Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Pályázati felhívás nagycsaládos pályázók számára - Erzsébet-program (egyéni pályázat)
Kiíró:
Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány
Határidő:
02/28/2014
Érvényes:
02/28/2014
Tárgymutató:
üdülési szolgáltatás nagycsaládosok - Erzsébet-program (egyéni pályázat)
Pályázhat:
Azon belföldi illetőségű magánszemélyek, akiknek a családjában az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem nem haladja meg 2014. január 1-jén érvényes minimálbér összegét1, továbbá három vagy annál több - 20. életévüket a pályázat benyújtása napján be nem töltött - gyermeket nevelnek saját háztartásukban, akik után családi pótlékra jogosultak
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>

Pályázati felhívás
nagycsaládos pályázók számára
2014.

A pályázat célja:
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) az Erzsébet-program keretében - az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében - nagycsaládosok számára pályázatot hirdet. A pályázattal elnyerhető támogatást az Alapítvány üdülési szolgáltatás formájában nyújtja. A jelen pályázattal elnyerhető üdülési támogatásra kizárólag a felhívásban meghatározott követelményeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak.

Kedvezményezettek köre:
Azon belföldi illetőségű magánszemélyek, akiknek a családjában az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem nem haladja meg 2014. január 1-jén érvényes minimálbér összegét, továbbá három vagy annál több - 20. életévüket a pályázat benyújtása napján be nem töltött - gyermeket nevelnek saját háztartásukban, akik után családi pótlékra jogosultak.
Az elektronikus formában benyújtott adatlapon egy pályázat keretében kizárólag egy család pályázhat és részesülhet az Alapítvány által nyújtott támogatásban. Amennyiben a pályázatban részt vesz a pályázó házastársa/élettársa is, az adatlapon fel kell tüntetni a házastárs/élettárs adatait is.
Elnyert támogatás esetén:
- a pályázó és a közös háztartásban élő házastársa/élettársa, valamint a pályázat benyújtásakor a 14. életévét már betöltött gyermeke 5000 Ft/fő önerő befizetésével;
- a pályázat benyújtásakor 3-14 életév közötti gyermeke 2500 Ft/fő önerő befizetésével
veheti igénybe az elnyert üdülési szolgáltatást.
A pályázók a http://www.erzsebetprogram.hu honlapon elérhető szálláshelyeken, a postai úton kiküldésre kerülő Erzsébet Kártya segítségével vehetik igénybe az elnyert támogatást.
Azon pályázók, akik a 2013. évi Erzsébet-program keretében támogatást nyertek, és számukra az Erzsébet Kártya korábban kiküldésre került, a korábban megküldött kártya segítségével vehetik igénybe az üdülési szolgáltatást.
Az üdülési szolgáltatás igénybevétele a családdal együtt üdülő 3 év alatti gyermek részére térítésmentes, de a pályázati adatlapon kötelező megadni a 3 év alatti gyermekre vonatkozó adatokat is.
A pályázati adatlapon legalább azon 3 gyermeket szükséges szerepeltetni, akik az üdülési támogatás felhasználásában ténylegesen részt kívánnak venni. A pályázati adatlapon megjelölt személyek későbbi módosítására nincs lehetőség.

Általános pályázati feltételek:
- Pályázni a http://www.erzsebetprogram.hu honlapon található elektronikus pályázati adatlap kitöltésével lehet;
- Egy pályázati adatlapon kizárólag egy család nyújthat be pályázatot;
- Egy személy kizárólag egy pályázat keretében részesülhet az Alapítvány által nyújtott támogatásban;
- A pályázat kötelező mellékleteit kizárólag az Alapítvány által meghatározott, a http://www.erzsebetprogram.hu honlapról letölthető formanyomtatványokon lehet benyújtani. A mellékleteket aláírt, digitalizált formában kell feltölteni a pályázati adatlap kitöltésével egyidejűleg, JPEG / PNG-formátumban, dokumentumonként legfeljebb 1 MB méretben;
- A hibásan, hiányosan vagy nem feldolgozható adatokkal kitöltött és kötelező mellékletek nélküli, illetve határidő után beérkezett pályázat érvénytelen;
- Az érvénytelenül beadott pályázat hiánypótlására, javítására nincs lehetőség;
- Az adatok valóságtartalmát az Alapítvány ellenőrizheti;
- A pályázók a pályázat benyújtását követően visszaigazoló e-mailt kapnak. Az e-mailben található internetes hivatkozásra (linkre) kattintva kell aktiválni a pályázatot, legkésőbb 2014. február 28. napja 24:00 óráig. Aktiválás hiányában a pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek;
- A pályázó a pályázat aktiválását követően pályázati azonosító számot kap;
- A pályázó legkésőbb a pályázat aktiválását követő 15. munkanapig az Alapítványtól e-mailben kap tájékoztatást a pályázat elbírálásának eredményéről;
- Az önerőt a kedvező pályázati döntésről szóló értesítő e-mail kézbesítését követő 30 munkanapon belül, egy összegben, a pályázat benyújtásakor kapott pályázati azonosító szám közlemény rovatban való feltüntetésével kell átutalni az Alapítvány alábbi bankszámlaszámára:
OTP Bank 11794008-20540498
- Az elnyert üdülési szolgáltatást a http://www.erzsebetprogram.hu oldalon feltüntetett, első sorban állami üdülőkben vehetik igénybe a nyertes pályázók;
- Jelen pályázat támogatási feltételei a pályázati keretösszeg kimerüléséig, de legkésőbb 2014. február 28. napjáig állnak fenn;
- A pályázattal elnyerhető támogatás nem terjed ki az üdülés helyszínére történő utazás megszervezésére, valamint az utazás költségeire;
- Az elnyert üdülési szolgáltatás legkésőbb 2014. december 31. napjáig megkezdett üdülésre vehető igénybe, amely határidő meghosszabbítására nincs lehetőség.

Amennyiben a támogatás a határidő lejárta előtt nem kerül felhasználásra, az elnyert támogatás érvényét veszti, illetve a befizetett önerő visszafizetésére nincs lehetőség.
A pályázat benyújtható: 2014. február 28. napjáig
a http://www.erzsebetprogram.hu honlapon elérhető elektronikus pályázati adat kitöltésével.
A pályázati adatlap kötelező mellékletei:
- Pályázói nyilatkozat, amely kizárólag a http://www.erzsebetprogram.hu honlapról letölthető formanyomtatványon csatolandó;
- Munkáltatói igazolás / ellátásról szóló nyilatkozat, amely kizárólag a http://www.erzsebetprogram.hu honlapról letölthető formanyomtatványon csatolandó.

Tájékoztatás:
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program népszerűsítése érdekében a szociális üdültetési helyszíneken kép- és hangfelvételt készíthet, illetve filmet forgathat, melyet népszerűsítési céljaira felhasználhat. A pályázat benyújtásával a pályázó és a kedvezményezett elfogadja a kép- és hangfelvétel rögzítését, valamint annak készítéséhez és az MNÜA általi szabad felhasználásához kifejezett hozzájárulását adja.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum