Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
KKV Őrangyal - ÁSZF, Adatkezelés, Új honlap létrehozás, promóciós ajándék vissza nem térítendő pénzbeli-, eszköz-, és partnertámogatások 2017
Kiíró:
Jog és Támogatás Üzleti Őrangyal Szolgálata
Határidő:
06/30/2017
Érvényes:
06/30/2017
Tárgymutató:
KKV Őrangyal - ÁSZF, Adatkezelés, űj honlap létrehozás, promóciós ajándék, eszköz-, és partnertámogatások
Pályázhat:
Bármely magyarországi szervezet, cég, egyesület, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó vagy magánszemély pályázhat aki egyetért a pályázati kiírásban szereplő feltételekkel, megértette, elfogadta azokat
A kiíró(k) adatai


Pályázati tudnivalók
EGYSÉGES TÁJÉKOZTATÓ
Egységesített pályázati adatlap a KKV Őrangyal által meghirdetett
"ÁSZF, Adatkezelés, Új honlap létrehozás, promóciós ajándék vissza nem térítendő pénzbeli-,
eszköz-, és partnertámogatások 2017” pályázathoz

1. A pályázat benyújtásának módja:
A pályázatokat e-mailben, elektronikusan lehet beadni
Az elektronikusan benyújtott pályázatokat word és pdf. formátumban kérjük benyújtani számítógéppel írva, nyomtatva kérjük benyújtani.
A kitöltött pályázati adatlapot mentse el a mentés másként gomb használatával pdf formátumban, majd küldje el a vip@jogestamogatas.hu emailcímre a Pályázó adatai részben kapcsolattartásra megadott e-mail címéről!

2. A pályázatok elbírálása A telefonos és elektronikus kapcsolattartás esetében is felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázó nem kerülhet kapcsolatba a pályázatot elbíráló kollégáinkkal. Ezzel tudjuk elejét venni a befolyásolási szándéknak.

3. Az ügyfélszolgálat és kapcsolattartás
A pályázók e-mail és telefon útján kérhetnek tájékoztatást tőlünk. A telefonokat a pályázat időtartama alatt 9-17 óra között áll módunkban kezelni. Az e-maileken érkező üzenetekre 9-17 órán kívüli időtartamban is válaszolunk. A kapcsolattartás elsődleges módja ELEKTRONIKUS, E-MAIL a vip@jogestamogatas.hu címen.
Kapcsolattartási, ügyfélszolgálati telefonszám, amennyiben további kérdése lenne: 0620/ 3783437

4. Pályázói e-mailcímek
A megadott e-mailcímre a pályázati díj befizetését követően számlát küldünk a pályázóknak. A pályázatok beérkezéséről e-mailes beadás esetén küldünk egy válasz e-mailt, amit a pályázat előzetes átnézése után állítunk ki. Ebben az e-mailben csatolmányként szerepel majd a számla. Illetve formai hibás pályázat esetén annak a ténye, hogy mit kell a pályázatban kijavítani.
Postai megküldés esetén is küldünk e-mailt a pályázat beérkezéséről. Ebben az e-mailben csatolmányként szerepel majd a számla. Illetve formai hibás pályázat esetén annak a ténye, hogy mit kell a pályázatban kijavítani.
A számlázó program központilag szintén elküldi a számlát, ami elektronikusan, pdf-ként fog a pályázati űrlapon megadott e-mailcímre megérkezni.
A pályázók által megadott e-mailcímekre csak abban az esetben küldünk a pályázattól független tájékoztatót, ismeretterjesztő hírlevelet, ha ahhoz a pályázó hozzájárul.

5. A pályázatok feldolgozásának és elbírálásának menete A kitöltött pályázati felhívást követően megküldjük a részletes adatbekérőt a pályázóktól. Ez egy űrlap, tele a vállalkozásra, vagy tervezett vállalkozásra vonatkozó kérdésekkel, ezeket kitöltve kell visszaküldeni a címünkre e-mailben, vagy postai úton.
A pályázók ÁSZF és Adatvédelmi témában ingyenes tanfolyamon is részt vehetnek. Ezzel kapcsolatos információkat is küldünk. A tanfolyam a pályázók részére ingyenes, egy napos, budapesti helyszínen kerül megrendezésre. (1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8.) több időpontban. A pályázók eldönthetik, hogy élni kívánnak-e ezzel a lehetőséggel. A pályázat elbírálása során kerül véglegesítésre a sikeres pályázók névsora.
Lehet pályázni, csak ÁSZF és Adatvédelmi tanfolyamra is.
A pályázat felépítése a következő:
Pályázható:
- ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) pályázat
Kódszám: CPKKV-2017_1.0-ÁSZF
- Adatvédelmi Nyilatkozat pályázat
Kódszám: CPKKV-2017_2.0-Adatvédelmi Tájékoztató
- Új tájékoztató honlap létrehozása pályázat
Kódszám: CPKKV-2017_3.0-Tájékoztató honlap
- Promóciós ajándék (Egyedi reklámajándék) pályázat
Kódszám: CPKKV-2017_4.0-Ajándéktárgy
A támogatottak listáját legkésőbb 2017. július 10. napján hirdetjük ki! 2017. július 10-e előtt kérjük ne érdeklődjenek. Július 10-én mindenki értesülni fog a pályázata eredményéről. A támogatásnál lesz akinek minden kérését teljes egészében teljesíteni tudjuk, lesz akinek csak résztámogatást fogunk adni, és lesz akinek a kérését el kell utasítanunk.
A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ attól, hogy melyik támogatási kategóriákban mit és mennyit kértek a pályázók és függ a beadott pályázatok minőségétől, annak egymáshoz történő viszonyulásától. Workshop előadás férőhelyekből, ÁSZFből és Adatvédelmi tájékoztatóból, valamint Swarovski kristályos reklámajándékból és ingyenes weboldalból előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk.
A tervezett támogatott létszám maximum 400 pályázó.
Workshop előadás férőhelyekből, ÁSZFből és Adatvédelmi tájékoztatóból, valamint Swarovski kristályos reklámajándékból és ingyenes weboldalból mindenkit támogattunk amíg el nem fogy a készletünk és a felkészültsége alapján érdemesnek találunk a támogatásra.

6. Nyertes pályázatok kiértesítése, a megítélt támogatások kézbesítése és a szerződések megkötése 2017 júliusában megkezdjük a támogatások kiosztását, kézbesítését. A támogatottakat először is kiértesítjük és a céges, intézményi, alapítványi pályázóktól bekérjük e-mailben a működésüket, vagy létezésüket igazoló dokumentumokat, cégkivonatok, alapító okiratok másolatait.
Amint azok beérkeznek megkezdjük az adatvédelmi tájékoztatók és ÁSZF-ek, valamint a honlapok készítését, és a reprezentációs eszközök legyártását.
A vissza nem térítendő támogatások esetében postázzuk a szerződéseket. Amint azokat hozzánk kitöltve, aláírva visszapostázzák a pályázók, a beérkezést követő 20 munkanapon átnyújtjuk a kész adatvédelmi tájékoztat, ÁSZF-et, valamint a honlapokat.

7. Kiértékelések és elutasítások Sem elutasítást, sem kiértékelést nem küldünk a pályázóknak. A támogatottakat értesítjük csak és felrakjuk a támogatottak listáját a http://www.jogestamogatas.hu weboldalunkra.

8. Pályázatfeldolgozási díj
Az 4500 Ft-os pályázatfeldolgozási díj pályázati kategóriakánként értendő, független az adatlapon megjelölt és a kért eszközök számától. Tehát 4500 Ft megfizetésével a pályázati adatlapon felsorolt egy témára lehet pályázni. Mind a 4 témában (ÁSZF, Adatvédelmi tájékoztató, új honlap, reprezentációs eszközök) 4 x 4500 Ft Pályázatfeldolgozási díjat kell megfizetni.
A Pályázatfeldolgozási díjról NAV által elismert, tehát szabályos elektronikus számlát adunk. A számlát azonban csak a díj befizető személy, vagy cég, vagy intézmény nevére állíthatjuk ki, ettől eltérni nincs módunk! A számlák megegyeznek a megszokott számlák formátumával, azzal a különbséggel, hogy elektronikusan, tehát e-mailben juttatjuk el a pályázókhoz. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni, de ezt a befizetőnek kell megtennie. Mi nem nyomtatunk.
A pályázatfeldolgozási díj - mint a neve mutatja - a pályázó pályázatának a feldolgozási díja. Tehát független a támogatás megítélésének, mértékének tényétől. A pályázati döntés ellen a pályázó részéről jogorvoslati kérelem benyújtásának helye nincs.

9. Nem megfelelő pályázói viselkedés A pályázó arra kötelezi magát, hogy tiszteletben tartja a többi pályázó és a pályázatkezelő magán és üzleti szféráját, nem publikál, nem tesz fel az internetre velük kapcsolatban rágalmakat, különös tekintettel a rasszista, idegenellenes vagy más módon diszkrimináló, pornográf vagy szexuálisan lealacsonyító kijelentésekre, illetve tartalmakra, és tartózkodik bárminemű fenyegetéstől és zaklatástól, becsületsértéstől, jó hírnév megsértésétől.
Tilos más pályázók személyi adatainak felderítése azok kifejezett hozzájárulása nélkül. A CP PRO Consult-X Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy a kulturált hangnemet nélkülöző pályázókat és pályázataikat előzetes figyelmeztetés és válasz nélkül kizárja, a további pályázási lehetőségből kizárja.

10. Figyelembe vesszük-e a pályázó rászorultságát?
A pályázatunk alapvetően nem szociális pályázat, ezért az elbíráló elsősorban azt mérlegeli, hogy a megítélésre kerülő anyagi vagy eszköztámogatás milyen gazdasági, vagy társadalmi haszonnal bír és mennyiben segíti a pályázó pályázati adatlapon részletezett szándékait, céljait. Ettől függetlenül az elbíráló nem zárja ki a rászorultsági elvek figyelembevételét, de elvetésének jogát és mértékét fenntartja. Az alábbiakban kérdez felelek formában összefoglaljuk a pályázat tudnivalóit, a pályázatok során leggyakrabban feltett kérdések alapján

Gyakran feltett kérdések:
Meddig kell e-meilben elküldeni (vagyis beadni) a pályázatot?
A pályázat elküldési határideje 2017. június 30. éjfél. Határidő után a pályázat érvénytelen!

Ki pályázhat?
Bármely magyarországi szervezet, cég, egyesület, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó vagy magánszemély pályázhat aki egyetért a pályázati kiírásban szereplő feltételekkel, megértette, elfogadta azokat.

Összesen mikre és mekkora mennyiségben pályázhatok egy adatlapon?
Egy pályázó egy adatlapon a következő támogatásokra pályázhat egyszerre: - 1 honlap ÁSZF-je - 1 honlap Adatvédelmi Tájékoztatója - 1 új honlap (ÁSZF és Adatvédelmi Tájékoztató az új honlap esetében is igényelhető!!) - 100 db Swarovski kristályos egyedi reklámtoll, vagy ceruza
Ez esetben 1 pályázó 4 pályázatának minősül. A Pályázatfeldolgozási díjat pályázatonként kell befizetni. 4 x 4500 Ft

Kell-e a pályázati adatlapon és a támogatás befizetéséről szóló igazoláson túl csatolnom mást a pályázathoz?
A pályázat benyújtáskor az egységes Pályázati adatlapot, a pályázatfeldolgozási díjat igazoló csekket, vagy átutalási kivonatot, a Pályázói bemutatkozót kell csatolni.
Ezeken kívül nem kell benyújtani semmilyen más okmányt, de az eredményhirdetést követően a nyertesektől a cég, szervezet, intézmény stb. kilétet igazoló dokumentumot (pl. cégkivonat, alapító okirat, vállalkozói igazolvány, stb.) meg kell küldeni elektronikusan részünkre.

Egy kedvezményezett részére hány adatlap nyújtható be?
Kedvezményezettenként csak egy pályázat, az az egy Pályázati adatlap és Pályázói bemutatkozó nyújtható be. Pályázóként több adatlapot is beküldhetek különböző kedvezményezettek részére? Igen, de vegye figyelembe, hogy ha valaki egy adatlapot nem megfelelően tölt ki, akkor a hibát a többi adatlapon megismételve az összeset elrontja. Ezért mi azt mondjuk, hogy lehetőség szerint ne halmozza a kedvezményezetteket.

Mik az elbírálás szempontjai?
- Az ÁSZF, Adatvédelmi Tájékoztató, Új honlap és Reprezentációs eszköz pályázatra elsősorban társadalmilag hasznos célzatú, vagy érdekes témával foglalkozó, vagy újszerű, izgalmas ötletet felsorakoztató, vagy kiemelt közösségi kapcsolatokat építő pályázatokat várunk.
Weboldalak vissza nem térítendő pénzbeli támogatása során a nagy érdeklődést ígérő, vagy kiemelt látogatottságot produkáló weboldalak, magas hozamot ígérő internetes vállalkozások létrehozásában vagy fenntartásában érdekelt pályázók élveznek előnyt, valamint az induló vállalkozások. Az említetteken kívül esélyes lehet minden olyan pályázat, ami érdekes, kreatív, mozgósító, figyelemkeltő, felrázó ötletet, vagy ötleteket felvonult. Ezeket részesítjük előnyben.

- A pályázatokra elsősorban hiánytalanul kitöltött adatlapokat várunk. További előny a pályázatoknál - és ez mind a három típusú pályázati támogatásra igaz - ha a pályázó vállalja, hogy támogatás esetén, felkérésre reklámfilmben, vagy reklám célú fotókon szerepeljen vállalkozása, cége, egyesülete, intézménye, stb!

Mi az a szponzorlogó?
A szponzorlogók a KKV Őrangyalt és üzleti partnereit népszerűsíti, ezek a legkülönfélébb piacorientált cégek lehetnek.
A támogatott pályázó vállalja, hogy a támogatása elnyerésétől számított három éven át feltünteti a weboldalán a támogatás tényét, a KKV Őrangyaltól kapott szponzorlogó kihelyezésével.

Hogy történik a pályázaton nyert eszközök kiszállítása a vissza nem térítendő reprezentációs eszköztámogatás esetén?
Az eszközöket biztonságos csomagolásban futárszolgálat szállítja a támogatottak Pályázati adatlapon megadott kézbesítési címre.
A reprezentációs eszközök kiszállítása: 2017. júliusában történik.
Sikertelen kézbesítés esetén, ha a pályázó az első kézbesítéstől számított 2 hónapon belül nem veszi át eszközeit, elveszíti azokra a jogosultságát

Hogy történik a pályázaton nyert weboldalak elkészítése és átadása a vissza nem térítendő partnertámogatás során nyert ingyenes weboldalak esetén?
A megítélt honlap támogatás azonnal igénybe vehető partnercégünknél, mely felveszi a nyertesekkel a kapcsolatot és a nyertes pályázó kívánságának megfelelően lefejlesztésre kerül a weboldal.
A weboldalak elkészítése és átadása a megrendelések beérkezésében sorrendjében, folyamatosan történik, a 30 munkanapos határidő betartásával.

Mikor kezdődik meg a pályázatok feldolgozása?
A pályázatok feldolgozása a beadási határidő - 2017. június 30. - lejárta után azonnal megkezdődik A pályázat beadó vagy a kedvezményezett szerepel a támogatottak listáján?
Mindenképpen a kedvezményezett és a pályázat beadója is szerepel a listán.

Mi történik a beadott pályázatokkal és a pályázók adataival a pályázat feldolgozása és a támogatások átadása után?
A pályázók adatait és pályázatait a 2017. évi pályázatunk támogatásainak átadása után töröljük, azokat semmilyen, a pályázaton kívüli egyéb célból nem használjuk. A támogatottak listáján, a támogatás átvételi dokumentációkon, és a támogatási szerződéseken kívül semmilyen adatot nem tárolunk. A pályázatokat a hozzá csatolt dokumentumokkal együtt (kivéve számlák, szigorú számadású bizonylatok és a törvény által meghatározott ideig megtartásra kötelezett dokumentumok) megsemmisítjük.
Azon pályázók adatait, akik a további tájékoztató anyagainkra, hírleveinkre feliratkoznak, addig tároljuk információs és hírlevél küldés céljából, míg a pályázó írásban nem kéri adatainak törlését. Kérjük a pályázóinkat, hogy vegyék figyelembe, hogy azon kívül semmit nem tudunk a pályázóról, amit a pályázati anyagában megoszt velünk. Ezért ha a pályázó elfelejti bemutatni a tevékenységet, cégét, alapítványát, vagy a kedvezményezettjét, akkor egyszerűen nem tudjuk értelmezni a benyújtott pályázatát.

Egységes pályázati adatlap_végleges.docxPályázati felhívás_végleges.docxPályázati tudnivalók végleges.pdfIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum