Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Az erő hangja, a szó ereje
Kiíró:
Open Communications Kft.
Határidő:
01/05/2018
Érvényes:
01/05/2018
Tárgymutató:
betegtájékoztatási kampányhoz kapcsolódó fotókiállításon történő megjelenés
Pályázhat:
minden hazánkban gyógykezelt, előrehaladott emlőrákban szenvedő beteg
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Az erő hangja, a szó ereje

Pályázati felhívás!
Keressük azokat az előrehaladott emlőrákban szenvedő betegeket, akiknek van egy mondatuk a mindennapokra. Egy szó, egy mondat, ami segít nekik nap mint nap, hogy szembenézzenek az élettel és a betegségükkel, és amit szívesen megosztanának, hogy ezzel másoknak is erőt adjanak. Ők az Erő Hangjai.
Az előrehaladott emlőrákban szenvedő nők bár támogatásban és útmutatásban részesülnek, a legfrissebb kutatások szerint azonban ezek nem kielégítőek számukra, és a páciensek, valamint a gondozók gyakran nem jutnak megfelelő információhoz a betegséggel kapcsolatban. Ha el is jut hozzájuk a kellő mennyiségű információ, a lelki támogatáshoz az még mindig kevés. Ebben a legtöbb támogatást a betegtársak tudnak egymásnak nyújtani.
Ezt a hiányt kívánja pótolni a hamarosan induló "Itt vagyunk most” betegtájékoztatási kampány, amelynek keretében pályázatot hirdetünk előrehaladott emlőrákban szenvedő betegek számára.
Olyan betegek jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy pozitív üzenetükkel és történetükkel erőt adhatnak betegtársaiknak szerte az országban, hogy mások is érezhessék, nincsenek egyedül.
A pályázat és a kampány egy nemzetközi program részeként érkezett Magyarországra, és 2015 óta már több európai országban bemutatásra került, Magyarországon ezt az Open Communications ügynökség bonyolítja le.
Pályázati feltételek
Pályázhat minden hazánkban gyógykezelt, előrehaladott emlőrákban szenvedő beteg. A kiíró, illetve a pályázat támogatójának sem munkatársai, sem azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt a pályázaton.
A pályamunka
Csupán egy gondolat! A pályázók azzal az erőt adó mondatnak, gondolatnak beküldésével pályázhatnak, amely kifejezi, hogy mi segíti őket leginkább a betegségükben, mi ad nekik erőt a küzdelem folytatásához. A pályamunka tehát egy érzés, egy gondolat megfogalmazása, amelyről a pályázó azt gondolja, hogy erőt adhat betegtársainak is, kifejezi a küzdelmet és pozitív megerősítést sugároz.

A pályázat benyújtásának módja és határideje
A jelentkezéseket az alábbi e-mail címre várjuk névvel, e-mail címmel és telefonos elérhetőséggel.
Open Communications
Csobaji-Nagy Dóra
E-mail cím: dora.csobaji@opencom.hu
Telefonszám: 061 239 1098
Beküldési határidő: 2018. január 5.
A pályázók személyes adatait az adatvédelmet szabályozó törvény értelmében szigorúan bizalmasan és a személyiségi jogok figyelembevételével kezeljük.
A pályaművek elbírálása
A beérkező pályaművek elbírálását a szakmai Értékelő Bizottság végzi. Az értékelés szempontja: a beküldött pályamunka mennyire áll összhangban a pályázat céljaival.

A pályázat eredményének kihirdetése
A pályázat eredményét 2018. január 10-én a http://www.opencom.hu honlapon tesszük közzé, illetve a nyerteseket az általuk megadott címen külön is értesítjük.

Pályázati díj
A pályázat fődíja a nyertesek gondolataiból készülő különleges fotózáson, valamint a képekből megrendezésre kerülő fotókiállításon való részvétel, melyet - a tervek szerint - a Rákellenes Világnapon, február 4-én mutatunk be. A pályázat díja nem átruházható.

Adatkezelési hozzájárulás
A pályázatra történő jelentkezéssel a pályázó kifejezetten elismeri, hogy a pályázathoz kapcsolódó Adatkezelési Szabályzatot megismerte és elfogadta, és kijelenti, hogy a pályázaton való részvétel során megadott személyes adatainak az Adatkezelési Szabályzat és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések szerinti kezeléséhez kifejezetten hozzájárul.
(Az Adatkezelési Szabályzat a következő linken érhető el: Adatkezelési szabályzat - pdf)

Felhasználási hozzájárulás
A pályázatra történő jelentkezéssel a pályázó kifejezetten hozzájárul, hogy a pályázatra beküldött pályázatát (mondatát, gondolatát) a pályázat kiírója korlátlanul (területre, időtartamra, felhasználási módra és a felhasználás meghatározott mértékére vonatkozó korlát nélkül) felhasználja, azonban kizárólag a pályázat céljának megvalósításához kapcsolódóan, többek között az alábbiak szerint:
- "Itt vagyunk most” betegtájékoztatási kampányhoz kapcsolódó fotókiállításon történő megjelenés,
- http://www.ittvagyunkmost.hu weboldalon történő megjelenés,
- az "Itt vagyunk most” betegtájékoztatási kampány médiamegjelenései.
http://www.opencom.hu/palyazat/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum