Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
NIVEA "Karolj fel egy családot" - nehéz körülmények között élő családok tehetséges gyermekeinek támogatása
Kiíró:
Óvodapedagógusok Országos Szakmai Egyesülete
Határidő:
03/15/2016
Érvényes:
03/15/2016
Tárgymutató:
nehéz körülmények között élő családok tehetséges gyermekeinek támogatása
Pályázhat:
Belföldi székhelyű óvodák (fenntartótól függetlenül) óvodapedagógusai
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>


Kérjük, hogy a formanyomtatványt nyomtatott betűvel töltse ki!
NIVEA "Karolj fel egy családot” pályázat

A nehéz körülmények között élő, átlagon felüli adottsággal, motivációval rendelkező gyermekek differenciált fejlesztésének biztosításáért.

I. A pályázat célja: támogatónk, a NIVEA Törődik a családokkal program fontosnak tartja, hogy az óvodában fejlesztést biztosító óvodapedagógusok felkarolják olyan családok gyermekeit, akik nehéz körülmények között élnek, és a szülők tenni szeretnének gyermekük képességeinek jobb kibontakoztatásáért az óvodapedagógusokkal együtt. Ezért félévenként 40 ötéves korú gyermek támogatását vállalja, maximum fejenként 50 000 forinttal a pályázó óvodapedagógus számára nyújtott ösztöndíjon keresztül, melyet a gondozott gyermek tehetségfejlesztésére kell fordítani. A NIVEA Törődik a családokkal program további célja, hogy olyan egyesület irányítsa a pályázat korrekt kivitelezését, ahol a szakembergárda adott az elbíráláshoz, valamint olyan óvodapedagógusok kapják az ösztöndíjat a pályázatban megjelölt rászoruló gyermekek tehetségfejlesztésének céljára, ahol az óvodában az egyéni fejlesztéshez nemcsak prevenciós - korrekciós, hanem tehetséggondozási területen is működnek óvodai szakemberek, akik kis létszámú tehetségműhelyeket vezetnek.

II. A pályázat feladata: rászoruló gyermekek támogatása az óvodapedagógus által kapott ösztöndíjon keresztül, amely a gyermek fejlődését szolgáló bármely célra fordítható, például szolgáltatásokra vagy eszközökre, melyek otthon is lehetőséget teremtenek a szülőknek gyermekük képességeinek jobb fejlesztéséhez. (A mellékelt pályázati formanyomtatvány szakmai szempontrendszert nyújt e pályázat feladatainak pontos leírásához, elvégzéséhez.)

III. A pályázók köre: Belföldi székhelyű óvodák (fenntartótól függetlenül) óvodapedagógusai. Fontos, hogy olyan intézmények legyenek, ahol a tehetséggondozó óvodapedagógus személyesen vállalja a szülők bevonását a gyermekek átlagon felüli képességének gondozásába.

IV. A pályázat folyamata:
- A pályázatot az az óvodapedagógus nyújtsa be, aki a gyermek fejlesztését végzi. A pályázati formanyomtatványt kitölti, amellyel vállalja annak kivitelezését, vagyis a gyermek fejlesztését, a szülők bevonását, a fejlesztéshez esetlegesen szükséges szolgáltatások és eszközök beszerzését, és azok átadását. A szülőknek is segítséget ad a szolgáltatások és eszközök helyes használatához.
- A kitöltött pályázati formanyomtatványt cégszerűen aláíratja az óvoda vezetőjével, és benyújtási határidőre elküldi szakmai elbírálásra a megadott címre.
- A pályázat elbírálása után e-mailben tájékoztatást küldünk, hogy miként fogadtuk el a pályázatát. Ezzel egy időben a megadott bankszámlára átutaljuk a megnyert összeget.
- A fejlesztésről a pályázat befejezésekor 1 oldalas beszámolót ír, és a kapott ösztöndíj összeg tételes elszámolásával együtt, megküldi a készpénzfizetési számlák eredeti másolatát. Minden számlára az óvoda címe kerüljön.
- A pályázati beszámolóhoz néhány olyan felvételt, fotót csatoljon, amely illusztrálja az ösztöndíj összeg felhasználását. Az egyoldalas pályázati beszámolót kérjük, írassa alá az óvodavezetővel és a szülővel. Ehhez is formanyomatványt küldünk, hogy megkönnyítsük az adminisztrációit. (Esetleg, ha újságcikk jelent meg az óvoda e pályázatáról, azt is kérjük, csatolja a beszámolóhoz.)

V. A pályázat benyújtásának módja: A pályázatot postán kérjük benyújtani a jelen felhívás mellékleteként csatolt formanyomtatvány kitöltésével egy eredeti példányban. A borítékon fel kell tüntetni: NIVEA "Karolj fel egy családot” pályázat 2016/I. félév” Postai cím: ONME EGYESÜLET Pályázati Irodája Németh Menyhértné, 5000 Szolnok, Thököly út 20.

VI. A pályázatok benyújtási határideje: 2016. március 15.

VII. A pályázat elbírálása: 2016. március 20.

VII. A pályázat elszámolása folyamatosan történik, de végleges időpontja: 2016. április 25. A pályázat lezárását ünnepélyes keretek között a XXIII Országos Tanácskozáson, az ösztöndíjakat adományozóval Agárdon tartjuk 2016. május 6-án, 11:30-kor, melyre várjuk a karitatív munkát vállaló, szolgálatot teljesítő óvodapedagógusokat.
http://ovodak.org.hu

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
pályázati csomagIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum