Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Nagy Tuning Show
Kiíró:
UPC Magyarország Kft
Határidő:
03/31/2019
Érvényes:
03/31/2019
Tárgymutató:
Nagy Tuning Show
Pályázhat:
vállalkozások
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Nagy Tuning Show

Elindult a Nagy Tuning Show Pályázat!
Szeretné még sikeresebbé tenni vállalkozását? A UPC Business segítségével most könnyedén megteheti, hiszen a Nagy Tuning Show Pályázat keretein belül 3 millió forint értékű támogatással díjazzuk azokat a cégeket, akik a legötletesebben használják ki az internet, az online megoldások és a digitalizáció nyújtotta előnyöket. Ne habozzon, adja be pályázatát még ma!

Van egy jó ötlete? Gondoljon egy nagyot!
Elgondolkozott már azon, hogy az Ön üzlete hogyan léphetne tovább az internet segítségével? Írja le, mutassa meg, mondja el ötletét, nyerjen és mi megvalósítjuk!
A legtöbb cég tisztában van vele, hogy az internet és a digitalizáció nyújtotta lehetőségek kihasználásával növelni tudja vállalkozása sikerét. Ehhez azonban sokszor nem tudja, hogy kezdjen hozzá, és a megvalósításban együttműködő partnerre van szüksége.

A UPC Business 2019. január 14. és március 31. között futó Nagy Tuning Show-n benyújtott pályázatával 3 millió forint értékű, készpénzre nem váltható támogatást nyerhet saját vállalkozásának.

A beküldött anyagokból a nyerteseket a UPC Magyarország által kinevezett szakmai zsűri választja ki, aminek tagjai azokat a pályázatokat fogják díjazni, amik a legötletesebben használják ki az internet, az online megoldások, illetve a digitalizáció nyújtotta előnyöket cégük növekedése, költséghatékonysága, vagy időgazdálkodása érdekében. Gondoljon egy nagyot és nyerési esélyének növelése érdekében mutassa meg, hogyan válhat ötlete akár a gazdaság és társadalom hasznára.

A zsűri fenntartja a jogot egy vagy akár több nyertes kiválasztására a beérkezett pályázatok minőségének függvényében. A sikeres pályázónak az alábbi részvételi feltételeknek kell megfelelnie:
- Magyarországon bejegyzett, jelenleg is működő vállalat, amely nem áll felszámolás, csődeljárás vagy végelszámolás alatt,
- hiánytalanul kitöltött jelentkezési lappal rendelkezik,
- elfogadja és magára névre kötelezőnek ismeri el a Nagy Tuning Show pályázati szabályzatát.
A pályázó a pályázat illusztrálásához 1 db képet, videót vagy dokumentumot csatolhat, viszont fontos, hogy csupán egyetlen (!) pályázattal indulhat, így ha több is érkezik, a zsűri az időrendben elsőt veszi figyelembe.

Eredményhirdetés 2019. április 18-én!
Szeretné még sikeresebbé tenni vállalkozását? A UPC Business segítségével most könnyedén megteheti, hiszen a Nagy Tuning Show Pályázat keretein belül 3 millió forint értékű támogatással díjazzuk azokat a cégeket, akik a legötletesebben használják ki az internet, az online megoldások és a digitalizáció nyújtotta előnyöket. Ne habozzon, adja be pályázatát még ma!

A UPC Business Tuning segít vállalkozásának!
Egy kisvállalkozó manapság már nincs könnyű helyzetben, hiszen mindenhez értenie kell: egy személyben pénzügyes, marketinges, értékesítő, pályázatíró. Ezért hívtuk életre a UPC Business Tuningot, ahol első kézből kaphat olyan tippeket, amik az internet lehető legjobb kihasználásával segítenek időt és pénzt spórolni, és a vállalkozást még sikeresebbé tenni. Ezeket mindenki számára érthetően, könnyen követhetően mutatjuk be.
A UPC Business tehát nem csak arra koncentrál, hogy az év minden napján megbízható és stabil üzleti internetet adjon a vállalkozások számára, hanem a hálózat bekötése után sem engedi el az ügyfelei kezét: hiszen segít abban is, hogy az eddigieknél sokkal jobban ki tudják használni az internetben és a digitális megoldásokban rejlő lehetőségeket. A kisvállalkozások sikere az egész gazdaság sikerességének záloga, a digitális világ és internet nyújtotta előnyök, illetve megoldások kihasználása pedig az ország versenyképességének egészére is meghatározó.
A Business Tuning könnyen fogyasztható, lényegre törő és érdekes példákon, valamint oktatóvideókon keresztül mutatja meg, hogy mi kell ma egy honlap elkészítéséhez, hogyan indíthatjuk útjára első Facebook hirdetésünket, illetve vállalkozásunk miként tud a célcsoportunk igényeihez igazodva, hatékonyan megjelenni a Google rendszerében, esetleg a felhasználók körében egyre népszerűbb Instagramon.
https://www.businesstuning.hu/elindult-a-nagy-tuning-show-palyazat

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum