Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
SZTE ÁOK Szakk Pszichiátriai Klinika logójának megtervezése
Kiíró:
Szegedi Tudományegyetem
Határidő:
05/01/2016
Érvényes:
05/01/2016
Tárgymutató:
logótervezés, SZTE ÁOK Szakk Pszichiátriai Klinika
Pályázhat:
szakmabeliek illetve szakirányú képzésben résztvevők
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>

NYILVÁNOS PÁLYÁZAT AZ SZTE ÁOK SZAKK PSZICHIÁTRIAI KLINIKA LOGÓJÁNAK MEGTERVEZÉSÉRE


A pályázat témája:
A Szegedi Tudományegyetem Pszichiátriai Klinikája betegellátó egységként a mentális betegségek gyógyítását végzi, öt osztályán és járóbeteg- szakellátó egységében. Széleskörű oktatási tevékenysége mellett a Klinika a magyarországi pszichiátriai irányú orvostudományi kutatás kiemelkedő pontja, az idegtudományi szemlélet tradíciójával. A Pszichiátriai Klinika az emberi lélek és az agy, valamint az ezzel kapcsolatos betegségek kezelésével foglalkozó orvostudományág, a pszichiátria tematikáját hordozó, művészi kivitelű logótervvel kapcsolatosan írja ki a pályázatot.
A logóval kapcsolatban az intézmény elvárása az egyéni, letisztult arculat és pozitív üzenet. Az új logó megjelenik a Klinika hivatalos felületein, tudományos, oktatási és betegellátással kapcsolatos digitális és nyomtatott anyagokon.
A logónak törekvéseiben harmonizálnia kell a Szegedi Tudományegyetem meglevő címereivel, logóival és arculatával, mivel a két logó gyakran egymás mellett jelenik meg (az egyetemi arculati kézikönyv letölthető az alábbi linkről:
http://www.oldportal.u-szeged.hu/download.php?docID=2207).

A pályázók köre:
A pályázat szakmabeliek illetve szakirányú képzésben résztvevők számára nyitott.

Beküldési határidő: 2016. május 1.
A pályázat megjelenésétől számított két hónap.

Leadási követelmények:
A logóterveket vektoros formátumban, CMYK módban, a betűket görbévé alakítva, a betűtípus megadásával, fekete-fehér pozitív és negatív, illetve max. három színt tartalmazó változatban, 2×2 cm-es és 10×10 cm-es méretre beállítva kérjük elküldeni az office.psych@med.u-szeged.hu címre. Egy résztvevő maximum 2 pályamunkát adhat be. Stock anyag felhasználását kérjük kerüljék.
A pályázati anyag mellé kérjük, csatolja nevét és elérhetőségét (email és telefon) és nyilatkozatát, hogy a beküldött pályamű saját alkotás, ahhoz harmadik személynek nem fűződik joga.

A pályaművek értékelése:
A beérkező pályaművekből a Klinika szakmai zsűri bevonásával választja ki a nyertes pályaművet (a pályázati határidő (azaz 2016. május 1.) lezárás után 1 hónapon belül), amelynek alkotójával írásban veszik fel a kapcsolatot.

A nyertes mű díjazása:
A nyertes pályamunka alkotójának díjazása bruttó 100 000 Ft, mely összeg tartalmazza a logó későbbiek során történő mindennemű felhasználásának jogát.

Szerzői jogok:
Pályázók a pályázatra való jelentkezéssel kifejezetten elfogadják, hogy a benyújtott grafikai tervek a pályázati díj kifizetésével teljes körűen a Kiíró kizárólagos tulajdonába kerülnek. A Kiíró jogosult ezek időbeli, és térbeli korlátozás nélküli, harmadik személy részére is átruházható, kizárólagos felhasználására (pl. többszörözés, változtatás stb), győztes Pályázó minden további, külön hozzájárulása nélkül. A Pályázatban meghatározott díj a szerzői művek Kiíróra történő átruházásának teljes körű ellenértéke. Pályázó Kiírótól semmifajta további díjazásra, költségtérítésre stb. nem tarthat igényt, ezen igényéről kifejezetten lemond.
A pályázat kiírója kizárólag a nyertes pályaművet használja fel. A nyertes pályamunkát a továbbiakban kizárólag a SZTE SZAKK Pszichiátriai Klinika jogosult használni. A Klinika a továbbiakban fenntartja a jogot a nyertes pályamunka módosított formában történő felhasználására is.

További információk
További kérdéseikkel a pályázati koordinátorhoz, Jász Anikóhoz fordulhatnak az office.psych@med.u-szeged.hu e-mail címen.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum