Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Mesehősök növényei
Kiíró:
Szamóca Kiskertész Tanoda; Füvészkertért Alapítvány
Határidő:
03/30/2018
Érvényes:
03/30/2018
Tárgymutató:
rajzpályázat, mesehősök növényei
Pályázhat:
3-10 éves gyerekek, óvodás csoportok és osztályközösségek (1-5 osztály)
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

"Mesehősök növényei"
rajzpályázat 3-10 éves gyerekek, óvodás csoportok és osztályközösségek (1-5 osztály) részére

A Szamóca Kiskertész Tanoda és a FŰFA Tankert (Füvészkertért Alapítvány) pályázatot hirdet 3-10 éves gyerekeknek, óvodás csoportoknak és osztályoknak (1-5.osztály), a "Mesehősök növényei" programban való részvételre.
A nyertes osztályok/csoportok egy gyakorlati kertészkedős foglalkozáson vesznek részt a Szamóca Kiskertész Műhelyben, a Füvészkertben, ahol megismerkednek választott mesehősük kedvenc növényeivel, ültetnek, alkotnak.
Az egyéni jelentkező nyereménye, hogy a Szamóca Kiskertész Klubban megtartsuk a kedvenc mesehőse köré épített foglalkozást. Ezen a foglalkozáson a nyertes gyerek, és 3 gyerek meghívottja díjmentesen vehet részt.

Kertészkedj kedvenc mesehősöddel: ültess egy katicalánnyal, keresd meg az örökké termő fát egy mókussal, szüretelj tündérekkel, csodáld meg egy virág szépségét, ahogy a Kis herceg tette. Belépünk a mesék birodalmába, hogy a mesehősökkel együtt tapasztaljuk meg azt a csodát, hogy hogyan lesz egy pici magból, egy égig érő paszuly. Gyertek, lépjetek be kedvenc mesétekbe, segítsetek a főszereplőknek vetni, locsolni, kincset keresni, és cserébe egy olyan kalandokkal tarkított utazásra viszünk, mely végigvezet a dzsungeltől a pusztáig, idegen bolygókat, és a holdat is érintve. Az aktuálisan zajló "Mesehősök növényei" programról itt olvashatsz: http://www.gyerekkertesz.hu/mesehosok-novenyei/

Rajzoljátok, vagy bármilyen más technikával mutassátok be, kedvenc mesehősötöket és a hozzá köthető növényeket. (Például: Bogyó és Babóca napraforgója, Harry Potter és a mágikus növények, Kis herceg és a rózsa, az akácfa melyre Nemecsek, Boka és Csónakos elbújt a Füvészkertben a vörösingesek elől...) Használjatok minél érdekesebb, innovatívabb technikát, a lényeg, hogy növények is szerepeljenek az alkotáson.
A nyerteseket szakmai zsűri választja ki.
A nyertesek száma: 1 osztály, 1 óvodás csoport és 1 egyéni jelentkező (3-10 éves)
(Amennyiben sikerül programunkra támogatókat találni, úgy bővülhet a nyertes csoportok létszáma.)
A nyertes csoportok, a Szamóca Kiskertész Tanoda irányításával egy gyakorlati kertészkedős foglalkozáson vesznek részt a FŰFA Tankertben (ELTE Füvészkert). A nyertes csoportokat április, május, június hónapokban fogadjuk, a nyertesekkel egyeztetett időpontban.
Az egyéni jelentkező nyeremény foglalkozása a Szamóca Kiskertész Klubban, egy szombati napon 2018. szeptember-2018. december között lesz, előre egyeztetett időpontban. A foglalkozás helyszíne: FűFa Tankert, Füvészkert.

A pályázaton tüntessék fel a résztvevők:
- Egyéni jelentkezők esetében a gyerek/szülő nevét, elérhetőségét, a gyerek életkorát.
- Csoportok esetében: csoport/osztály és óvoda/iskola elérhetőségeit, és a vezető pedagógus nevét,elérhetőségeit.

A pályázat célja:
A Mesehősök növényei programunk célja, hogy közelebb hozza a gyerekeket a természethez. Játékosan, észrevétlenül tanulnak a gyerekek, a növényekről, élővilágról tapasztalás útján. A kedvenc mesehőssel való közös kertészkedés olyan gyerekkori élmény, amire mindig emlékezni fognak.

Pályázati feltételek:
A pályázók köre: a pályázaton indulhat bármely óvoda és 1-5 osztályos iskolai osztály, valamint egyéni jelentkezők esetében: 3-10 éves gyerekek.
A jelentkezés feltételei: A pályázó elfogadja a pályázati kiírásban részletezett feltételeket, és a nyertesek kiválasztásának módját.
A pályázó a pályázati anyag benyújtásával hozzájárul, hogy a pályázati anyagot (rajzokat, képeket, esszéket, információkat) a kiíró felhasználja a program népszerűsítéséhez, kommunikációjához.

A pályázati anyag tartalma:
1 db rajz vagy bármely más technikával készült képzőművészeti alkotás. A pályázó adatai: gyerek/szülő illetve óvoda/iskola neve, kapcsolattartó neve elérhetősége.

A pályázatok beküldési módja, határideje:
A pályázatokat kizárólag elektronikus úton a szamoca@gyerekkertesz.hu címre várjuk, vagy fel lehet tölteni a https://www.facebook.com/Szamocatanoda/ oldalon a "Szamóca Kiskertész" csoportba. Az installációkról, képzőművészeti alkotásokról fotókat várunk.
A pályázat beadásának határideje: 2018. március 30.

A pályázatok megvalósítása:
A nyertes csoportok fogadása 2018. április, május hónapok folyamán előre egyeztetett időpontban történik. A foglalkozás időtartama 1 óra. A foglalkozás a FűFa Tankertben (ELTE Füvészkertben) zajlik.
Az egyéni jelentkező nyeremény foglalkozása a Szamóca Kiskertész Klubban, egy szombati napon 2018. szeptember-2018. december között lesz, előre egyeztetett időpontban. A foglalkozás helyszíne: FűFa Tankert, Füvészkert.
A pályázat nem tartalmazza a helyszínre utazás költségét!

A pályázatok elbírálása, eredményhirdetés: A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.
Eredményhirdetés: 2018. április 10.
További részletek: http://www.gyerekkertesz.hu
https://www.facebook.com/Szamocatanoda/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum