Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Az év praxisa a Kárpát medencében - háziorvosi díj
Kiíró:
V and B Kommunkikációs Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Határidő:
03/10/2015
Érvényes:
03/10/2015
Tárgymutató:
díj, Az év praxisa a Kárpát medencében
Pályázhat:
önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


Pályázati kiírás
Kérjük pályázóinkat, hogy figyelmesen olvassák el a kiírást!
"Az év praxisa a Kárpát medencében" díjat idén is 10-10 háziorvos nyerhet el - munkatársaival, a nővérekkel együtt - a páciensek, illetve az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok javaslata alapján, a határon innen és a határon túl.
Ezért a páciensek mellett idén is várjuk az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok javaslatait is! Nem a stílust, nem a bravúros műfaji megoldást, hanem a történetet, és a praxist díjazzuk!
Írhatnak az orvos és a nővér szaktudásáról, empátiájáról, a jó orvos-beteg kapcsolatról, a bizalomról, egy-egy küzdelmes gyógyulásról, és persze az életmentésről, illetve mindarról, ami önöknek a legfontosabb.
Tavaly nagyon sok egymondatos ajánlást kaptunk, ezeket sajnos nem tudjuk elfogadni. Kérjük, történetük minimum 15-20 mondatos legyen! Mivel orvosukat illetve, a praxisában dolgozó nővéreket értesíteni szeretnénk arról, hogy szerepelnek portálunkon, ne feledkezzenek meg adataikról! Szükségünk van elérhetőségükre: az orvos és a nővér pontos nevére, a praxis e-mail címére, a rendelő telefonszámára.
Anonim pályázatokat nem fogad el a zsűri! Kérjük, ne felejtse el aláírni történetét. Aki helyesen adja meg saját adatait, története fogadásáról köszönő e-mailt kap tőlünk. Az oldalt hetente frissítjük, így előfordulhat, hogy történetét nem találja meg azonnal a portálon, köszönő válaszunkból azonban tudni fogja, hogy beérkezett hozzánk.
Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét az ajánló oldalon (http://www.azevpraxisa.hu/ajanl) küldhetik be 2015. március 10-ig!
A sztorik értékelése után a zsűri az általa legjobbnak ítélt 10-10 történetet javasolja a második körbe. A toplistás történeteket - abc sorrendben - elolvashatják internetes portálunkon, és önök választhatják ki a legjobbakat közülük.
Kérjük, szavazzanak március 15 és március 30-a között! Az Önök szavazatai alapján legmagasabb pontszámot elérő 10-10 történet orvos-nővér főszereplője kapja "Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat 2014-es OALI díját.

A nyertesek ajándékai:
A pályázat támogatói az oklevelek mellé értékes ajándékokat ajánlottak fel. Az Innomed Medical Zrt. felajánlása révén 2 EKG, valamint 6 db vérnyomásmérő talál gazdára. Az EGIS Gyógyszergyár 5 hazai és 5 határon túli, azaz 10 orvos továbbképzését, belföldi konferencián történő teljes részvételének költségét biztosítja. A 77 Elektronika 10 vércukormérővel jutalmazza az első öt-öt helyezettet, a Pharma Nord vitamin és ajándékcsomagokkal, Springmed Kiadó pedig ajándék könyvcsomagokkal örvendezteti meg őket A ráckevei Kék Duna szálloda egy-egy wellness hétvégét adományoz a két második helyezettnek, összesen 4 fő számára.
http://www.azevpraxisa.hu/palyazatkiiras/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum