Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Szent-Györgyi Albert Hazahívó Ösztöndíj tapasztalt kutatóknak (konvergencia program) 2013
Kiíró:
Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal
Határidő:
05/13/2013
Érvényes:
05/13/2013
Tárgymutató:
ösztöndíj tapasztalt kutatóknak, Szent-Györgyi Albert
Pályázhat:
tapasztalt kutatók
Bookmark and Share Add a Startlaphoz
A kiíró(k) adatai

Pályázati felhívás
a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal által
a TÁMOP 4.2.4. A/2-11-1-2012-0001
Nemzeti Kiválóság Program - Hazai hallgatói, illetve kutatói
személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és
működtetése konvergencia program c.
kiemelt projekt keretében meghirdetett kutatói ösztöndíj
programhoz
Szent-Györgyi Albert Hazahívó
Ösztöndíj tapasztalt kutatóknak
(Konvergencia program)
2013
A Társadalmi Megújulás Operatív Program részeként megvalósuló Nemzeti Kiválóság Program (NKP) célja a kimagasló oktatási, kutatási tevékenység ösztönzése a nemzetgazdasági, valamint az európai gazdasági térség szempontjából jelentős eredmények elérése céljából. A Program minden tudományterületre, de elsősorban a műszaki és a természettudományok, a matematika és az élettudományok területére kíván anyagi erőforrásokat összpontosítani, elősegítve ezzel az Innovatív Unió kezdeményezésében megfogalmazott tagállami feladat érvényre juttatását.
A Szent-Györgyi Albert Hazahívó Ösztöndíj tapasztalt kutatóknak pályázat célja kiemelkedő szakmai, tudományos teljesítménnyel, jelentős kutatási projektvezetői tapasztalattal és nemzetközi elismertséggel bíró tapasztalt oktató-kutatók hazatérésének elősegítése, továbbá a hazai felsőoktatásba történő beilleszkedésük anyagi és szakmai támogatása.

A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal a pályázatot a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával hirdeti meg.
A jelen ösztöndíj felhívás támogatási kerete a támogatásban részesült pályázók létszáma alapján kerül meghatározásra. A kiírás tervezett keretösszege 240 000 000 Ft, ami a támogatottak számától függően változhat.
Jelen pályázati felhívás keretében várhatóan 15 ösztöndíjra pályázó részesülhet támogatásban.
Az ösztöndíj havi összege: 1 000 000 Ft.
Jelen Ösztöndíjra minden tudományterület képviselői pályázhatnak.
Az elbírálásnál előnyben részesülnek a műszaki és természettudományok, a matematika és az élettudományok területéről érkező pályázatok.
A pályázatot elektronikus formában kell benyújtani. A pályázat benyújtásának előfeltétele, hogy a pályázó az informatikai rendszerben (http://www.nemzetikivalosag.hu) regisztrálja magát. A regisztrációt igazoló regisztrációs nyilatkozatot - melyet a rendszer generál - a pályázó köteles kinyomtatni, aláírni és a pályázat beadási határidejéig postára adni (a postai bélyegző dátuma számít) a következő címre: Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal, Nemzeti Kiválóság a Konvergencia Régióban Projektiroda, 2801 Tatabánya, Pf. 1826. A borítékra kérjük, írják rá az ösztöndíj pályázat nevét.
A pályázatot és annak összes mellékletét magyar nyelven kell benyújtani. A pályázatot az informatikai rendszerben kell feltölteni, annak véglegesítésével a pályázat beadottnak minősül. A véglegesítésnek 2013. május 31. 18:00 óráig kell megtörténnie, a határidő lejártával a rendszer azt nem engedélyezi.
Javasoljuk, hogy véglegesítés előtt a pályázat automatikus ellenőrzésének lefuttatását a határidő lejárta előtt legalább 4 órával indítsák el, hogy kellő idő álljon rendelkezésre, amennyiben valamit még pótolni szükséges.
A regisztrációs nyilatkozat postai úton történő beérkezése nélkül is lehet a pályázatot véglegesíteni az informatikai rendszerben.
A pályázat benyújtása az informatikai rendszerben 2013. április 23-tól lehetséges.
A pályázatok beadási határideje: 2013. május 13.
Postai szolgáltatóval, e-mail-en, személyesen illetve egyéb módon beadott pályázatok befogadása nem lehetséges.
A pályázattal kapcsolatos kérdéseiket az elektronikus pályázati rendszeren keresztül, illetve a következő e-mail címen tehetik fel: szentgyorgyi424@kih.gov.hu.
A pályázat kitöltésére szolgáló informatikai rendszer elérhetősége:
http://www.nemzetikivalosag.hu.

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
pályázati csomag
Távoktatási tanfolyamaink

Ajánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes

Nyomtatóbarát változat
Vissza
Felhasználási feltételek