Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Astellas Gyermekrajz Pályázat 2015
Kiíró:
Móra Könyvkiadó Zrt.; Astellas Pharma Kft.
Határidő:
02/05/2016
Érvényes:
02/05/2016
Tárgymutató:
gyermekrajz-pályázat, Astellas 2015
Pályázhat:
A pályázatra akkor jelentkezhetsz, ha a nevezés beadásának napján már elmúltál 5 éves, de még nem vagy idősebb 12-nél
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>

Pályázati felhívás

Az Astellas Pharma és a Móra Könyvkiadó együttműködésében, az Informatikai és Könyvtári Szövetség (IKSZ), a Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Házi Gyermekorvosok Egyesülete partnerségével 2015-ben is keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosait!
Astellas Gyermekrajz Pályázat 2015 a hazai gyermekorvosok elismeréséért

Ha úgy érzed, a Te doktor nénid/doktor bácsid a legkedvesebb az egész világon, akkor itt az idő, hogy ezt másoknak is megmutasd: rajzolj, pályázz és nyerj! Ha elmúltál már 5 éves, de nem vagy még 12-nél idősebb, Magyarországon élsz és szeretsz rajzolni, küldd el nekünk legkedvesebb élményedet, ami doktor néniddel/ doktor bácsiddal kapcsolatos. Olyan technikával készíts alkotást, amely kétdimenziós, tehát lapos. Lehet ez zsírkréta, ceruza, festék vagy akár filctoll, de ragaszthatsz is, a lényeg, hogy egy A4-es lapra készítsd el a műved.
Ha van esetleg olyan konkrét történeted doktor nénidről/doktor bácsidról, amelyet a rajz mellett szívesen megosztanál mindenkivel, vagy esetleg néhány mondatban meg tudod fogalmazni, miért ő a világ legjobb gyermekorvosa, ne habozz, kérünk, írd meg nekünk azt is és mellékeld a rajzodhoz! Hadd tudja meg az orvosod, miért szereted Őt és miért vagy nagyon büszke rá!
A rajzod hátulján ne felejtsd el feltüntetni nevedet, pályaműved címét és a pontos születési dátumodat (utóbbit a kategória miatt). A kor meghatározásánál mindenkinél egységesen a beküldés időpontját vesszük alapul. Minden pályázó csak egy alkotással nevezhet!

A pályamunkákat postai úton az alábbi címre várjuk:
SESAME Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf. 448.
A borítékra feltétlenül írd rá a következő jeligét: Astellas Gyermekrajz Pályázat 2015
A postán beküldött pályaművek feladási határideje: 2016. február 5., 24.00 óra
Részletes pályázati információk:

KIK PÁLYÁZHATNAK?
A pályázatra akkor jelentkezhetsz, ha a nevezés beadásának napján már elmúltál 5 éves, de még nem vagy idősebb 12-nél.

HOGYAN PÁLYÁZHATSZ?
A pályaművedhez jelentkezési lapot és Adatkezelési Nyilatkozatot kell benyújtanod, amelyet egyben a pályázat weboldaláról tudsz letölteni (http://www.astellasdij.hu/gyermekrajz). Pályázni a következő három korcsoportban lehet: 5-6 éves, 7-9 éves, és 10-12 éves. Nagyon fontos, hogy a jelentkezési lapot figyelmesen töltsd ki! Javasoljuk, hogy ebben mindenképpen kérd szüleid segítségét! A kitöltött jelentkezési lapodat ne felejtsd el legalább az egyik szülővel vagy gondviselővel aláíratni, a nevezésed ugyanis csak így lesz érvényes!
Az idei pályázati esztendőben egy fontos újítást vezetünk be. Mielőtt a rajzodat beküldenéd, arra kérünk, látogasd meg szüleiddel a megrajzolt orvosod (ha beteg lennél, akkor úgyis találkoztok, egyébként meg természetesen az egészséges rendelés idejében), vidd el hozzá az alkotásod és készítsetek egy közös fotót, amelyen a rajzzal együtt mindketten rajta vagytok. Míg a rajzodat a jelentkezési lappal együtt postára adod, kérjük, a fotót a gyermekrajz@astellasdij.hu címre saját neved és a megrajzolt orvos nevének feltüntetésével küldd el nekünk! A 2015-ös pályázaton csak akkor lesz érvényes a nevezésed, ha a fotód is beérkezett.

Alkotásodat és jelentkezési lapodat helyezd egy A4-es borítékba és a következő címre postázd el:
SESAME Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf. 448.
A borítékra feltétlenül írd rá a következő jeligét: Astellas Gyermekrajz Pályázat 2015
Kérjük, hogy a postára adás elsőbbségi és ajánlott jelzésekkel történjen, mert így tapasztalataink szerint a célba érés sokkal biztonságosabb, ráadásul nyomon követhető. Azt viszont kifejezetten kérjük, hogy a "tértivevényes” feladást ez esetben ne használd, mert a fogadó postán a kézbesítésnél ez jelentős bonyodalmakat okoz.

Megköszönjük, ha a postai feladással egy időben a gyermekrajz@astellasdij.hu címre is kapunk Tőled vagy szüleidtől értesítést a nevezés beküldéséről. A 2016. február 5., 24.00 óra után postára adott pályamunkákat nem tudjuk elfogadni. (A postai bélyegzőn szereplő dátum a mérvadó!)
Az Astellas Gyermekrajz Pályázatot az Astellas Pharma, a Móra Könyvkiadó, az Informatikai és Könyvtári Szövetség, a Magyar Gyermekorvosok Társasága, valamint a Házi Gyermekorvosok Egyesülete közösen gondozza. Teszik ezt azzal a céllal, hogy a csodálatos alkotásokon keresztül minél többen megismerjék a világ legkedvesebb gyermekorvosait és hogy a sok jóért és örömért a nagy nyilvánosság előtt, Veled együtt mondjanak köszönetet.

ÉRTÉKELÉS ÉS DÍJAZÁS
A nyerteseket az 5-6 éves, 7-9 éves, 10-12 éves korosztályokban jutalmazzuk. Az egyes korosztályok legjobbjai értékes nyereményekben részesülnek. A beérkezett pályaművek a beküldési határidő lejárta után - 2016. február 12-26. között - a nagyközönség bevonásával zajló internetes közönségszavazáson vesznek részt. Az internetes szavazáson az egyes korcsoportokban legtöbb voksot kapó rajzok alkotói a pályázat közönségdíját kapják. A pályázat zsűrije a beérkezett alkotásokat a közönségszavazástól függetlenül, azzal párhuzamosan értékeli és saját rangsort állít fel. Ennek eredményeként a pályázat mindhárom korcsoportjában dobogósokat és nyertest hirdet.
Szeretnénk e pályázattal az iskolákat és a pedagógusokat idén is motiválni, ezért a következő felajánlást tesszük: azon iskola, ahonnan a 2015-ös Astellas Gyermekrajz Pályázatra arányosan a legtöbb érvényes nevezés érkezik, a Móra Könyvkiadó nagylelkű felajánlásának köszönhetően egy 140 ezer forint értékű könyvcsomagot vehet majd át. Az arányt az érvényes nevezést beküldő diákok/az intézményben tanuló, a pályázati korosztályba eső gyermekek száma hányadosaként számoljuk. A könyvcsomagot a nyertes intézmény képviselői a Móra Könyvkiadó webáruházából válogathatják majd össze.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK
JOGI ÉS SZEMÉLYI FELTÉTELEK
Mivel a pályázók egyike sem tölthette be még a 14. életévét, így mindenkire érvényes, hogy nevezni csak a törvényes képviselő hozzájárulásával lehet. A pályázat kiírói, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak.

PÁLYAMUNKÁD BEADÁSÁNAK FELTÉTELEI:
Minden pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázatod érvénytelenné válik, és nem kaphatsz díjat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor köteles vagy a díjat visszaszolgáltatni.
Pályamunkád beadásával egyben kijelented, hogy az a saját alkotásod, továbbá felelősséget vállalsz azért, hogy az általad benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát.
A pályázatra csak olyan alkotást nevezhetsz be, amellyel más, hasonló jellegű versenyen még nem szerepeltél.

SZERZŐI ÉS FELHASZNÁLÓI JOGOK
Pályázatod benyújtásával a pályamunkához fűződő szerzői jogaid alapján a kiíró részére az alábbiak szerint adsz felhasználási engedélyt:
- A pályázat kiírója a pályázat és a későbbi pályázatok, továbbá a később a pályaművekből rendezendő kiállítások népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaművek felhasználására minden esetben, de csakis a pályázó, vagyis a Te neved feltüntetése mellett.
- A kiíró - úgyis mint egy lehetséges kiállítás rendezője - jogosult a művek nyilvánosságra hozatalára a kiállítások, továbbá a kiállításokhoz szorosan kapcsolódó katalógus, programfüzet, internetes felület, reklám, PR tevékenység stb. keretében. Jogosult ezen kívül még a díjátadón a résztvevőkről készült fotók cikkekben való megjelentetésére.
- Pályázatod benyújtásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a pályázat kiírói a pályaművedről készült reprodukciót akár könyv alakban, akár elektronikus formában többszörözze, valamint megjelentesse és ennek érdekében a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot adsz, neved feltüntetése mellett. A fent megnevezett megjelenésekért külön díjazásra nem tarthatsz igényt.
- Az általad megadott elérhetőségeket a kiíró adatbázisában regisztrálja, azokat harmadik személynek csak a külön beleegyezéseddel adja ki.

AZ EREDETI PÁLYAMŰVEK SORSA
A legjobbnak bizonyuló alkotásokból 2016 tavaszán és nyarán vándorkiállítást készítünk, amelyet az ország különböző egészségügyi, kulturális és oktatási intézményeiben mutatunk be. A kiállításon részt vevő darabokat nem áll módunkban visszajuttatni. Az e körbe nem tartozó alkotásokat előzetes egyeztetést követően 2016. május 31-ig irodánkban személyesen át lehet majd venni. Az át nem vett pályaművek megőrzéséért a későbbiekben felelősséget nem vállalunk.
http://gyermekrajz.astellasdij.hu

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
jeletkezési lapIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum