Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Kézen-fogva pályázat
Kiíró:
Info-Szponzor Kft.
Határidő:
03/18/2019
Érvényes:
03/18/2019
Tárgymutató:
verselő antológiák, Kézen-fogva
Pályázhat:
szerelmespárok, élettársak, házastársak, szülők és gyerekek, nagyszülők és unokák, testvérek vagy egyéb rokoni kapcsolatban állók, de barátok, baráti társaságok, osztályok, stb. stb. stb. is
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Kézen-fogva pályázat

Az előző években kiadónk színvonalas nyomtatot megjelenéshez tudott segíteni sok-sok amatőr írót. Erről tanúskodnak a 2008 óta rendszeresen megjelenő Verselő Antológiák, a nyaranta megjelenő tematikus antológiák és számos szerző önálló kötete. Ezekről a könyvekről, az íróktól és olvasóktól visszaérkezett sok-sok pozitív vélemény jelzi, hogy sikerült elérhető áron magas minőséget, a szerzők számára elégedettséget és örömet nyújtanunk.
Megjelent köteteinkről a honlapunkon juthatsz több információhoz.

Korunkban, amikor annyi mindenért meg kell küzdenünk, amikor annyi mindenről le kell mondanunk, különösen fontos a lélek táplálása.
Erre különleges lehetőséget kínál egy olyan válogatás, amelyben magunk és mások írásait, alkotásait élvezhetjük és amelyet továbbadhatunk azoknak, akik számára fontosak vagyunk és akik a számunkra fontosak.
2015-ben úgy döntöttünk, hogy útjára indítunk még egy új, különleges antológia-sorozatot, amellyel sokak kérésének és az elmúlt évek kiadói, szerkesztői tapasztalatainak is eleget teszünk.
A sorozat címe: Kézen-fogva.

Mi volt az újdonság?
Ebbe a kötetbe nem egy-egy szerző, hanem szerzők pályázhatnak!
Mit jelent ez?
Azt, hogy olyan szerzőpároknak, szerzőcsoportoknak biztosítunk megjelenési lehetőséget, akik valamilyen kapcsolatban állnak egymással.
Pályázhatnak szerelmespárok, élettársak, házastársak, szülők és gyerekek, nagyszülők és unokák, testvérek vagy egyéb rokoni kapcsolatban állók, de barátok, baráti társaságok, osztályok, stb. stb. stb. is!
Lehetségessé válik tehát, hogy egy helyen legyen olvasható a szülő és gyermeke írása, hogy a nagypapa verseit a kis unoka illusztrációi kísérjék, hogy barátok, szerelmesek jelentkezzenek közösen és mutassák meg alkotásaikat.
Családok, baráti társaságok, egyéb közösségek is megoszthatják a világgal értékeiket.
A művek kapcsolódhatnak egymáshoz, de ez nem feltétel. Ha írtok, rajzoltok, fényképeztek, akkor jelentkezzetek közösen!
Készítsetek egy közös képet (ha ez valamiért nem megoldható, akkor különálló fotókat is elfogadunk – a lényeg, hogy minden alkotóról legyen kép), egy rövid bemutatkozó szöveget és az alkotásokkal együtt küldjétek el nekünk!
Hamarosan kézbe vehetitek azt a könyvet, amelyben nyomtatásban találkozhatok munkáitokkal.
Ez a kiadvány megőriz benneteket az örökkévalóság számára!
A közösen pályázók száma 2 és a . közé eshet. Egy korlát mégis van.

Egy pályázat terjedelme nem lépheti túl a 30 oldalt és el kell érnie az 5 oldalt.
Pályázni lehet bármilyen írott művel (vers, próza, stb.), vagy fekete-fehér képzőművészeti alkotással (rajz, fotó, stb.), természetesen bármilyen összetételben, a fontos, hogy a pályázat mindegyik alkotótól tartalmazzon művet.

A kiadvány adatai:
A/5-ös méretű, keménytáblás, cérnafűzőt.
...és ami 2019-ben igazán különleges! A kiadó döntése értelmében (melyben lemond a hasznáról és csak a költségeket, valamint a ráfordított időt veszi figyelembe) a kötet az elmúlt évihez képest egyetlen fillérrel sem kerül többe a szerzőknek! Pedig az előző évi megjelenés óta eltelt időben is volt néhány áremelkedés (például a papír árakban), de mindezeket a kiadó átvállalja!
Tehát:
Részvételi díj továbbra is: 2980 Ft/oldal.
...és ezt csak megjelenés esetén kell megfizetni.
Ráadásul!
A részvételi díj tartalmazza a megjelenés és a postázás költségét egy megadott belföldi szállítási címre, valamint minden 5 oldal után 6 tiszteletpéldány árát. Ezek a tiszteletpéldányok elegendőek arra, hogy minden pályázónak jusson belőle, sőt talán még ajándékozásra is marad néhány kötet. (Tehát még egyszer! Ezek ára már benne van a részvételi díjban!)
Csak a pontosság kedvéért: Mi a különbség a pályázati díj és a részvételi díj között? A pályázati díj olyan összeg, melyet a pályázat benyújtásakor meg kell fizetni, majd a pályázat eredményétől függetlenül a pályázat kiírójánál marad. Tehát ha nem jelenik meg a szerző írása, akkor is pénzébe került a próbálkozás. Az általunk alkalmazott részvételi díjat csak abban az esetben kell megfizetni, ha a pályázat részben vagy egészében elfogadásra került és mindig az elnyert oldalszámnak megfelelő összeget.

Tehát...
Pályázati díj: nincs.
Az igényelt oldalakon a műveken kívül helyet kap egy (vagy több) fekete-fehér fénykép a szerzőkről és egy rövid bemutatkozó szöveg, összesen fél oldal terjedelemben.
A pályázat benyújtása:
A pályázati anyag benyújtható e-mailben, az infoszponzor@gmail.com címre küldött levélben, a legegyszerűbb formában, jegyzettömbben vagy szövegszerkesztőben, csak alapformázásokkal (sorok, vastag, dőlt, aláhúzott, középre vagy jobbra, balra igazított). Kérjük, hogy az anyag a felsoroltakon kívül ne tartalmazzon semmilyen különleges formázást!

A pályázati anyagnak tartalmaznia kell:
- az írásos és/vagy képes pályázati anyagot
- egy (vagy több) fekete-fehér fotót a szerzőkről
- egy bemutatkozást (max. 1000 karakter)
- és egy postázási címet és telefonszámot is.
A pályázatokat az infoszponzor@gmail.com címre kérjük eljutatni.
Pályázati határidő: 2019. március 18.

Valamennyi pályázót értesítjük, hogy pályázati anyaga (részben vagy egészében) bekerülhet-e a kötetbe. Bekerülés esetén elküldjük a részvételi díj befizetéséhez szükséges adatokat (befizetendő összeg, számlaszám).
Amint az anyag szerkesztésével elkészültünk, a pályázóknak PDF formátumban elküldjük a szerkesztet oldalakat.
Ezt már úgy fogják látni, ahogy a kötetben megjelenik. A pályázók ellenőrzés után visszaküldik a PDF fájlt és jelzik, ha javítási igényük van. Ha szükséges, javítás után újabb ellenőrzésre ismét megkapják az anyagukat. Amikor a szerkesztet anyag mindenben megfelelő (természetesen ez remélhetőleg már az első alkalommal így lesz), akkor a pályázók a PDF fájl visszaküldésével jelzik, hogy a szerkesztet oldalak tartalma és formája rendben van és a megjelenéshez hozzájárulnak.

Amikor a kötetek elkészülnek, a kiadó a postázási címekre minden 5 megjelent oldal után 6 tiszteletpéldányt eljutat a szerzőkhöz.
A részvételi díjon felül a pályázóknak semmilyen más jogcímen további fizetni valójuk nem lesz. A befizetett összegről természetesen mindenki számlát kap, amit a kötetekkel együtt juttatunk el a szerzőkhöz. A tiszteletpéldányokon felül is rendelhetők további kötetek.
Ezek ára: 1990 Ft/db.
Megmaradni az utókornak!

A kötetek ISBN számmal rendelkeznek, így hivatalosan is könyveknek számítanak és a kötelespéldányok révén a megjelenés után megtalálhatók lesznek a hat legjelentősebb magyar könyvtár polcain.
...és ahogy már korábban jeleztük a köteteket a könyvesboltokban is megtalálhatják az érdeklődők!
A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet az infoszponzor@gmail.com címen.
A cégről további ismeretekhez a honlapon, legyenkonyved.hu weboldalon juthatok és megtalálhatóak vagyunk a Facebook-on is mint Legyen könyved oldal, illetve csoport.
http://legyenkonyved.hu/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum