Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
ÖregSZEM 2020
Kiíró:
Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetsége
Határidő:
08/20/2020
Érvényes:
08/20/2020
Tárgymutató:
fotópályázat
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

ÖregSZEM 2020

ÖregSZEM 2020 - FOTÓPÁLYÁZAT
FOTÓPÁLYÁZAT NYUGDÍJASOKNAK ÉS A FIATALOKNAK,
HOGY A NYUGDÍJASOK MINDENNAPI ÉLETÉT HITELESEN BEMUTASSÁK

Részvételi feltételek:
A Nyugdíjasok Országos Szövetsége 2020. évi fotópályázatán a hazai és határon túli magyar amatőr fotóbarátok három kategóriában - 1.) 20 éves korig, 2.) 20-64 éves korig, 3.) 65 éves kor felett - egyéni pályázatot nyújthatnak be. A fotópályázat témája és célja: bemutatni az idős, nyugdíjas emberek életének szépségeit, örömeit, gondjait, magánya és társas kapcsolatai tartalmát és jelentőségét. A pályázat hozzá kíván járulni az aktív időskor érdekében, a mozgás, az élethosszig tanulás, az információs aktivitás növeléséhez.

Csak eddig nem publikált, korábbi pályázatunkon vagy más pályázatokon nem szerepelt képekkel
pályázzanak, amelyek felett teljes szerzői és felhasználási joggal rendelkeznek, és amelyek témája nem ellenkezik sem a származási ország, sem az Európai Unió jogi rendelkezéseivel, sem a képen ábrázolt személyek személyiségi jogaival.

Egy pályázó bármilyen technikával (fényképezőgép, mobil telefon stb.) készített, legfeljebb 5 képet, ezen belül egy legfeljebb 5 képből álló képsorozatot küldhet be. A képeket akár fekete-fehérek vagy színesek, lehetőség szerint DIGITÁLIS (.jpg) formában kérjük beküldeni. Minimális felbontása legalább 1500 × 2000 pixel (2,5 Mp) legyen. Kérünk minden egyes képet egyenként csatolni a beküldő e-mailhez.

A pályázóknak nevezési lapot kell kitölteni számítógéppel, Word programmal. A nevezési lapon fel kell tüntetni - nevező személy teljes nevét és életkorát, - pontos lakcímét; - levelezési címét, elérhetőségeit: telefon, e-mailcím. - A beküldött képek sorszámát és címét, a képek .jpg-megjelölésével egyezően. A nevezési lap mintája letölthető a http://www.nyosz.hu oldalról, a fotópályázat menüpontból (a forma nem kötelező, csak a tartalom fontos). A nevezési lap is beküldhető e-mailben. A nevezési lap fájlneve: Családnév_Keresztnév_kategória.doc

A meghirdetett témának nem megfelelő vagy gyengébb minőségű képeket a zsűri nem értékeli! A zsűri által kiállításra javasolt képeket a NYOSZ rendeli meg egy fotólaborban, és gondoskodik a kiállítások megszervezéséről.

A kategóriánként kiemelt, legjobbnak minősített képeket tárgyjutalomban részesítjük, I-II-III. minősítésről, az esetleges különdíjakról oklevelet a kiállítás megnyitásakor nyújtjuk át.

A beküldött képeket a NYOSZ szerzői jogdíj és felhasználási díj fizetése nélkül, de a szerző nevének feltüntetésével nyilvánosságra hozhatja a fotópályázat, a fotókiállítás és a NYOSZ népszerűsítése érdekében. Csak azok vegyenek részt ezen a pályázaton, akik ezt engedélyezik! Nevezési díj nincs. Beküldési határidő: 2020. augusztus 20. e-mailcím: nyoszfoto@gmail.com.

Figyelem! Becsomagolt és tömörített állományokat nem csomagolunk ki! Óriásleveleket nem fogadunk. A pályázatokat fogadó e-mail postafiók mérete óriási, de így sem garantálható, hogy az utolsó egy-két napban beküldött több száz fotót fogadni tudja (annak ellenére, hogy a rendezők folyamatosan mentik a beérkező pályaműveket). Ezért nem fogadunk el senkitől sem óvást, vagy reklamációt amiatt, ha egy küldeményt - ’a postaláda megtelt’ üzenettel - visszaküld a szolgáltató. A megoldás ugyanis kézenfekvő: a meghirdetéstől folyamatosan, de legalább egy-két héttel korábban be kell küldeni a pályázatra szánt képeket, amelyek kézbesítéséről ki-ki kérjen automatikus visszaigazolást a szolgáltatótól.

Zsűrizés: 2020. szeptember 20-ig. A zsűrizés eredményéről 2020. szeptember 30-ig - a NYOSZ elektronikus hírlevelében a nyoszfoto@gmail.com emailcímről és a http://www.nyosz.hu honlapon, illetve. A díjazott képek bemutatása várhatóan a 2020-évi NYUGDÍJAS EXPO kiállítási terében lesz.

Az első kiállítás 2021. január hónapban Budapesten, a NYOSZ tanácstermében lesz (1074 Budapest, Szövetség u. 9.). Az ingyenesen kölcsönözhető fotókiállítás másodbemutatói szerte az országban: 2021. február hónaptól (a kölcsönzési igények bejelenthetők: nyoszfoto@gmail.com címen) A fotópályázattal kapcsolatban további információk kérhetők Erdélyi Tamástól. E-mail: erdelyi37tamas@gmail.com; vagy a +3620 528 7561 mobilszámon.

N E V E Z É S I L A P
(formátuma nem kötelező, de a megjelölt adatokat kérjük közölni!)
"ÖregSZEM - 2020" fotópályázat
A Nyugdíjasok Országos Szövetsége FOTÓPÁLYÁZATA - 2020
Beküldési határidő: 2020. augusztus 20.
https://www.nyosz.hu/aktualis/84-oregszem-2020-fotopalyazat

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum