Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
"MagentaFilm" Magyar Mobilvideó Fesztivál
Kiíró:
MagentaFilm
Határidő:
05/15/2020
Érvényes:
05/15/2020
Tárgymutató:
Mobilvideó Fesztivál
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

"MagentaFilm" Magyar Mobilvideó Fesztivál

Mobilból rengeteg van, de a te sztoridból csak egy!
Idén "MagentaFilm" Magyar Mobilvideó Fesztivál néven, immár a Telekom támogatásával indul útjára a Prof. Karl Bardosh, a mobilfilmgyártás úttörőjének nevéhez köthető, az ő iránymutatásával megvalósuló Magyar Telefonfilmes Fesztivál.

A fesztivállal lehetőséget és inspirációt adunk neked is arra, hogy megmutasd, mire vagy képes csupán egyetlen okostelefonnal. Jelenleg egy olyan globális történetnek vagyunk nemcsak szemlélői, hanem átélői is, amely egyikünket sem hagy érintetlenül. Éppen ezért választottuk a fesztivál kiemelt témájának a koronavírus helyzet életünkre gyakorolt hatását:
"Életünk a négy fal között - a koronavírus-helyzet egyéni szemszögből"

Küldd be maximum 3 perces, telefonnal felvett műved a fent megadott, vagy bármilyen más témában május 15-ig a palyazat@magentafilmfeszt.com címre. Hogy a leadott pályamű dokumentumfilm, rövidfilm, zenei klip vagy animációs film, az csak rajtad múlik.

Indulj az értékes nyereményekért, és tedd meg az első lépést a Cannes-i nemzetközi megmérettetés felé! A szakmai zsűri által kiválasztott 10 legjobb filmet bemutatják a New York-i Egyetem telefonfilmes seregszemléjén, valamint e filmek nevezésre kerülnek a Cannes-i filmfesztiválhoz kapcsolódó Marche du Film fesztiválon. A 10 legjobb film közül az arra érdemes alkotónak a zsűri odaítél egy tárgyi díjat is, ami egy DJI Osmo képstabilizátor.

A Telekom értékes különdíjakkal jutalmazza azokat a pályázókat, akik filmjükben a digitalizáció adta megoldásokat keresik, illetve bemutatják a digitális összefogás erejét a jelenlegi kényszerű izoláció közepette, sőt, ha arra érdemes alkotás is beérkezik, akkor az alkotóval reklámszerződést köt. A versenyből automatikusan kizárásra kerülnek a pornográf, politikai és vallási témájú alkotások, az elkészítéskor pedig kérjük az alkotókat, hogy a fizikai távolságtartás érdekében legalább 1.5-2 méter távolságra legyenek egymástól azok, akik a forgatáson részt vesznek, illetve lehetőség szerint mindenki maradjon otthon. A jelentkezés további részleteit a jegyzetek alatt találod. #mobilfilmfeszt #tiédapálya

https://m.facebook.com/notes/magentafilm-magyar-mobilvide%C3%B3-fesztiv%C3%A1l/magentafilm-magyar-mobilvide%C3%B3-fesztiv%C3%A1l/109373164081483/





Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamaink







Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel









Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum