályázhat:
kizárólag 30 év alatti, legalább 2 éves üzleti múlttal rendelkező közép és felsővezetők nyerhetik el, valamint a társadalmi szerepvállalás mértéke és az üzleti karrierútjuk is kiértékelésre kerül
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Menedzserszövetség
Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program
A PROGRAMRÓL
A Menedzserek Országos Szövetsége által életre hívott Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program az első olyan nagyszabású magyarországi mentor program második évada, mely a kétoldalú, generációk közötti tudásmegosztást helyezi előtérbe és a 30 év alatti tehetséges menedzserek számára kínál fejlődési lehetőséget. A program egy hibrid modellt valósít meg, mely egyedülálló lehetőséget nyújt a fiatal generáció vezetői számára. A program első pillére a mentor program, amelyben több évtizedes tapasztalattal rendelkező felsővezetőkhöz lehet jelentkezni, egy külön erre a célra létrehozott digitális felületen keresztül. A jelentkezőknek legalább 3 szakterületet kompetenciát kell megjelölni, melyben fejlődni szeretnének, valamint 3 mentort is megnevezhetnek, akitől szívesen tanulnának. Minden jelentkezőnek önéletrajzot és motivációs levelet kell feltöltenie a jelentkezési felületen keresztül.
A jelentkezők közül a szakmai csapat választja ki, hogy a kompetencia területek és a megjelölt mentorok tükrében ki lesz a legoptimálisabb mentor számukra.

MIÉRT HÍVTUK ÉLETRE?
A Jövő Menedzsere Program egy hiánypótló, a generációk közötti együttműködésre irányuló tehetséggondozó program.
Az X generációs felsővezetők nagyarányú visszavonulását követően, a megfelelő utódlás kérdésére a megoldás a tehetséges fiatal vezetők időben történő integrálása a folyamatokba, valamint a megfelelő kiválasztási rendszer kialakítása. A digitalizáció forradalma és a globális gazdaságok robbanásszerű fejlődése előidézett egy olyan helyzetet, melyben a generációk közötti tudásmegosztás és a különböző generációk által közösen létrehozott értékek jelenthetik a sikeres jövő kulcsát.
A Jövő Menedzsere program életre hívásával a Szövetség célja az értékteremtés a következő menedzser generáció számára, szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet generációi között, és a legfontosabb, szerepvállalás a jövő menedzsereinek képzésében.

KI LEHET A JÖVŐ MENEDZSERE?
A Jövő Menedzsere Díjat kizárólag 30 év alatti, legalább 2 éves üzleti múlttal rendelkező közép és felsővezetők nyerhetik el, valamint a társadalmi szerepvállalás mértéke és az üzleti karrierútjuk is kiértékelésre kerül. Az Y és Z generációs vezetők sok esetben saját vállalkozásukat vagy startup cégüket vezetik, melyet külön tényezőként vizsgál majd a jelölő bizottság és ezen tényezőket is mérlegeli a kiválasztás során. Nincs minimum árbevételre és alkalmazotti létszámra vonatkozó elvárás, azonban az innovációs tartalom, az értékteremtés spektruma és a fejlődési potenciál mindenképpen fontos tényezőkként lesznek súlyozva az elbírálás során.

A JÖVŐ MENEDZSERE DÍJ ÁTADÁSA
Az első Jövő Menedzsere Díj átadására a 26. Év Menedzsere Díjátadó Gálán került sor 2020. március 7-én, a díj kitüntetettje pedig Suppan Márton lett. A 2020-as év Jövő Menedzsere díj átadására a Menedzserszövetség soron következő éves díjátadó gáláján fog sor kerülni, 2021. tavaszán.

HOGYAN VÁLASZTUNK IDÉN?
A 2020 év Jövő Menedzsere Díj kitüntetettje a Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program résztvevőiből kerül ki. A mentorok ajánlásával kerül a mentoráltak önéletrajza és motivációs levele az 5 tagú Jelölő Bizottság elé. A Jelölő Bizottság 3 jelöltet állít, a Menedzserszövetség elnöksége pedig titkos szavazással választja meg 2020 év nyertesét. A díjat a 2021. márciusában megrendezésre kerülő 27. Év Menedzsere Díjátadó Gála eseményen adja át a Szövetség.
A Mentor Programban olyan 30 év alatti fiatal vezetők vehetnek részt, akik a digitális jelentkezési felületen keresztül regisztrálnak a programba, megküldik a Szövetség számára az önéletrajzukat és motivációs levelüket, valamint megjelölnek legalább 3 kompetencia területet. A jelentkezési adatlap kitöltése közben meg kell adniuk 3 fő mentor nevét is, akikhez szívesen jelentkeznének a 6x2 órás kurzusra. A jelentkezők adatlapjai a Menedzserszövetség elnökségének előszűrésén esnek át, majd a mentoráltak részére a legideálisabb mentor kiválasztásáról a szakmai csapat dönt. A jelentkezéseket április 20. és május 10. között lehet feltölteni a http://www.menedzserek.hu oldalon a Mentor Program menüponton keresztül, a kiértesítések pedig május 15-ig kerülnek kiküldésre a kiválasztott jelentkezők számára.

ONLINE JELENTKEZÉS ÁPRILIS 20.-MÁJUS 10.

A PROGRAM MENETE
JELENTKEZŐK ELBÍRÁLÁSA
MÁJUS 11.-MÁJUS 13.
JELENTKEZŐK KIÉRTESÍTÉSE
MÁJUS 14.-MÁJUS 15.
6x2 ÓRA PROGRAM DIGITÁLIS FELÜLETEN KERESZTÜL

PROGRAM DÍJA
A Menedzserszövetség tagjainak, valamint a Menedzserszövetség tagjai által javasolt jelentkezőknek 150 000 Ft + áfa, azoknak akik pedig nem rendelkeznek Menedzserszövetségi tagsággal 190 000 Ft + áfa díjon érhető el a program, amely tartalmazza az egy évre szóló 30 éven aluliak számára igénybe vehető 40 000 Ft-os tagdíjat is.
A Menedzserszövetség éves tagsági díja a 30 éven aluli felsővezetők számára 40 000 Ft/1 év díjért érhető el, melyről további információk a http://www.menedzserek.hu oldalon találhatóak.

MENTOROK
A mentorok Magyarország legkiválóbb felsővezetői, akik inspiráló életútjukkal, valamint több évtizedes hazai és nemzetközi szakmai tapasztalatukkal segítik a mentoráltakat.
A Menedzserszövetség elnöksége és ügyvezetése bízik benne, hogy a Szövetség tagjaiból és Év Menedzsere díjazottaiból álló mentor csapat szakmai támogatásával egy sikeres program keretében számos mentee-nek adhat hasznos ismereteket és tanácsokat.

JELENTKEZÉS MENETE
A Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Programba a külön erre a célra létrehozott online felületen keresztül lehet jelentkezni, a Menedzserszövetség weboldalán keresztül. A jelentkezésnél szükséges megadni a teljes nevet, a szervezetet ahol dolgozik a jelentkező, a jelenleg betöltött üzleti pozíciót, az életkort, valamint csatolni kell a jelentkezés mellé egy aktuális önéletrajzot és motivációs levelet. Szükséges továbbá megjelölni minimum 3 olyan kompetenciát/szakterületet, melyekben mentorálásra lenne szüksége a mentoráltnak, valamint minimum 3 mentort.
A megjelölt mentorok személyét a Szövetség nem tudja garantálni minden jelentkező számára. A programban részt vevő mentoráltak mellé a mentorok kiválasztása elsősorban a megjelölt kompetenciák alapján történik.
A jelentkezési felület a következő linken keresztül érhető el: http://www.menedzserek.hu/mentorprogram

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum