Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Trendhim Scholarship
Kiíró:
Trendhim
Határidő:
12/01/2019
Érvényes:
12/01/2019
Tárgymutató:
ösztöndíj, üzlet, dizájn, marketing, IT
Pályázhat:
alap diplomaszerző vagy posztgraduális tanulmányokat folytató hallgatók
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Trendhim Scholarship

A Trendhim Scolarship (ösztöndíj) azért jött létre, hogy olyan hallgatókat támogasson és segítsen, akik szenvedélyesen érdeklődnek az üzlet, a dizájn, a marketing és az IT világa iránt, és akik az említett területeken szeretnének maguknak karriert vagy saját vállalkozást.
Arról álmodozol, hogy marketing, divat, IT, kereskedelem, menedzsment vagy sales területen helyezkedsz el? Ha igen, akkor szívesen segítünk. Megalkottuk a Trendhim Scolarshipet, így minden évben támogathatunk egy vagy több hallgatót 2000 euróval.

Az ösztöndíj lényege
A Trendhim egy olyan cég, amely komolyan veszi a fiatal tehetségek felkarolását. Hiszünk abban, hogy a hallgatók és azok álmainak felkarolásával a saját jövőnket alapozzuk meg az e-kereskedelemben. Kíváncsian várjuk és szívesen meghallgatjuk az új jelentkezőket!

Hogyan jelentkezhetsz?
A sikeres jelentkezéshez a hallgatónak a következő területeken kell alap diplomaszerző vagy posztgraduális tanulmányokat folytatnia:
- Üzleti, könyvvitel vagy pénzügy
- Marketing és menedzsment, digitális marketing és értékesítés
- IT és webfejlesztés
- Vezetéselmélet és szervezés
- Vállalkozáselmélet
- Divat is dizájn
Kor- és származásbeli megkötésünk nincsen. Nyilvános, magán és online egyetemek és kurzusok hallgatói is jelentkezhetnek. PHD hallgatók éppúgy pályázhatnak az ösztöndíjra.

Hány ösztöndíj érhető el?
A Trendhim Talent Scholarship egy nyertesnek lesz felajánlva. Amennyiben több arra érdemes jelölt is felbukkan, a Trendhim két nyertest is kiválaszt, akik fejenként 1000 eurót kapnak.

Mire használhatod fel az ösztöndíjat?
A Trendhim Talent Scholarship elsősorban azért jött létre, hogy a hallgatót annak tanulmányaival kapcsolatos költségekben támogassa, vagyis a tandíj, jegyzetek, online kurzusok, lakhatás, tanulmányutak, utazás, stb. költségeiben
Az ösztöndíj azonban felhasználható tanterven/iskolán kívüli kurzusokon való résztvételre és személyes fejlődési projektekre is.

Kik voltak az előző nyertesek?
A Trendhim ösztöndíjprogramja egy éve indult abból a célból, hogy tehetséges hallgatókat támogassunk a céljaik és az álmaik megvalósításában.
Az érdeklődés már a kezdetektől nagy volt, és a választás sem volt könnyű. Noha először csak egy hallgatót akartunk ösztöndíjjal támogatni, a több mint 1000 pályázó között ennél jóval több érdemes akadt.

Végül úgy döntöttünk, hogy két kiemelkedő tehetséget fogunk támogatni, az egyikük Emma Kanadából, a másikuk, Tania, Franciaországból érkezett.
Tania
Emma
Ismerd meg az ösztöndíjasokat!
Emma Kanadából
Az Accenture jelenlegi viszonteladó menedzser konzulenseként szenvedélyem a marketingstratégia és az IT találkozása a kiskereskedelmi ágazatban.
Olyan e-kereskedelem stratégiai projekteken volt alkalmam dolgozni, ahol az ügyfél ugyanúgy lehetetett egy élelmiszerboltlánc, mint a közösségi közösségi közlekedés egy szereplője. Átfogó mobilalkalmazásokat, kiszállítási stratégiákat és digitális panaszkezelési platformokat is fejlesztettünk.
Én készítettem el az Accenture fehér könyvét az e-kereskedelem és a beszállító láncok jövőjéről a kanadai piacokon.
- Emma
Emma arról álmodik, hogy egyszer az Amazon Fashionnek dolgozhat marketing menedzserként az Egyesült Királyságban. Mi azt szeretnénk, ha megfontolná a nálunk maradást, hiszen mi is komolyan vesszük a divatot és az e-kereskedelem jövőjét, plusz nagyon jó kis csapatunk van.
Tania Franciaországból
Tania lenyűgözött minket a tehetségével. Építésznek tanul, aki szívesen csinálna karriert kiegészítőtervezésből. Hamarosan elkezdi a mesterképzést a milánói Poli.Design iskolában.
Szeretnék divattervezéssel foglalkozni, hogy előbb-utóbb saját tervezésű termékeket értékesíthessek e-kereskedelemben.
A milánói Poli.Design az életem álma. Itt elsajátíthatom az olasz kraft és az új technológiák tökéletes kombinációját. Ez egy nemzetközi iskola, ahol szerte a világból nyitott gondolkodású hallgatókkal találkozhatok.
Az év végére tervezem az első saját kiegészítőim elkészültét. Remélem, hamarosan megvásárolhatók leszek!
Úgy gondolom, az inspiráció, a kreativitás és a nyitottság kulcsa az utazás. Az útjaim során skerült is ellesnem néhány anyagfelhasználási trükköt (szövetkészítés, színek, fa felhasználása), ami tovább ösztönöz arra, hogy ezen a területen valami sajátot hozzak létre.
- Tania

Hogyan tudok jelentkezni?
Minden pályázónak el kell küldeni egy bemutatkozó motivációs levelet, benne a saját képzési és a jövőre vonatkozó terveivel.
A motivációs levélnek kell meggyőznie minket arról, hogy az illető a legjobb jelölt a programunkra. El kell érnie, hogy mi is lelkesedni tudjunk a céljaiért. A Trendhimnél úgy tartjuk, hogy a legjobb munkaerő az olyan hallgató, akinek saját álmai és céljai vannak, és azok érdekében nem fél elengedni a kreativitását!
Fontos, hogy a motivációs levélnek angolul kell íródnia és legalább egy oldal hosszúnak kell lennie. Ha úgy döntesz, írsz nekünk, ne felejtsd el megadni a kapcsolati információidat sem (név, cím, telefonszám).
A motivációs levél beküldésének határideje 2019. november 1. A cím: csr@trendhim.com

Mi a határidő?
A jelentkezés határideje 2019. december 1.

Mi történik a határidő után?
A határidő leteltével a Trendhim kiválasztja a jelentkezők közül azt a hallgatót, akikt a legtehetségesebbnek tart. Az eljárás akár négy hétig is eltarthat. A nyertest e-mailben vagy telefonon értesítjük, az ösztöndíj banki átutalással lesz kézbesítve.
Minden jelentkezőt értesítünk a pályázata elbírálásáról.
Felhasználási feltételek
- Nincs jelentkezési díj.
- Az ösztöndíjat közvetlen a nyertes pályázó kapja.
- A Trendhim alkalmazottai, azok közeli családtagjai, valamint a beszállítói nem pályázhatnak.
- A Trendhim fenntartja a jogot az ösztöndíj visszatartására, amennyiben egyetlen pályázó sem felel meg a jelentkezési és akadémiai feltételeknek.
- Minden, a pályázathoz szükséges anyagot angolul és egyszerre kell beküldeni. A hiányos pályázatokat nem áll módunkban elbírálni.
- A Trendhim elkötelezett a személyes adatok védelme irányába. Az adatvédelmi gyakorlatunk kiterjed a pályázattal birtokunkba jutott összes adat tárolására, használatára, az azokhoz való hozzáférésre és azok törlésére egyaránt. A személyes adatok csak az elbírálási folyamat és a nyertesek kiválasztása során kerülnek felhasználásra, kereskedelmi célra nem.
- Fontosnak tartjuk, hogy az ösztöndíj célja a hallgatók támogatása, nem pedig a Trendhim termékek reklámozása.
https://www.trendhim.hu/csr/trendhim-osztondij

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum